Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gereksiz bir saldırgan tutum içindesiniz, ya canınız sıkılıyor, ya çatacak insan arıyorsunuz yada niyetiniz kötü. Burası paylaşım platformu. Zaten insanların sıkıntıları var. Size yazılan mesajları okudum, yardımcı olmaya çalışılan güzel bir uslupla yazılmış arkadaş tavsiyesi niteliğinde mesajlar. Bundan hareketle saldırgan tavır almak hiç hoş değil bence. Ayıp. Biraz yapıcı ve iyi niyetli tavır takınsanız daha doğru olacaktır.Siz istediğinizden talimat alıp istediğinizi yapmakta özgürsünüz, kimse kimseyi o ilacı kullanma bunu kullan, doktoruna söyle ilaç bulsun diye yönlendiremez, yönlendirmemeli de, ayrıca evet özelden görüşüp samimi bulduğum insanlarda var çok şükür, siz niye gereksiz çıkış yaptınız, niye gerildiniz anlayamadım.
ben eşime demedim aslında doktor teklif etti üç seçenek var dedi ya kök hücre tedavisinin çıkmasını bekliceksiniz, ya klonlama bir gün çıkıcak siz kendinizi doğuracaksınız yada direk donasyon dedi. biz tese olduk sonuç negatif çıkınca zaten direk donasyona yöneldik. para biriktirdik şükür gebeyim. ayrıca öyle değişik ırk siz seçmediğiniz sürece imkasız zaten önceden hazırlyorlar eşinize benzer yada sizin verdiğiiz özelliklere yakın bir donör buluyorlar gerisi tamamıyla tüp bebeğe giryor. hiç farkı yok çönce sen inler hormonlar kulanıyon yumurta zamanı merkezine gidyon 3 ila 5 gün içinde yavrunu koyuyorlar 10-12 gün sonra test veriyon inşallah sonuç pozitif oluyorrr. bu kadar allah yolunu açık etsin. ama bunu direk eşine heleki eşin katıysa nasıl söylersin bilemem bacım Allah yardımcın olsunKızlar bide eşinize nasıl sordunuz nasıl karar verdiniz
Sizin demi sorun klinefelter di bizde 1 ay önce micro tese olduk kök bekle dediler başka doktorlar da var ama bizim durumumuz bence biraz imkansızı zorlamak, hem dini yönden kafam karışık hem eeşime nasıl söylerim diyeben eşime demedim aslında doktor teklif etti üç seçenek var dedi ya kök hücre tedavisinin çıkmasını bekliceksiniz, ya klonlama bir gün çıkıcak siz kendinizi doğuracaksınız yada direk donasyon dedi. biz tese olduk sonuç negatif çıkınca zaten direk donasyona yöneldik. para biriktirdik şükür gebeyim. ayrıca öyle değişik ırk siz seçmediğiniz sürece imkasız zaten önceden hazırlyorlar eşinize benzer yada sizin verdiğiiz özelliklere yakın bir donör buluyorlar gerisi tamamıyla tüp bebeğe giryor. hiç farkı yok çönce sen inler hormonlar kulanıyon yumurta zamanı merkezine gidyon 3 ila 5 gün içinde yavrunu koyuyorlar 10-12 gün sonra test veriyon inşallah sonuç pozitif oluyorrr. bu kadar allah yolunu açık etsin. ama bunu direk eşine heleki eşin katıysa nasıl söylersin bilemem bacım Allah yardımcın olsun
ama bişi daha diyim bu olayların tamamı uzun bir süre ve uğraş istiyor öyle benim anlattığım gibibir nefeste olmuyor hiç kimseye danışmayın bile böyle düşünüyorum die. bu anneniz dahi olsa en yakın kardeş bildiğiniz dahi olsa sakın ha sakınKızlar bide eşinize nasıl sordunuz nasıl karar verdiniz
bacı bende öyleyim ben 25 yaşındayım 23 yaşında öğrendim. benim için ufak rakamlar değildi. bir sene tese filan o şoku atlattık sonrada fazla zorlamanın manası yok dedik eğer böbreğin, kalbin , derinin, göz zarının hatta pipinin bile bağışı oluyorsa spreminde bağışı olur mantığıyla hareket ettik. herkesin kendi kararı ama ben tercih sunmadım sadece eşimin fotosunu atım . başka özelliği bilmeme gerek yok dedim. nereli kimin nesi şöyle böyle beni ilgilendirmiyor. arzu ettiğim kocanın çocuğunu değil eşim hayal ederek niyet ettim. allah bu yola koyanları arzularını heveslerini içinde bırakmasın ayrıca bacım yeterki isteyelim bebek olması için kötü yola baş vurmaktansa sadece bir hücre nakli yapmışım görüşündeym ayrıca ben evli olsam çocuğum başkasından olsa ve oda ölmüş olsa yeniden evlendiğim adamda vicdan varsa zaten hiç günahım olmadan bana yazılan kadere o da razı olur.Sizin demi sorun klinefelter di bizde 1 ay önce micro tese olduk kök bekle dediler başka doktorlar da var ama bizim durumumuz bence biraz imkansızı zorlamak, hem dini yönden kafam karışık hem eeşime nasıl söylerim diye
Sadece annem biliyor o da saygı duyuyor eşinle senin kararın diyorama bişi daha diyim bu olayların tamamı uzun bir süre ve uğraş istiyor öyle benim anlattığım gibibir nefeste olmuyor hiç kimseye danışmayın bile böyle düşünüyorum die. bu anneniz dahi olsa en yakın kardeş bildiğiniz dahi olsa sakın ha sakın
demeseydşn keşke ama ne bilim bacım kız bu sendromu olan bireyler naif kadınlarının kalbini kırmamak için elinden gelen her şeyi yapacak kişilikte ve karakterde olur emin ol. ben evlatlık için yaş sınırını bilmiyourm ama 5 sene şartı var dı biz onu bekliyorudk ama nasip oldu şükür. tabi sizin bileceğiniz bir durum ama şöyle düşün onun yanında onun hissiyatında olucak herşey sen aşerince o koşacak ya sonucu alırken bir an hava zıpladı eşim fazla heveslenmesin die değerim düşük düşebilir dedim çok sevinip kaybetmektense şimdi alışmasın die düşün her an yanında olucak birde giderken gelirken her an ya benimserler emin ol vidan sahibi oluyorlar. gerçi benim herif ilk gün bir masaj yaptı bana üfff dedim 9 ay böle geçiçek zaar sonra elini sürmedi kopekSadece annem biliyor o da saygı duyuyor eşinle senin kararın diyor
Eşimin durumumu bilen çok fazla kişi yok kuzum bilenlere bizde tedavide sperm çıktı deriz bilmeyene açıklamaya da gerek yok zaten yeni evliyiz 16 aylık konuşmayı düşünüyorum bise kaybetmem bence anneme söyleme konusunda onla konuşmak daha cesaret verdi inan. Eşime gelince naif biri eşim kalp kırmaz kötü bise yaşanacağını sanmıyorum sorduğumda aslında ama kendi içimde muhasebeyi bitiremedim ki ona sorayim. Sana bi onerim var bunu bi kez söyleyeceğim bi daha sormayacağım böyle böyle yapabiliriz hem sen çok acı çekmezsin hep kimse duymaz hemde evlatlikta ya ailesi gelirse korkusu olacak bunda olmayacak hamilelik doğum hepsini yaşayacağız demeyi düşünüyorum. Anne babasına söyleyip söylememe kararını da ona bırakacağım.demeseydşn keşke ama ne bilim bacım kız bu sendromu olan bireyler naif kadınlarının kalbini kırmamak için elinden gelen her şeyi yapacak kişilikte ve karakterde olur emin ol. ben evlatlık için yaş sınırını bilmiyourm ama 5 sene şartı var dı biz onu bekliyorudk ama nasip oldu şükür. tabi sizin bileceğiniz bir durum ama şöyle düşün onun yanında onun hissiyatında olucak herşey sen aşerince o koşacak ya sonucu alırken bir an hava zıpladı eşim fazla heveslenmesin die değerim düşük düşebilir dedim çok sevinip kaybetmektense şimdi alışmasın die düşün her an yanında olucak birde giderken gelirken her an ya benimserler emin ol vidan sahibi oluyorlar. gerçi benim herif ilk gün bir masaj yaptı bana üfff dedim 9 ay böle geçiçek zaar sonra elini sürmedi kopekneyse ama tüp bebek hisediyoruz biz hatta 5 yıldızlı otelde kaldık biz kıbrıs ta kimse bilmiyor onun için hava atamadık die üzüldük bazen ilaç parasını nasıl yetiştiricez die düşünürken eşim biz ankaranın denizini fethetip kimsenin ruhu bile duymadan dönmüş insanız ilaç komaz yavrum dio ne bilem bacım amannnnnn ha bu arada benim tüp bebek yaptığımı bilen herkes ankrada tedavi sonucu bebgimin tuttugunu sanıyor
Tamaracim moralini bizma nolur. Dualarim seninle. İnşallah birşey olmayacak. Doktorun ne derse onu yap.Dün gece çıktık hastaneden Dr çok sınırdasın dedi kanamayı durdurdu yat dedi. Keseyi gördük ama kanama alanı da var. Ağlamaktan perisan oldum![]()
Öncelikle kulübe hoşgeldiniz. Sperm donasyonunda siz istediğiniz kriterler ne ise ona göre seçebiliyorsunuz. Merkeziniz bu konuda size mutlaka bilgi verir. Eşinizin kan grubuna hatta fiziksel özelliklerine uygun donörler bulunabiliyor. Bunun dışında adetinizle b iş rlikte bir takım tahliller istenip ilaç tedavisi yapılıyor. Normal tüp bebekteki prosedürler geçerli. Yumurtalarınız olgunlaşınca sizden toplanıyor ve seçtiğiniz sperm ile döllenip sonrasında en Uygun günde transfer ediliyor. Kısaca böyle özellikle sormak istedikleriniz varsa sorabilirsinizArkadaslar merhaba, sperm donasyonynda işler nasil ilerliyor bilgi verebilir mısınız. Prosedürler ne ve koyulan sperm sağlıklı mi ırkı ne bilebiliyormuyuz atıyorum bi zenci yada çinli insanın spermi oluyormu kafam karışık da
Yurt dısı dolaşımına acabilirsiniz dısardan telefon gelebilir ben öyle yapmıştımArkadaslar kıbrısta ıken telinizi kapatıyor musunuz? Çevrenızın anlamaması için tel konusunu nasıl hallediyorsunuz
Ben size yardım etmeğe çalışıyorumAyrıca siz bana doktoruma ne deyip demeyeceğim konusunda direktif verme konumunda değilsiniz ve öyle bi samimiyetimiz olduğunu da sanmıyorum, konuyu burda kapatalım lütfen.
Sevgiiiii ayy çok özlemiştim seniDrektif degilde yardımcı olmaya çalışmış diyelim bu platformda yaşanmışlıklarıyla bildikleri ile bir çok insana destek olduguna inandıgım bir hanım
Demem oki bu gereksiz çıkış nedir ya doktoruna ne söylersen söyle zorlayan yok takma isimlerle dolu bu ortamda samimiyet araman çok gülünç "samimiyet" istiyorsan gerçekten tanıdıgın bildigin samimi oldugun insanlarla özelden görüş derim bunlar direktif degildir tavsiyedir ..!
Sizin bulamadığınız ilacın yerine kullana bileceğiniz ilaç ismi yazarak illa bu ilacı kullan anlamına gelmezSiz istediğinizden talimat alıp istediğinizi yapmakta özgürsünüz, kimse kimseyi o ilacı kullanma bunu kullan, doktoruna söyle ilaç bulsun diye yönlendiremez, yönlendirmemeli de, ayrıca evet özelden görüşüp samimi bulduğum insanlarda var çok şükür, siz niye gereksiz çıkış yaptınız, niye gerildiniz anlayamadım.