Kızlar 40 dk önce tuvalete gittim ve açık pembe bir kanama farkettim peçeteye silince geldi. Tutunma kanaması olabilir mi? Böyle bişey yaşayan oldu mu? Transferden sonraki 6. gün bugün.

Kızlar 40 dk önce tuvalete gittim ve açık pembe bir kanama farkettim peçeteye silince geldi. Tutunma kanaması olabilir mi? Böyle bişey yaşayan oldu mu? Transferden sonraki 6. gün bugün.
Insallah tutunma kanamasidir canım rabbim yüzünü güldürsün

Insallah tutunma kanamasidir canım rabbim yüzünü güldürsün
Maalesef sanırım değil. Çünkü kanamam devam ediyor hala bir de parça düştü doktor proluton depot yaptır hemen dedi gece 12 de yaptırdık ama umudum kalmadı. Tutunma gerçekleşmeden kanama oldu aynı adet gibi. Çok üzgünüm.

Canim benim buna çok üzüldüm lütfen sıkma canını rabbim yar ve yardımcın olsun rabbimden ümit kesilmez tekrar bugün bir doktora görün istersen. ınsallah herşey hayırlı olur dualarım seninle

Bendede olmustu ilkinde hafif bir kanamaydi tutunma gibi ama düşük oldu. Ikincide bildigin adet kanamasiydi kirmizi ve sancılı ama bebeğim şuan 3 aylık oldu yanımda uyuyor. Belli olmaz yani ne olacağı ilaçlarını bırakma sakın

Teşekkür ederim inşallah pozitif olur çok çok hafif bir sanvçcı oldu yok denecek kadar az. Şu an kanama durdu. Bilmiyorum ne olacak inşallah iyi olur hiç gücüm kalmadı

Teşekkür ederim inşallah pozitif olur çok çok hafif bir sanvçcı oldu yok denecek kadar az. Şu an kanama durdu. Bilmiyorum ne olacak inşallah iyi olur hiç gücüm kalmadı

Allahim bebeğini korusun canım
Seninle merak etme, canını sıkma güzel düşün
Gücünü de topla, o yola çıkarken neler yaşattığını düşün.
Kanamani düşünme bitti gitti kanaman
Bebeğini düşün odaklan ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…