Eşimin durumumu bilen çok fazla kişi yok kuzum bilenlere bizde tedavide sperm çıktı deriz bilmeyene açıklamaya da gerek yok zaten yeni evliyiz 16 aylık konuşmayı düşünüyorum bise kaybetmem bence anneme söyleme konusunda onla konuşmak daha cesaret verdi inan. Eşime gelince naif biri eşim kalp kırmaz kötü bise yaşanacağını sanmıyorum sorduğumda aslında ama kendi içimde muhasebeyi bitiremedim ki ona sorayim. Sana bi onerim var bunu bi kez söyleyeceğim bi daha sormayacağım böyle böyle yapabiliriz hem sen çok acı çekmezsin hep kimse duymaz hemde evlatlikta ya ailesi gelirse korkusu olacak bunda olmayacak hamilelik doğum hepsini yaşayacağız demeyi düşünüyorum. Anne babasına söyleyip söylememe kararını da ona bırakacağım.
Sakin haaaaaaa hıc bor şekil de soylemesinnnnnn sakın bacım sakın hele hele sakın ben 5 aylık ken tepeden sıfır sonucu gördüm ama kimseye demedik zaten dediğin gibi naayif kırmazlar ama bilmesin heleki onun sülalesi dediğin gibi teSe de bulundu dersin benimkiler kurusun hesabını sorunlarından rozi tekniği ile kaldı dedim çünkü onunda maliyeti assagi yukarı aynı fiyat sakın bacım kimse bilmesin annenin bildiğimize esin bilmesinnnnn lütfen ilerde anlicaksin

Ben size yardım etmeğe çalışıyorum
Bu kadar kabalaşmaya gerek yok
Hamile halinizle strese girip crynon jel arıyorsunuz,yok ilaç,artık belkide olmayacak türkiyede.doktorun inatla bul diyor
Sizce bu nakadat doğru
Bakın ben hiç bir zaman jel arıyorum demedim, sadece eczanelerde yok artık haberiniz olsun diye yazdım, doktorum bana hiç bir zaman ara bul demedi, inatlaşmadı ve ben hiç sıkıntı yaşamadım, bunları nereden çıkartıyorsunuz anlamıyorum, prolutex in yıl sonuna kadar depolarda bitebileceğini öğrendim eczacımdan ve kullananların tedbirli olması için bunu paylaştım, lütfen bana yazdığınız en son mesaj okuyun ve siz tavrınızı ne kadar yanlış olduğunu değerlendirin, ben tabiki doktorum ne derse onu yapıcam, çok rica ediyorum insanların bi dünya sıkıntısı varken bu konuyu çok uzatmayalım, kimsenin huzuru bozulmasın, Allaha emanet olun.

Bakın ben hiç bir zaman jel arıyorum demedim, sadece eczanelerde yok artık haberiniz olsun diye yazdım, doktorum bana hiç bir zaman ara bul demedi, inatlaşmadı ve ben hiç sıkıntı yaşamadım, bunları nereden çıkartıyorsunuz anlamıyorum, prolutex in yıl sonuna kadar depolarda bitebileceğini öğrendim eczacımdan ve kullananların tedbirli olması için bunu paylaştım, lütfen bana yazdığınız en son mesaj okuyun ve siz tavrınızı ne kadar yanlış olduğunu değerlendirin, ben tabiki doktorum ne derse onu yapıcam, çok rica ediyorum insanların bi dünya sıkıntısı varken bu konuyu çok uzatmayalım, kimsenin huzuru bozulmasın, Allaha emanet olun.
Ozaman bir birimizi anlamadık deyelim ve kırmayalım
Bazen yazılan mesaj sert çıka bilir okurken
Ama inanın kalbim burda yanan her birinizden yana
Kendimde nakadar bu yolda yorgun olduğumu bilin isterim
Ve duanıza muhtacım
Allah sizide sağ salim evlatlarınıza kavuştursun❤️

Merhaba hanımlar yumurta donasyonu yaptıran var mı aranızda hangi merkeze gittiniz aşamalar nelerdi yardımcı olabilir misiniz

Arkadaslar kıbrısta ıken telinizi kapatıyor musunuz? Çevrenızın anlamaması için tel konusunu nasıl hallediyorsunuz
Canım yurtdışı hattı var kullandığın şebekenin aynı telefonun numarası devam ediyor konumun açık olmadığı sürece nerde olduğunu kimse anlamıyor biz kibristayden arayan çok oldu kimsede bise anlamadı normal numaranla konuşmaya devam ediyorsunuz hiçbişe olmuyor nerdesiniz diye sorana başka bir şehirde tatildeyiz demistik biz kimse bisey anlamadi

O zaman kibrista iken arayan olursa yurtidisini mi ariyorsunuz diyor?
Biz burdan kibris hattini ariyorsak uyari veriyor onu biliyorum ama turkiyeden turk hattini ararsa verir mi?
O gun doktorun yanındaydım. Kıbrıstaki doktoru aradı. Ücrete tabi olacaksınız falan dedi. Gerisini duyamadım
Yani uyarı veriyor. Tel çalmadan. E bizde gidersek bizi arayanlarada der. Hat fark etmez yer eder gibi. Ücret açısından. Benımde kafa karısık :)

Canım yurtdışı hattı var kullandığın şebekenin aynı telefonun numarası devam ediyor konumun açık olmadığı sürece nerde olduğunu kimse anlamıyor biz kibristayden arayan çok oldu kimsede bise anlamadı normal numaranla konuşmaya devam ediyorsunuz hiçbişe olmuyor nerdesiniz diye sorana başka bir şehirde tatildeyiz demistik biz kimse bisey anlamadi
Ama bu durum karşıdaki benı arayınca ona fazla yazmıyor mu ücret

O gun doktorun yanındaydım. Kıbrıstaki doktoru aradı. Ücrete tabi olacaksınız falan dedi. Gerisini duyamadım
Yani uyarı veriyor. Tel çalmadan. E bizde gidersek bizi arayanlarada der. Hat fark etmez yer eder gibi. Ücret açısından. Benımde kafa karısık :)
Sanirim anladigimsoyle biz turk hattindan kibris cep tlf hattini arayinca uyari veriyor, ama kendi tarifenizden dusecek diyor.

Ama biz turk hattindan kibrisda oldugumuz zaman konum servisini kapatirsak arayanlar anlamiyor..@tradios dogru mu anladim🙈

Sanirim anladigimsoyle biz turk hattindan kibris cep tlf hattini arayinca uyari veriyor, ama kendi tarifenizden dusecek diyor.

Ama biz turk hattindan kibrisda oldugumuz zaman konum servisini kapatirsak arayanlar anlamiyor..@tradios dogru mu anladim🙈
Türkiye de kullandığınız hattı yurt dışında aktif hale getirdiğinde seni arayanlar ve sen onları aradığında herhangi bir uyarı olmuyor . Seni arayan kişi ekstra ücret ödemiyor ama senin kendi faturana yurt dışı bedeli yansıyor. Operatöre göre fiyat değişiyor bazı operatörlerin yurt dışı kampanyası bile oluyor öyle çok uçuk kaçık rakamlar değil merak etme :)

Türkiye de kullandığınız hattı yurt dışında aktif hale getirdiğinde seni arayanlar ve sen onları aradığında herhangi bir uyarı olmuyor . Seni arayan kişi ekstra ücret ödemiyor ama senin kendi faturana yurt dışı bedeli yansıyor. Operatöre göre fiyat değişiyor bazı operatörlerin yurt dışı kampanyası bile oluyor öyle çok uçuk kaçık rakamlar değil merak etme :)
Gizemi korumak lazim o yuzden tlf isi onemli:) guncel bilgi iyi oldu, tesekkurler..

Merhaba hanımlar yumurta donasyonu yaptıran var mı aranızda hangi merkeze gittiniz aşamalar nelerdi yardımcı olabilir misiniz
Merhabalar ben yeni yaptırdım tandem uygulandı bana hem benden hem dönorden bunu eşim istedi. Şükür ilk denemede pozitif aldik doktorum Vedat UĞUREL Lefkoşa tupbebek merkezinde. Ben direk hocamla bağlantıya geçtim şükür halen iletişim halindeyiz Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Merhabalar ben yeni yaptırdım tandem uygulandı bana hem benden hem dönorden bunu eşim istedi. Şükür ilk denemede pozitif aldik doktorum Vedat UĞUREL Lefkoşa tupbebek merkezinde. Ben direk hocamla bağlantıya geçtim şükür halen iletişim halindeyiz Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Selam, tandem nedir?
Anlamadım da kusura bakmayın ☺️

herkese merhabalar. ben yumurta donasyonu ile ikizlerime 13 haftalık hamileyim. bana takip doktorum en başından beri önlem amaçlı rahime ağzına dikiş atalım, ikiz gebelik risklı dedi. rahim ağzı boyu 3,8 cm. daha önce gebeliğim ve kaybım yok. daha sonra araştırdığımda operasyonun çok masum olmadığını, enfeksiyon riskinin olduğunu, erken doğumu tetikleyebildiğini öğrendim. .sonra 4-5 doktora sordum ikizlerde önerilmediğini söylediler. sizlere bu tarz serklaj ameliyatını söyleyen oldumu? rahim ağzınız ölçülüyormu?cevap yazarsanız çok sevinirim. çok kararsız kaldım. ne kadar erken yapılırsa o kadar iyiymiş.

Canım yurtdışı hattı var kullandığın şebekenin aynı telefonun numarası devam ediyor konumun açık olmadığı sürece nerde olduğunu kimse anlamıyor biz kibristayden arayan çok oldu kimsede bise anlamadı normal numaranla konuşmaya devam ediyorsunuz hiçbişe olmuyor nerdesiniz diye sorana başka bir şehirde tatildeyiz demistik biz kimse bisey anlamadı
Kendi numaramla konuşmaya devam mı ettin yani. Çünkü normalde kuzey kıbrısı arıyorsunuz diye anons gibi birşey duyuluyor arama yaptığında çalmadan önce. Bu anonsun olmadığına emin misin

Back
X