O gun doktorun yanındaydım. Kıbrıstaki doktoru aradı. Ücrete tabi olacaksınız falan dedi. Gerisini duyamadım
Yani uyarı veriyor. Tel çalmadan. E bizde gidersek bizi arayanlarada der. Hat fark etmez yer eder gibi. Ücret açısından. Benımde kafa karısık :)
Bu çok hassas ve çözümü net olsa iyi olur. Öbür türlü telefonu kapatıyosun o da sakıncalı. Ne yapmak lazım bilemedim

Siz istediğinizden talimat alıp istediğinizi yapmakta özgürsünüz, kimse kimseyi o ilacı kullanma bunu kullan, doktoruna söyle ilaç bulsun diye yönlendiremez, yönlendirmemeli de, ayrıca evet özelden görüşüp samimi bulduğum insanlarda var çok şükür, siz niye gereksiz çıkış yaptınız, niye gerildiniz anlayamadım.
Hamile olduğunuzu bilmiyordum. Hassas bir durumunuz var. Kusura bakmayın, yersiz bir çıkış yapmışım. Üzüldüm.

Estafurullah ne kusuru hem benden yumurta toplandı hem dönorden toplandı hangilerinin tuttuğunu bilmiyoruz
Ben olsam kimin yumurtası tuttu diye çok merak ederdim.Benim de amh ım düşük olduğu ve hamile kalma olasılığım çok düşük olduğu için Tandem uygulamasını istemiştim ama Doktorum kabul etmemişti "önce sadece kendi yumurtanla dene olmazsa bi daha kine demişti " Ve tekrar denemeye Şükür gerek kalmadı kuzularım doğdu
Benim karakterimde biri için bilinmezlik kolay başedile bilir bişey olmazdı.Yani yum don. Olsa başkasının genetiği onu öyle kabullenir seversin.Yani kendi yumurtan olduğunu bilirsin.Dilerim sağ sağlim hayırlısıyla yavrun doğar ve sen "acaba kimin yumurtası " düşüncesini /kurgusunu yaşamazsın.Zira bu yıpratıcı olur.Rabbim ne mutlu sana anne olmayı nasip ediyor o yada bu şekil de .olsun.

Ben olsam kimin yumurtası tuttu diye çok merak ederdim.Benim de amh ım düşük olduğu ve hamile kalma olasılığım çok düşük olduğu için Tandem uygulamasını istemiştim ama Doktorum kabul etmemişti "önce sadece kendi yumurtanla dene olmazsa bi daha kine demişti " Ve tekrar denemeye Şükür gerek kalmadı kuzularım doğdu
Benim karakterimde biri için bilinmezlik kolay başedile bilir bişey olmazdı.Yani yum don. Olsa başkasının genetiği onu öyle kabullenir seversin.Yani kendi yumurtan olduğunu bilirsin.Dilerim sağ sağlim hayırlısıyla yavrun doğar ve sen "acaba kimin yumurtası " düşüncesini /kurgusunu yaşamazsın.Zira bu yıpratıcı olur.Rabbim ne mutlu sana anne olmayı nasip ediyor o yada bu şekil de .olsun.
Amin ınsallah.Masallah sizin kuzulariniza Benim hiç öyle düşüncelerim olmadı ilerdede olacağını sanmıyorum yasim ileri olmasına rağmen rezervim fazla o yuzden böyle olsun dedik ve asla pisman olmadim olmamda biliyorum. Öyle sorgulamalarım olsa tek dnsyondada kafadan atması zor kimin huyu ne suyu ne vs gibi. Benim kabullenici bir yapım var zaten eşim bu yöntem var madem deniyelim dedi ve hiçte sorgulamadim bile. Inşallah kuzumu yada kuzularımı kucağıma almakta nasip olur

Kendi numaramla konuşmaya devam mı ettin yani. Çünkü normalde kuzey kıbrısı arıyorsunuz diye anons gibi birşey duyuluyor arama yaptığında çalmadan önce. Bu anonsun olmadığına emin misin

WhatsApp konuşması yapın en mantıklısı 😃
Ben kliniği aradığımda hiç o anons gelmedi.
Direk kapandı arama yapmadı.
Üstelik turkcelliyim yada benim açık değil hattım 🙄

Merhabalar aranızda aralık başı kıbrısa gidecek olanlar var mı?

Merhaba, ben adetimi bekliyorum.
Aralık başımı olur sonu mu olur netlik yok şuan orta da bakalım kısmet.
İstanbulda da karantinalar başladı 😔

Son düzenleme:
Arkadaslar kıbrısta ıken telinizi kapatıyor musunuz? Çevrenızın anlamaması için tel konusunu nasıl hallediyorsunuz
Merhab bız 3 kere gıttık kıbrısa ılk gıderken bızde cok endıse ettık mesela hattınız vodafone ıse vodafone yanımda dan gırıp ayarlardan yurtdısı kullanımına acık yapıyorsunuz gelen aramalara sızın aramanıza acık oluyo bız esımınkını acmıstık ben kendı hattımı acmayı unuttum ve ucaktan ınınce bıde ne goreyım esımın hattında sebeke var benım tl de sebeke yok hıc bır turlu arama yapamadım ve oradakı vodafoneye gıttık buradan açamıyoruz dedıler ve ben 10 gun tl kapalı kaldı esımın tel den de yurt dısı paketı sectık onunla konsutuk mesaj attık yakınlarıma ıkıncı tesavıye gıderken ucaga bındmeden hemen ıkı dakıka ınternetten yurt dısında kullanıma acık yaptık ınıncede de hemen mesaj gelıyo kktcye hosgeldınız tarıfe dısından ucretlendırıleceksınız gıbı bı mesaj tam hatırlamıyırum bır problem yasamadık hemen paket aldık devam ettık ve sankı türkıyede gıbı sınyal bılgılendırme olamadı ne bana ne karsı arayana

Merhab bız 3 kere gıttık kıbrısa ılk gıderken bızde cok endıse ettık mesela hattınız vodafone ıse vodafone yanımda dan gırıp ayarlardan yurtdısı kullanımına acık yapıyorsunuz gelen aramalara sızın aramanıza acık oluyo bız esımınkını acmıstık ben kendı hattımı acmayı unuttum ve ucaktan ınınce bıde ne goreyım esımın hattında sebeke var benım tl de sebeke yok hıc bır turlu arama yapamadım ve oradakı vodafoneye gıttık buradan açamıyoruz dedıler ve ben 10 gun tl kapalı kaldı esımın tel den de yurt dısı paketı sectık onunla konsutuk mesaj attık yakınlarıma ıkıncı tesavıye gıderken ucaga bındmeden hemen ıkı dakıka ınternetten yurt dısında kullanıma acık yaptık ınıncede de hemen mesaj gelıyo kktcye hosgeldınız tarıfe dısından ucretlendırıleceksınız gıbı bı mesaj tam hatırlamıyırum bır problem yasamadık hemen paket aldık devam ettık ve sankı türkıyede gıbı sınyal bılgılendırme olamadı ne bana ne karsı arayana
Allah razı olsun faydalı bi paylaşım oldu

herkese merhabalar. ben yumurta donasyonu ile ikizlerime 13 haftalık hamileyim. bana takip doktorum en başından beri önlem amaçlı rahime ağzına dikiş atalım, ikiz gebelik risklı dedi. rahim ağzı boyu 3,8 cm. daha önce gebeliğim ve kaybım yok. daha sonra araştırdığımda operasyonun çok masum olmadığını, enfeksiyon riskinin olduğunu, erken doğumu tetikleyebildiğini öğrendim. .sonra 4-5 doktora sordum ikizlerde önerilmediğini söylediler. sizlere bu tarz serklaj ameliyatını söyleyen oldumu? rahim ağzınız ölçülüyormu?cevap yazarsanız çok sevinirim. çok kararsız kaldım. ne kadar erken yapılırsa o kadar iyiymiş.
Tatlım sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrularını. Ben de donasyonla hamile kaldım zar zor 24 haftalıkken sancılandım ve doğum yaptım. Bebeğim çok sağlıklıydı suyum bile gelmedi sonradan serklaj yapılsaydı erken doğum yapmazdın veya geçiktirirdi dediler. Benim doktorum hiç ölçmedi rahim ağzını ve farketmedi gavur. Ve ben bebeğimi güzeller güzeli kızımı ellerimle gömdüm. Korkmakta haklısın ancak arkadaşım belki başka daha iyi bir doktora giderek eğer gerçekten gerek varsa yaptırmalısın. Seni korkutmak ya da üzmek asla istemem yice araştır ve sonra gerekeni yaptır arkadaşım naçizane tavsiyemdir.

Merhaba, ben adetimi bekliyorum.
Aralık başımı olur sonu mu olur netlik yok şuan orta da bakalım kısmet.
İstanbulda da karantinalar başladı 😔
merhaba, bende 5 aralık gıbı transfer gorunuyor dedıler. ilaçlara da başladım 2.kez şu yasaklardan cok korkuyorum ya sokaga cıkma yasağı olursa gıdmeyız, kıbrıs kapıları kapatır uçuşlar durursa korku ve endıse ıcındeyım .. bakalm hayırlısı artık

Kendi numaramla konuşmaya devam mı ettin yani. Çünkü normalde kuzey kıbrısı arıyorsunuz diye anons gibi birşey duyuluyor arama yaptığında çalmadan önce. Bu anonsun olmadığına emin misin
Valla canim biz hiç sıkıntı yaşamadık telefon konusunda uçağa binmeden önce eşim izmirde yurtdışı hattını açtırdı ben isim gereği yurtdışı hattını zaten kullanıyordum uzun zamandır işimi yapmadığım için kapattirmistim tekrar açtırdım izmirde sorun yaşamadık kibristada bol bol konuştuk hatta eşimi işyerinden sık sık aradılar sormak icin kimse bilmiyodu bu arada bizim kibrisa gittiğimizi korkmustum anlasilirmi diye hatta telefonu kapatmak bile istemistik ama bize telefon sirketinden kapatmanız gerek bile yok demişlerdi biz kibrisa gitmeden hallettik annem aramıştı o biliyordu herşeyi gittiğimizi sorduk ona ben hiç anlamadim dedi valla canim hiç kuzey kıbrisi arıyorsunuz diye bir ses duymadım dediğim gibi biz her şeyi hattimizin ana merkezinde hallettik her şeyi içim rahat gittim kibrisa ben

Valla canim biz hiç sıkıntı yaşamadık telefon konusunda uçağa binmeden önce eşim izmirde yurtdışı hattını açtırdı ben isim gereği yurtdışı hattını zaten kullanıyordum uzun zamandır işimi yapmadığım için kapattirmistim tekrar açtırdım izmirde sorun yaşamadık kibristada bol bol konuştuk hatta eşimi işyerinden sık sık aradılar sormak icin kimse bilmiyodu bu arada bizim kibrisa gittiğimizi korkmustum anlasilirmi diye hatta telefonu kapatmak bile istemistik ama bize telefon sirketinden kapatmanız gerek bile yok demişlerdi biz kibrisa gitmeden hallettik annem aramıştı o biliyordu herşeyi gittiğimizi sorduk ona ben hiç anlamadim dedi valla canim hiç kuzey kıbrisi arıyorsunuz diye bir ses duymadım dediğim gibi biz her şeyi hattimizin ana merkezinde hallettik her şeyi içim rahat gittim kibrisa ben
Tamam canım teşekkürler ilgin için

merhaba, bende 5 aralık gıbı transfer gorunuyor dedıler. ilaçlara da başladım 2.kez şu yasaklardan cok korkuyorum ya sokaga cıkma yasağı olursa gıdmeyız, kıbrıs kapıları kapatır uçuşlar durursa korku ve endıse ıcındeyım .. bakalm hayırlısı artık

Bende öyleyim canım ☺️
Bakalım hayırlısı diyorum 🤲

Back
X