Dur hemen moralini bozma inşallah sana tutunmuştur ilsçlarına devam et doktorunla görüşTeşekkür ederim inşallah pozitif olur çok çok hafif bir sanvçcı oldu yok denecek kadar az. Şu an kanama durdu. Bilmiyorum ne olacak inşallah iyi olur hiç gücüm kalmadı
banada haftaya cuma dedi allah yüzümüze baksınMaşallah bende bugün 5+4 oldum perşembe kese için gidicem inşallah
Aminbanada haftaya cuma dedi allah yüzümüze baksın
bilgim yok canımArkadaşlar, kıbrıs tüp bebek merkezlerinde kadınlar kulübü indirimi devam ediyor mu
Saolbilgim yok canım
Canım Rabbim korktuğuna uğratmasin dualarım seninle inşallah Allahın izni ile bişey olmayacakKızlar kanamam var hastanedeyim serum iğne ne varsa yapıldı çok üzgünümçok korkuyorum,
İnsallah bişey olmuycak.Rabbim korusun.Duam seninleKızlar kanamam var hastanedeyim serum iğne ne varsa y
Kızlar kanamam var hastanedeyim serum iğne ne varsa yapıldı çok üzgünümçok korkuyorum,
apıldı çok üzgünümçok korkuyorum
Kuzum Allah yardımcın olsun Rabbim bebeğini sana bağışlasınKızlar kanamam var hastanedeyim serum iğne ne varsa yapıldı çok üzgünümçok korkuyorum,
Arkadaşlar, kıbrıs tüp bebek merkezlerinde kadınlar kulübü indirimi devam ediyor muCanim benim dualarımız seninle kurban olduğum rabbim bebeğini sana bağışlar inşallahKızlar kanamam var hastanedeyim serum iğne ne varsa yapıldı çok üzgünümçok korkuyorum, ❤❤❤❤❤❤
ınsallah canim rabbimin izniyle ınsallah bebeğin ve sen iyisindir dua ediyorum senin için güzel allah'ım ınsallah bebeğini sana bağışlarKızlar kanamam var hastanedeyim serum iğne ne varsa yapıldı çok üzgünümçok korkuyorum,
İnşallah atlatacaksın sağlıkla Allahım yardımcı olsunKızlar kanamam var hastanedeyim serum iğne ne varsa yapıldı çok üzgünümçok korkuyorum,
Kızlar kanamam var hastanedeyim serum iğne ne varsa yapıldı çok üzgünümçok korkuyorum,
Allah yardımcınız olsun ve sizi korusunKızlar kanamam var hastanedeyim serum iğne ne varsa yapıldı çok üzgünümçok korkuyorum,
Ama bence doktorun artık inat ediyorBu bizim tercihimizle olmuyo ki, doktor ne derse o, Crinone jel yerine progestan fitil kullanabilirmiyim diye sorduğumda kesinlikle tavsiye etmedi, doktora uyumaktan başka çare yok malesef.
Mecbur kalınca onlarda elde olanı kullandıracaklardır eminim.
Çok teşekkür ederim canımDarısı sana olsun canım. Allah sana da sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin
İnşallah tutunuyorlar kuzumKızlar kanamam var hastanedeyim serum iğne ne varsa yapıldı çok üzgünümçok korkuyorum,
ÜHayırlısı sağlıklısını nasip etsin Rabbim
inşallah bir sıkıntı olmaz canım. Korkma hayırlısıyla olacakTeşekkür ederim inşallah pozitif olur çok çok hafif bir sanvçcı oldu yok denecek kadar az. Şu an kanama durdu. Bilmiyorum ne olacak inşallah iyi olur hiç gücüm kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?