Canım ben yeni döndüm merkezimde gynolife karantina var aslında 3 günden fazla gittiysen 7 gün kalman gerekiyor diyorlar ancak ben pazartesi transfer oldum salı öğlen uçağıyla döndüm. Toplamda 5 gün kalmış oldum. Benim için özel izin aldılar ve normalde 7.günde tekrar pcr yapılıyordu baba yapmadılar 5.gğnde döndüğüm için.
Ama ben hala içiyorumBana estrafem kullanırken asla ve asla sigara içmeyin yanınızda bile içilmesin estrafemin etkisini azaltır dediler bnm günde 1 tane içtiğim sigara var Artık onunda 1 nefes içip atarım sanırım. Belki de içmem...
Yüzde 60 gayet gzl dedi inşallahDoktorun bu değere bir şey dedimi?
İnşallah sağlıkla devam eder
bizde beraber gittik normalde bana ilk tedavimde eşiniz tek gelebilr siz zaten bir hafta sonra transfere beraber geleceksiniz dediler eşim benide götürdü günübirlik gittik geldik ikimiz gittik.Arkadaşlar sizler eşlerinizle mi yoksa ayrı ayrımı gidiyorsunuz?
Bırakamıyorum şu sigarayı yaaa ilk tedavimde transferde bırakmıştım ama çok zor oldu 15 gün içmemiştim rabbim kolaylığını vermişti sabrını vermişti negatif olduğumu duyduğum an o anın psikolojisiyle sinirimden içtim icis o içis bir dahada naptimsa bırakamadım kendi kendime çok kızıyorum bu kadar mı irade yok bende diyorum bir gün içmesem akşama maalesef içiyorum hele buaralar herşey üst uste gelince sıkıntıdan baya abarttım neolacak böyle bilmiyorum yaaaaAma ben hala içiyorum((((
Amon bacim insallah tabi koz zaten uykusuzum ki gaz sancilari cekiyorum ayiptir soylemesi isahalle karisik ve olmicak kadar acilibence ikiz seni uykusuz geceler bekler bacım Allah'ım kucağına aldığını göstersin
Aynen oyleYani bizim inşallah söyle olacak diyelim eşim önden gitti p. Tesi sabah falan örnek verdi. Döndü geri öğlene yada akşama.
Sperm ile yumurta dönlendi.
Bizi cagirdilar cuma gününe, gittik.
ben transfer oldum. Ctesi kaldım otelde
Pazar sabahı geri döndüm.
(yani 2 gun yada 1 gün kaldım) bunun için 7 günlük Karantina kapsamına girmiyordur heralde dimi?
Sonuçta klinik özel izin alıyor dimi sağlık bakanlığından.
Yani bizim inşallah söyle olacak diyelim eşim önden gitti p. Tesi sabah falan örnek verdi. Döndü geri öğlene yada akşama.
(yani 2 gun yada 1 gün kaldım) bunun için 7 günlük Karantina kapsamına girmiyordur heralde dimi?
Sonuçta klinik özel izin alıyor dimi
Cevap yazamadım nolduysa. Neyse şimdi sen cuma günü gidince canım pcr yapılacak onun sonucunu alınca serbest olacaksın. Pcr sonucundan önce çıkabilir misin bilmiyorum. Merkezin ona göre ayarlaması lazım. Ben perşembe öğlen gittim akşam pcr sonucu çıktı ertesi gün hastaneye gittim.Yani bizim inşallah söyle olacak diyelim eşim önden gitti p. Tesi sabah falan örnek verdi. Döndü geri öğlene yada akşama.
Sonuçta klinik özel izin alıyor dimi sağlık bakanlığından.
Bu bizim tercihimizle olmuyo ki, doktor ne derse o, Crinone jel yerine progestan fitil kullanabilirmiyim diye sorduğumda kesinlikle tavsiye etmedi, doktora uyumaktan başka çare yok malesef.İnan sade türk malı progestanla burda kaç arkadaşlarımız evlatlarını kucağına aldı
Sadece prolutex daha komforlu ağrısız acısız
Crynon jeli ise ben hiç bir zaman sevmedim
Yani kayb olması problem değil
Yerine progestan fitile geçe bilirsiniz
Benim 9.gun 201 11.gun 407 yanlız bunlar ozelde verdiklerim sağlık ocaginda da 11.gun verdim 335 cıktı çünkü artk sağlık ocaginda vermek istedim artışı net görmek için 11.gun 2 yerde test vermis oldum bugün sağlık ocaginda 512 cıktı şükür hastanelerin referansları farkli oldugu için öyle yaptım nasipse bi daha kan verme dedi dr persembe kese için gidicem
Ayy super haber cok sevindim saglikla al kucagina inşallah
Allah razı olsun cnm sende inşallahAy çok güzel sağlıkla al kucağına inşallah canım
Bırakamıyorum şu sigarayı yaaa ilk tedavimde transferde bırakmıştım ama çok zor oldu 15 gün içmemiştim rabbim kolaylığını vermişti sabrını vermişti negatif olduğumu duyduğum an o anın psikolojisiyle sinirimden içtim icis o içis bir dahada naptimsa bırakamadım kendi kendime çok kızıyorum bu kadar mı irade yok bende diyorum bir gün içmesem akşama maalesef içiyorum hele buaralar herşey üst uste gelince sıkıntıdan baya abarttım neolacak böyle bilmiyorum yaaaa
Haklisin canim doğru ınsallah şu şu sigara illetinden kurtulucamsigarayı BIRAAAAAAAAK lüfteeeeeen. bebeğini düşün senin kanından beslenecek ve o da sigara içmiş gibi olacakne kadar çabuk bırakırsan kardır sana kanın ve ciğerlerin ancak 2-3 ayda temizleniyor lütfen lütfen bırakın sigarayı. bu kadar sıkıntı çekiyoruz bunu sırf iki duman çekeceğiz diye zorlaştırmayın tedavinizi
Darısı sana olsun canım. Allah sana da sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsinİşte buuuuuu
Ödüm partladı geç dönünce
Biliyorsun britishte dondurulmuş embriyolarım var
Seni bekliyordum
Sende britiste dondurulmuşlarla gebesin şimdi
Gözün aydın canım. Sağlıkla doğurmayı Allah nasip etsinamişn bacım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kız 8. günüm bugün yarın gene vericem hayırlsıyla
Haklısínız,ne zorluklarla,ne umutlarla tedavi oluyoruz,bi sigarada bunları unutuyoruz.Ben öyleyim yanisigarayı BIRAAAAAAAAK lüfteeeeeen. bebeğini düşün senin kanından beslenecek ve o da sigara içmiş gibi olacakne kadar çabuk bırakırsan kardır sana kanın ve ciğerlerin ancak 2-3 ayda temizleniyor lütfen lütfen bırakın sigarayı. bu kadar sıkıntı çekiyoruz bunu sırf iki duman çekeceğiz diye zorlaştırmayın tedavinizi
ben son siğaramı transfer gecesi içtim ertesiş gün transfer oldum dha canımda çekmedi şükğr allah naip ederse sende bırakırsın inşşllah.Haklısínız,ne zorluklarla,ne umutlarla tedavi oluyoruz,bi sigarada bunları unutuyoruz.Ben öyleyim yani(Ben transfer gününe kadar bırakmak için direneceğim.Umarım başarırım,alışkanlıkları bırakmak bazen çok zor oluyor
Sana katılıyorum canim bazen alışkanlıkları terketmek zor oluyor ben yavaş yavaş bugün başladım stresten ve sıkıntıdan çok içiyordum bende bugün sabah kahvaltıdan sonra yapmamayı denedim öğlen oldu kıvranıyorum ama gayretini veriyor kurban olduğum rabbim tek sıkıntı eşim gözümün önünde fosur fosur içiyor o inatçıdır bırakmıyor bırakmak istemiyor kendisine bir kere bırak dedim cevabimi aldim tövbe billah bir daha karışmam ona ben kendim irademle bırakacağım aramıyormuşum arıyorum şu saat oldu bu günü atlatırsam gerisi kolay gibi geliyor sakız çiğniyorum ağzım boş durmuyor surekli biseyler yeme ihtiyacı duyuyorum böyle giderse 100 kilo olurum zaten izbantut gibiyimHaklısínız,ne zorluklarla,ne umutlarla tedavi oluyoruz,bi sigarada bunları unutuyoruz.Ben öyleyim yani(Ben transfer gününe kadar bırakmak için direneceğim.Umarım başarırım,alışkanlıkları bırakmak bazen çok zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?