En iyisini yapiyorsunuz söylememekle

Ben dün gördüm keseyi ablam darısı başına inşallah yaşla alakası yok bence bende 45 yaşındayım benimde tuttu bunlar nasip işi diyorum vakti saati bu zamanmis demekki

Ablam şuan tek göründü çarşamba bidaha çağırdılar kesin netlesir dediler Rabbim nasip etsin de tek çift inan önemli değil sağlıkla alalım hepimiz kucaklarimiza inşallah
amin inşalllahhh sağlıklı sihatli. eli ayağı düzgün tek nefeste kucağımızda olsunlar inşallah

Canım benim çok teşekkür ederim ♡♡♡ Ben seninde bu denemen de hayırlısıyla kuzularına/kuzuna kavuşacağına can_ı gönülden inanıyorum. Hatta geçen gün telefon rehberimdeki kullanmadığım kişilerin tlf numaralarını siliyordum.Ecza depo tlf numarasını gördüm.Belki sana lazım olur hazırlık sürecinde diye silmedim.Sevgiler.

Canımsın çok teşekkür ederim allah razı olsun kocaman optum seni ve bebislerini güçlü kadin❤❤❤❤❤❤

Bu donemde sanirim en garantilisi business olan , eko olan sadece 8 kg el bagaji hakki ve aldiktan 24 saat icinde ucretsiz iptal secenegi var..ama degisiklik sansi yok sanirim ekoda.
Evet doğru canim ben ekoda bir kere yolculuk yaptim oda baya yıl önce yurtdışında okurken ilk başladığım yıldı daha sonra hep business tercih ettim bazen koltuk bulmak zor oluyor eko uçuşu kullandigim nadirde olsa oldu tercih değiştirmeyi bildiğim kadarıyla bilet aldığın şirketin müşteri görevlileriyle konuşuyorsun diye 3 4 gün onceden biliyorum sorman lazım kardeşim

Biz Kıbrıs'a giderken ekoda uçtuk sadece 8 kilo bagaj hakkımız var sanıyorduk 23 kilo hakkımız vardı havaalaninda öğrendik hoş ihtiyacımız da yoktu. Bir de bilet aldıktan sonra fiyat düşmüştü ücretsiz iade edip yenisini daha düşük fiyattan aldık herhangi bir sorun yaşamadık. Tabi ben temmuz sonu gibi gittim belki şimdi karantina olaylarından sonra durum değişmiştir

Arkadaşlar hastanelerinizde kaçar tane doktor var benim merkezimi kimse bilmiyor biraz kafam
Karıştı hic sikayet yok internet sitelerinde de ist çalışan bir doktormus
Kibrira gitmis ist hastalar cok guzel yorumlar yapmis burda tup bebekte calismis simdi kibristaymis falan ama kimsenin bilmemesi
Falan icime kurt düştü:/

Benim gittiğim merkezde 2 doktor vardı Mehmet hoca ve Vedat hoca ben Vedat hocayla devam ettim şükür herşey yolunda gitti halende herşeyden haberdar ediyorum ilaç dozlarımı ayarlıyor muayene günlerimi planlıyor şükür bir aksilik yaşamadım

Hangi merkez sizin gideceğiniz merkeziniz? Ben hiç bilmiyorum burdan başka paylaşım platformu var mı şikayet ya da memnuniyet paylaşılan ? Varsa bilmek isterim. İçinize kurt düşüren şey ne?

Kuzum sen doktorunu kendın mı buldun Vedat hocamı buldu? Vedat hocamı ayarlıyor halen dozları

Kuzum sen doktorunu kendın mı buldun Vedat hocamı buldu? Vedat hocamı ayarlıyor halen dozları
Kendim bulunduğum ılçede buldum normal bir kadın dogumcuya gittim. Evet kullandığım ilaçları onun söylemlerine göre ya eksiltiyorum ya bırakıyorum. Kese görüntüsü dahil videoya cektiriyorum hocama atıyorum icim rahat oluyor böyle saolsun oda 1 kere off demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…