Allah yardımcın olsun

Canım çok geçmiş olsun Allah seni ve bebeklerini korusun yat ve dinlen hiçbir şey yapma 6.haftada kanama alanım oldu acilde pruloton depot yapıldı ve bir hafta aynı iğne yapıldı 15gün yattım evde ayak dikip çok kanama olmuştu o gece Allaha şükür bebem kucağımda sakın korkma Dinlen burada birçok kardeşim aynı şeyi yaşamış zaten bu durumda olan herkese Allah şifa versin yavruların sana sımsıkı tutunsun şu cronone jel yerine progestan fitil çok daha iyi içeri tahriş etmiyor.
Allah razı olsun canım insallah geçecek bunlar da fitil kullanıyorum bende uzun zamandır. Bende senin gibi bebeğimi kucaklayayım insallah🙏🙏❤️

Çok şükür haberini aldık dünden beri bakıp durdum. korktuk...
çok şükür seninle bebeğin onu düşün 🤲
Bak kanamayı da durdurmuşlar 🤰
Keseyi de görmüşsün, öyle düşün hersey iyi olacak 🧿👍
İnsallah canım çok şükür bugün sıkıntı olmadı hep sırt üstü yatıyorum. İnsallah geçti gitti hep dua ettim hepimize çok zor şeyler yaşayarak anne oluyoruz. Rabbim yardımcımız olsun 🙏

Gelmiş geçmiş olsun cnm seni çok.merak.ettim insallah saglikla ilerlesin ne gzl kesede gorunmus masallah. ben 4 güne bir depot vuruluyorum transfer gününden beri sana vermemislermiydi. Dünden beri benimde sağ kasikta sürekli batar şeklinde ağrı oluştu bende çok korkuyorum😢
Çok teşekkür ederim canım, Dr bana vermedi depotu ama böyle bir durum olunca hemen yaptır dedi. Merak etme bence o kesenin büyüme agrisidir. Ama tedbiri elden bırakmamak lazım Allah bizimle 🙏

Çok teşekkür ederim canım, Dr bana vermedi depotu ama böyle bir durum olunca hemen yaptır dedi. Merak etme bence o kesenin büyüme agrisidir. Ama tedbiri elden bırakmamak lazım Allah bizimle 🙏
Amin inşallah Rabbim sevincimizi yarım bırakmasın kucağımıza nasip etsin sağlıkla hayırlısı ile

Kızlar cevap yazamadığım güzel kadınlar hepinize tek tek çok teşekkür ederim, lütfen alınmayın gücenmeyin o kadar güzel temenniler o kadar güzel dualarınız var ki Allah hepinizden razı olsun. Su anki durumum iyi çok şükür, sabah kan sulandırıcı iğne yaptıktan sonra bir kaç damla daha geldi ama şimdi bitti çok şükür. Biraz karin agrisi var sadece. Sırt üstü yatıyorum söylediğiniz gibi ayaklarımı da yüksekte tutuyorum. Bol dua ediyorum, bebeğime onu ne kadar çok sevdiğimi anlatıyorum onu nasıl özlemle beklediğimizi anlatıyorum. Şimdilik durumumuz bu ben ona o bana sarıldık zamanımızın gelmesini bekliyoruz Allah’ın izniyle 🙏 hepinizi çok seviyorum iyi ki varsıniz ❤️❤️❤️🙏🙏🙏

Kızlar cevap yazamadığım güzel kadınlar hepinize tek tek çok teşekkür ederim, lütfen alınmayın gücenmeyin o kadar güzel temenniler o kadar güzel dualarınız var ki Allah hepinizden razı olsun. Su anki durumum iyi çok şükür, sabah kan sulandırıcı iğne yaptıktan sonra bir kaç damla daha geldi ama şimdi bitti çok şükür. Biraz karin agrisi var sadece. Sırt üstü yatıyorum söylediğiniz gibi ayaklarımı da yüksekte tutuyorum. Bol dua ediyorum, bebeğime onu ne kadar çok sevdiğimi anlatıyorum onu nasıl özlemle beklediğimizi anlatıyorum. Şimdilik durumumuz bu ben ona o bana sarıldık zamanımızın gelmesini bekliyoruz Allah’ın izniyle 🙏 hepinizi çok seviyorum iyi ki varsıniz ❤️❤️❤️🙏🙏🙏
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende yumurta donasyonu araştırıyorum. içime sinen bi doktor bulursam inşallah bende o duygu için çabalayacağımm ...

Arkadaslar sokaga cikma yasagi geldi yurtdisi yasaklarida gelirmi dersiniz kibris kapatirsa kapisini off tedaviyede baslamayi düşünüyordum :(

Arkadaslar sokaga cikma yasagi geldi yurtdisi yasaklarida gelirmi dersiniz kibris kapatirsa kapisini off tedaviyede baslamayi düşünüyordum :(
Yok canim okadar sıkı değil yasaklar bu sefer yurtdışı yasakları gelmez sen canini sıkma kardeşim kibrista vaka sayısı çok yok kapıları kapatmaz karantina devam ediyor ama belli süre daha devam edecekmiş.

İste turkiyede cok diye bizi sokmazlarsa diye🤦🏼‍♀️ İnsallah arkadasim ins
Evet kardeşim kibrisa giderken ve gittiğinde pcr testi yapıyorlar önlemlerini böylece alıyorlar rabbim yar ve yardımcın olsun arkadaşım ınsallah tedavi sürecin hayırlı olur🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Ayrıca siz bana doktoruma ne deyip demeyeceğim konusunda direktif verme konumunda değilsiniz ve öyle bi samimiyetimiz olduğunu da sanmıyorum, konuyu burda kapatalım lütfen.

Drektif degilde yardımcı olmaya çalışmış diyelim bu platformda yaşanmışlıklarıyla bildikleri ile bir çok insana destek olduguna inandıgım bir hanım
Demem oki bu gereksiz çıkış nedir ya doktoruna ne söylersen söyle zorlayan yok takma isimlerle dolu bu ortamda samimiyet araman çok gülünç "samimiyet" istiyorsan gerçekten tanıdıgın bildigin samimi oldugun insanlarla özelden görüş derim bunlar direktif degildir tavsiyedir ..!

❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Drektif degilde yardımcı olmaya çalışmış diyelim bu platformda yaşanmışlıklarıyla bildikleri ile bir çok insana destek olduguna inandıgım bir hanım
Demem oki bu gereksiz çıkış nedir ya doktoruna ne söylersen söyle zorlayan yok takma isimlerle dolu bu ortamda samimiyet araman çok gülünç "samimiyet" istiyorsan gerçekten tanıdıgın bildigin samimi oldugun insanlarla özelden görüş derim bunlar direktif degildir tavsiyedir ..!
Siz istediğinizden talimat alıp istediğinizi yapmakta özgürsünüz, kimse kimseyi o ilacı kullanma bunu kullan, doktoruna söyle ilaç bulsun diye yönlendiremez, yönlendirmemeli de, ayrıca evet özelden görüşüp samimi bulduğum insanlarda var çok şükür, siz niye gereksiz çıkış yaptınız, niye gerildiniz anlayamadım.

Back
X