Tamara kuzum nasılsın
Bebiş nasıl

Canım dün kontrole gittim. çok şükür dış kanamam yok ama içeride halen kanamalı alan varmış. Dr düşük riskin devam ediyor dedi. bebek iyi çok şükür haftaya nasipse kalp atışlarını duymaya gideceğiz. sürekli yatıyorum sırtım belim ağrıyor ama yapacak bir şey yok şimdilik. bu günüme çok şükür. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Takibi yapan doktora soylenmesi uygun geliyor bana da.es-dost, aileye tedavi ya da spontan denilebilir....saglikla gelsin tum bebisler, nasil geldiklerini kimse bilmese de olur
Kizlar kibrisa pegasusla giderken hangi ucusu aliyorsunuz?
Super eko/ eko/avantaj/business flex?

Kızlar aralık ayı içerisinde kıbrısa gitme durumu olursa yasaklar nasıl olacak acaba
Orda durum nedir fikriniz var mı
Hadi gittik uçuşlar iptal belirsiz bir süre orda kalındı durumu olursa çok kötü olur
Merhaba cnm. Evet bende cok korkuyorum ya kapılar kapanır sokağa cıkma yasağı gelir diye. Sokağa cıkma yasağı gelse bile bizi etkiler mi acaba izinli falan gidemez miyiz? Birde burdaki testimiz negatif cıkıp ordaki pozitif cıkarsa kıbrısta karantinaya alınacaz ne yaparz ne deriz benimde kimse bilmiyor bu durumu. Allahım inşallah korktuklarım başıma gelmez

Merhaba nasılsınız ben yazınızı okudum ve düşüncelerinizi pozitif olarak yazmanız çok güzel. Sayfadaki herkese ben dahil umut verdiğiniz bir gerçek. Bende yumurta denasyonu için Kıbrıs düşünüyorum. Tecrübelerinizi dayanarak Sizden tavsiye alabilirmiyim? Teşekkürler

Cumartesi sabahı gidip 1 haftasonra pazar döndüm. Bu sürede karantina otelindeydik. Tüp bebek merkezi gelip aldı ve geri otele bıraktı. Zaten 2 kez gidiyorsun kliniğe. pazartesi ve transfer günü olan cumartesi
Merhaba hayırlı uğurlu olsun. Dilerim bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.Bende Kıbrıs'ta tüp bebek düşünüyorum. Sizin gittiğiniz merkez ve Dr. Kim acaba?

Merhaba gözünüz aydın dilerim bebişinizi sağlıkla kucağıniza alırsınız. Siz hangi merkezde tedavi oldunuz acaba?

Valla ben sansliydim brnim doktorum merkezin adini hatirlamiyorum donasyon dusunuyorsan numara verim dedi ismimi ver dedi benim hastam oldugunu soyle dedi aradim 5 bin yuro hic birsey dahil degil dedi ozaman ben azerbaycanla 2500 anlamistim sonra bisiler oldu kendi merkezime geri dondum ucuz die supelenmistim. Sonra adanadaki doktoruma oradaki merkezimi soyledim mehmet abimi dedi. Mehmet abi o fiyata yapmaz 4 bin yuro normalde dedi bana dedim ben 2018 de esimin durumunu ogrendigimde aldigim fiyatti bu dedim kaydimi oyle aldiklari icin ayni fiyati degistirmediler dedim sansliydim direk kendi telle irtibattaydi. Sayende abimle konstum dedi. Cok sansli oldugum soylenebilir. Sukurki mesela ilac listemi verdim fazla fazla yazdi surekli eczaneyle ugrasma dedi sukur

Siz nerde yaptirmistiniz hamilemisiniz simdi

Biz ilk gittiğimizde business class biletleri almıştık pegasustan

Reactions: 2be
Yat Tamaracım sabırla bekle
Bu günleri yakalamak için nakadar uğraşsın
Bir zaman görücen artık doğurdun ve büyütüyon
Anam ondada başka problemler çıkıcak
İnşallah tatlı problemler çıksın

Biz ilk gittiğimizde business class biletleri almıştık pegasustan
Bu donemde sanirim en garantilisi business olan , eko olan sadece 8 kg el bagaji hakki ve aldiktan 24 saat icinde ucretsiz iptal secenegi var..ama degisiklik sansi yok sanirim ekoda.

Son düzenleme:
Allah yardımcımız olsun

Allah bebeğini sana bağışlasın canım ❤

Dr ilgili çok şükür özel olmasına rağmen 10 aydır cebimden hiç para çıkmadı.
Her gittiğimde rahimden muane ediyor.
Rahim duvarı herseyi dosyalayip, takip ediyor.
Sabırla Bekledi yumurta cıksında tüp bebek yapalım diye ama yumurta içinde folikul görmediğini ve erken menepoza giremek üzere olduğumu belirtip donasyon teklifini dile getirdi. En son gittim de kararlaştırdık.
Zaten yaklaşık 4-5 aydırda gynolife ile tlf irtibattayim.
Dr'uma güvenim gebelik takibi ve doğumu inşallah kendisi yapacak
Sağlık ocağına, endokrine bile gitsek y. Donasyonu olduğunu bilmeleri gerekir ona göre tahlil vs gibi takipleri yapacaklar ben sakınca görmüyorum bilmelerini

Herkesin hayata bakışı ve algılayışı tabiki farklı.Buradaki kişilerin %90 ı herkesten gizliyor.%9 lük bölüm sadece anne/kız kardeşe söylüyor.Benim gibi hiç bir şey saklamadan göğsünü gere gere sprem bankasından hayallerini kurduğum genetiği aldım diyen bir ben varım sanırım.Ne komşu ne akraba ne eş ne dost kimseye yalan söylemedim.Zira vakti geldiğinde bebeklerim de bu gerçeği öğrenecek bilmeliler ki aşık oldukları kişilerin olası kardeş çıkma riskini minimalize edebileyim ( tabiki karşılarına çıkan kişinin ebeveynleri onlarında donasyon olduğunu söylerlerse) Etrafımızdaki kişiler aslında bu kadar çok donasyon yaptıran kadın olduğunu hiç bilmiyorlar.Oysa bu sayfadaki bir çok kadın bile aynı genetiğin kardeşlerini doğuruyor.Benim yaşamım da toplum baskısına yer yok.Merak edilecektir o yüzden yazayım artık evli değilim.Yavrularimı tabiki kendi nüfusuma yazdırdım.Rahmetli münir özkulun kızı bu göğsünü gere gere özgürce sprembank dan sprem aldım diyebilen cesur kadınlardan biri.Aydınlık ve özgür bireylerin yetiştirildiği yarınlara selam olsun.

Sen çok güçlü bir kadınsın canim seni çok takdir ediyorum rabbim seni ve meleklerini korusun ayağınıza hicbirzaman taş değdirmesin. gercekten sana helal olsun.❤❤❤❤❤❤❤aslinda bende söyleyecektim ben cesaret edemedim sadece benim ailem bile cevremde yaptıran bir kaç arkadaşım var gittikcede donasyon yaptıran arkadaşlarım çoğalıyor onlar benden daha cesaretli çıktılar hiçbirşey gizlemediler senin gibi doğrusuda bu galiba toplum baskısından bunaldigim için özelliklede eşimin ailesi tarafından çocuk çocuk diye başımın etini yıllarca ameliyat oldum eyvah artık çocuğun olmazsa diye yıllarca hayıflandılar söylemedim sinirimden soylemiyecegimde hastanedeherkese söyledim bende hiç çekinmeden önce suratima zavallıymışım sanki kötü bisey yapmışım gibi bakan insanları gördükçe birdaha kimseye bisey söylemeyeceğim diye teselli ettim kendimi çünkü insanlarla mücadele edecek gücüm kalmadı benim artık tahammül sinirimda kırıldı çünkü yoksa hayatta kimseden bisey saklamazdım ben.

Siz nerde yaptirmistiniz hamilemisiniz simdi
ben lefkoşa tüp bebek merkezinde sprem sonasyonu yaptım mehmet emin kaptanda adamın ilgi alakası yoktu yalandan övmicem ama demek işini düzğün yapıyor ki ilk denememde nasip oldu. belkide gençliğimin etkiside vardır. ama perşembe günü keseyi görmeye gidicem allahizin verirse inşallah bana yavrumu doğurmayıda nasip eder alahhım....

Allah tamamina erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…