amin cnm insallahRica ederim karnın dolu gelirsin inşallah
Devlet kota vermiş karantina oteli die günlük 365tl hatta biz transfer sonrası 3 gün daha kalalım dedik aynı fiyattan devam edilir odanız değişir dediler ama sonrasında gezelim die başka yere geçtik inşallah hakkında hayırlısı olsun ben 10 gün Kaldımamin cnm insallahsalamis hotele baktim 16 bin tl 2 kisi 1 aylik . Ben 1 ay kalcam oyüzden simdiden bakiyom . Nasipse 1. ci aya gitmek istiyoruz.
7 gün mecburBu karantina insallah biter ya . Hem kalcagimiz otele 1 aylik ödücez hemde karantina otelinemi vay anam yanmisiz biz
Iyide ben adetten 2 gün önce orda olcam izinli cikabilcekmiyizki ?7 gün mecburinşallah biter
Merkez alıyor geri bırakıyor merak etme dışarı çıkmak yasak merkez adımıza sağlık bakanlığından izin alıyorIyide ben adetten 2 gün önce orda olcam izinli cikabilcekmiyizki ?
Kıbrısda dışarda yemek yemek çok pahalı hangi restorana giderseniz gidin 2 katı fiat alıyorlar çünkü hangi sebeble gelirseniniz gelin turist gözüyle bakıyorlar çünkü kibrisa maddi durumu iyi olan insanlar geliyor diye biliyor çoğu kişi kibrista günübirlik gelip milyon dolar harcayan insanlara şahit oldum ben kaldığım otelde sadece oyun oynamaya gelenler oluyor çünkü bunu biliyorlar.Aynen ablacım sen galiba benden sonra geldin güzel bir yerdi bende beğendim yemek dahil olunca da gayet uygun geldi yoksa her öğün dışarda yemek zorlayabilir insanları
Haklısın en gzeli herşey dahilKıbrısda dışarda yemek yemek çok pahalı hangi restorana giderseniz gidin 2 katı fiat alıyorlar çünkü hangi sebeble gelirseniniz gelin turist gözüyle bakıyorlar çünkü kibrisa maddi durumu iyi olan insanlar geliyor diye biliyor çoğu kişi kibrista günübirlik gelip milyon dolar harcayan insanlara şahit oldum ben kaldığım otelde sadece oyun oynamaya gelenler oluyor çünkü bunu biliyorlar.
iki kişi bacımBu yazdiginiz pansiyon yada ozel fiyatlari günlük yazilanlar tek kisi fiyatimi iki kisi fiyatimi
canım devlet karantinada tüp bebek işlemleri için özel izin belirliyor giriyorsun kurum gelip seni trsfer zamanı alıp işlemini yapıyor geri otele bırakıyor. işlemin 6 gün mü sürdü testini vermeden gene kurumun yani hastanenin aldığı izinle seni direk hava alına teslim ediyorlar. ama gitmden merkezinle anlaş mesala ben havalimanına teslimat otelden alış geri bırakış hiç birine para ödemedim. hatta nagas pansiyonda kaldığım bir gecenin (300 tl) ücretini bile merkezim ödedi. yani ben br simide 5 tl verilen bir memlekette hiç para harcamadan dayanabilenlerdenim herhalde. girne caddesinin başında yani topların odaki parkta her sabah çorba dağıtyıyorlardı mesala bedava sıcacık ekmkte veriyorlardı yani benim kıbrıs maceram bildiğin aç yoksul ve sefil geçti ama allahım şükür karşılığını verdi bana heleki son gün uçağımı iptal ettiler ve şansa eve gidecim günden bir gün önceye yer vardı şanslı bir şahıs olduğum söylenir o ayrı . gece 3 te olan uçağıma merkezim özel taksi yollamıştı. onada ücret ödemedim ben şanslıydım allah sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah.Iyide ben adetten 2 gün önce orda olcam izinli cikabilcekmiyizki ?
bugün verdim bakım inşşalah yükselir yavrumun değeriYarın çok erken
Sen en iyisi 2 günde bir ver
Hadi inşallah bende 3.kani verdimbugün verdim bakım inşşalah yükselir yavrumun değeri
Anladım "tespitiniz" kelimeme cevap verdiginizi. Zaten bunu da bir önceki mesajımda yazdım. Alınmış olarak kalmanızı istemediğim için de gerekli açıklamayı yapmistim zaten. Ben sizi ilk mesajınızdan beri doğru anladım mrk etmeyin. Benim tarafımda bir alınganlık da yok içiniz ferah olsun. Neyse...Elbette ki bilgi almak için yazdınız. Ne iyi ettiniz. Ben de size bilgi verip yardımcı olmak için cevap yazdım. Birşeyleri ters anladınız galiba.??? "Burada pozitif alan arkadaslar genelde regli olan arkadaşlar, regli olmayan pozitif alan arkadaslar var mi?" diye yazmışsınız. Bunu böyle bir tespitte bulunmussunuz diye ifade ettim. Birinin bir tespitte bulunması kötü birşey degil ki hemen alınmış gibi veya ben size kötü birşey söylemişim gibi cevap vermişsiniz.
Anlıyorum herkes hormonlar yüzünden alıngan olabiliyor fakat ben de yardım etmek için vakit ayırıp cevap yazınca birilerinin alınması,ters cevap vermesi benim de cevap verme motivasyonumu etkiliyor. :)
Zaten bu kadar gergin işlerle uğraşırken burada birbirimize gereksiz gergin enerji vermeye hiç gerek yok.
Yolunuzda başarılar dilerim.
Bende sizin tespit ettiniz lafınıza karşılık yazdım. ayrıca benım açmış oldugum postu tekrar okumanızı tavsiye ederim. Bence alınan ters anlayan siz olmuşsunuz. Bilginiz için yınede tesekkurler. Sızın de yolunuz acık olsun.
senin değerler kaçtı bacı ben bugun verdim 117 çıkmış bugun 10. gün 8 gün verdiğimde 52 diHadi inşallah bende 3.kani verdim
maaşallah bebiş yolda Allah tamamına erdirsin.senin değerler kaçtı bacı ben bugun verdim 117 çıkmış bugun 10. gün 8 gün verdiğimde 52 di
amin bacım darısı iteyen bütün kardeşlerime ama tek midir çiftmidir acep çiftse değeri küçük değilse normal dımımaaşallah bebiş yolda Allah tamamına erdirsin.
Zama abla arkadaslarin yazdigi ilaclar konusunda ne diyosn sen eczaciydin sanirim stoklar tukeniyormus flan varmi bilginYarın çok erken
Sen en iyisi 2 günde bir ver
Oh şükür, çok sevindim Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah art arta geliyor hamile haberleri maşallah
senin değerler kaçtı bacı ben bugun verdim 117 çıkmış bugun 10. gün 8 gün verdiğimde 52 di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?