- 22 Ekim 2020
- 143
- 552
- 53
- 50
Ben kullandım. Çok iyi kalınlaştı günde 1 tane estofrem leZaza çok teşekkür ederim cevabın için
Bu formun ilk sayfalarında bir arkadaş yazmış aysevi idi ismi yanlış hatırlamıyorsam tedavisi 25. Gün olmuş estrefom yanında cylo nun beyazını kullanmış rahmi iyi kalınlaşmış cylo yu da kullanınca
Cylo beyazı ile estrefom aynı anda kullanılırmı?
Biz beraber gittikArkadaşlar sizler eşlerinizle mi yoksa ayrı ayrımı gidiyorsunuz?
Tabii ki yükselicekbugün verdim bakım inşşalah yükselir yavrumun değeri
Çok güzel sonucunsenin değerler kaçtı bacı ben bugun verdim 117 çıkmış bugun 10. gün 8 gün verdiğimde 52 di
Canım 11 gün 407 çıktıBenim 9.gun 201 11.gun 407 yanlız bunlar ozelde verdiklerim sağlık ocaginda da 11.gun verdim 335 cıktı çünkü artk sağlık ocaginda vermek istedim artışı net görmek için 11.gun 2 yerde test vermis oldum bugün sağlık ocaginda 512 cıktı şükür hastanelerin referansları farkli oldugu için öyle yaptım nasipse bi daha kan verme dedi dr persembe kese için gidicem
İnan sade türk malı progestanla burda kaç arkadaşlarımız evlatlarını kucağına aldıZama abla arkadaslarin yazdigi ilaclar konusunda ne diyosn sen eczaciydin sanirim stoklar tukeniyormus flan varmi bilgin
Kuzum sen ilk kanını dün vermedinmi 8 gün?bugün verdim bakım inşşalah yükselir yavrumun değeri
Ikiz inşallah kız seninki maşallah değerlerine allahım esirgesinBenim 9.gun 201 11.gun 407 yanlız bunlar ozelde verdiklerim sağlık ocaginda da 11.gun verdim 335 cıktı çünkü artk sağlık ocaginda vermek istedim artışı net görmek için 11.gun 2 yerde test vermis oldum bugün sağlık ocaginda 512 cıktı şükür hastanelerin referansları farkli oldugu için öyle yaptım nasipse bi daha kan verme dedi dr persembe kese için gidicem
Dün vermedim canım çarşamba günü verdim param yok die devlette de vuruş çarşamba die gitmedim sağlık ocağından verdim oda ertesi gün çıkıyor ondan bacimKuzum sen ilk kanını dün vermedinmi 8 gün?
Ee bugün 10 gün nasıl oluyor?
Hayırlısı sağlıklısını nasip etsin RabbimIkiz inşallah kız seninki maşallah değerlerine allahım esirgesin
Hayırlısı sağlıklısını nasip etsin Rabbim
Canım 11.gun 2 yerde kan verdim ozel ve devlette bir.merkezde 335 di diğerinde 407 ..11. Gun 335 olan yerde bugün 13.gun tkrar verdim 512Canım 11 gün 407 çıktı
Bugün kaçıncı gün 512 çıktı?
İyi akşamlar canımBen kullandım. Çok iyi kalınlaştı günde 1 tane estofrem le
Arkadaşlar sizler eşlerinizle mi yoksa ayrı ayrımı gidiyorsunuz?
bence ikiz seni uykusuz geceler bekler bacım Allah'ım kucağına aldığını göstersinamin bacım darısı iteyen bütün kardeşlerime ama tek midir çiftmidir acep çiftse değeri küçük değilse normal dımı
Ayy super haber cok sevindim saglikla al kucagina inşallahKızlar çok şükür bin şükürler olsun HAMİLEYİM. beni merak etmişsiniz iki test yaptırdık iki gün arayla tam netleşsin o zaman yazayım dedim. şükürler olsun ki Allah nasip ettiönümüzdeki hafta muayeneye gideceğim.
Ikizler geliyor inşallah saglikla gelsinlerBenim 9.gun 201 11.gun 407 yanlız bunlar ozelde verdiklerim sağlık ocaginda da 11.gun verdim 335 cıktı çünkü artk sağlık ocaginda vermek istedim artışı net görmek için 11.gun 2 yerde test vermis oldum bugün sağlık ocaginda 512 cıktı şükür hastanelerin referansları farkli oldugu için öyle yaptım nasipse bi daha kan verme dedi dr persembe kese için gidicem
Amin cnm Rabbimden sağlıklısı hayırlısı inşallah darısı burdaki hrkese inşallahIkizler geliyor inşallah saglikla gelsinler
Doktorun bu değere bir şey dedimi?Ami
Canım 11.gun 2 yerde kan verdim ozel ve devlette bir.merkezde 335 di diğerinde 407 ..11. Gun 335 olan yerde bugün 13.gun tkrar verdim 512
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?