En iyisini yapiyorsunuz söylememekleSen çok güçlü bir kadınsın canim seni çok takdir ediyorum rabbim seni ve meleklerini korusun ayağınıza hicbirzaman taş değdirmesin.gercekten sana helal olsun.❤❤❤❤❤❤❤aslinda bende söyleyecektim ben cesaret edemedim sadece benim ailem bile cevremde yaptıran bir kaç arkadaşım var gittikcede donasyon yaptıran arkadaşlarım çoğalıyor onlar benden daha cesaretli çıktılar hiçbirşey gizlemediler senin gibi doğrusuda bu galiba toplum baskısından bunaldigim için özelliklede eşimin ailesi tarafından çocuk çocuk diye başımın etini yıllarca ameliyat oldum eyvah artık çocuğun olmazsa diye yıllarca hayıflandılar söylemedim sinirimden soylemiyecegimde hastanedeherkese söyledim bende hiç çekinmeden önce suratima zavallıymışım sanki kötü bisey yapmışım gibi bakan insanları gördükçe birdaha kimseye bisey söylemeyeceğim diye teselli ettim kendimi çünkü insanlarla mücadele edecek gücüm kalmadı benim artık tahammül sinirimda kırıldı çünkü yoksa hayatta kimseden bisey saklamazdım ben.
Ben dün gördüm keseyi ablam darısı başına inşallah yaşla alakası yok bence bende 45 yaşındayım benimde tuttu bunlar nasip işi diyorum vakti saati bu zamanmis demekkiben lefkoşa tüp bebek merkezinde sprem sonasyonu yaptım mehmet emin kaptanda adamın ilgi alakası yoktu yalandan övmicem ama demek işini düzğün yapıyor ki ilk denememde nasip oldu. belkide gençliğimin etkiside vardır. ama perşembe günü keseyi görmeye gidicem allahizin verirse inşallah bana yavrumu doğurmayıda nasip eder alahhım....
Maşallah diyelim Allah tamamina erdirsin darisi bizlere inşallahBen dün gördüm keseyi ablam darısı başına inşallah yaşla alakası yok bence bende 45 yaşındayım benimde tuttu bunlar nasip işi diyorum vakti saati bu zamanmis demekki
adını tam hatırlamıyorum cnaım inanCanım Azərbaycanda hangı mərkəzlə gorustunuz minə hanım
amin ablam şükür tekmi çiftmi ne durumdaBen dün gördüm keseyi ablam darısı başına inşallah yaşla alakası yok bence bende 45 yaşındayım benimde tuttu bunlar nasip işi diyorum vakti saati bu zamanmis demekki
Ablam şuan tek göründü çarşamba bidaha çağırdılar kesin netlesir dediler Rabbim nasip etsin de tek çift inan önemli değil sağlıkla alalım hepimiz kucaklarimiza inşallahamin ablam şükür tekmi çiftmi ne durumda
Amin inşallah nerde bu hasreti çeken varsa Rabbim nasip etsin hepimize sağlıkla hayırlısı ileMaşallah diyelim Allah tamamina erdirsin darisi bizlere inşallah
amin inşalllahhh sağlıklı sihatli. eli ayağı düzgün tek nefeste kucağımızda olsunlar inşallahAblam şuan tek göründü çarşamba bidaha çağırdılar kesin netlesir dediler Rabbim nasip etsin de tek çift inan önemli değil sağlıkla alalım hepimiz kucaklarimiza inşallah
Amin Aminamin inşalllahhh sağlıklı sihatli. eli ayağı düzgün tek nefeste kucağımızda olsunlar inşallah
Allah sağlıkla kucagına da almayı nasıp etsin.Amin Amin
Amin inşallah darısı sizlereAllah sağlıkla kucagına da almayı nasıp etsin.
Canım benim çok teşekkür ederim ♡♡♡ Ben seninde bu denemen de hayırlısıyla kuzularına/kuzuna kavuşacağına can_ı gönülden inanıyorum. Hatta geçen gün telefon rehberimdeki kullanmadığım kişilerin tlf numaralarını siliyordum.Ecza depo tlf numarasını gördüm.Belki sana lazım olur hazırlık sürecinde diye silmedim.Sevgiler.Sen çok güçlü bir kadınsın canim seni çok takdir ediyorum rabbim seni ve meleklerini korusun ayağınıza hicbirzaman taş değdirmesin.gercekten sana helal olsun.❤❤❤❤❤❤❤aslinda bende söyleyecektim ben cesaret edemedim sadece benim ailem bile cevremde yaptıran bir kaç arkadaşım var gittikcede donasyon yaptıran arkadaşlarım çoğalıyor onlar benden daha cesaretli çıktılar hiçbirşey gizlemediler senin gibi doğrusuda bu galiba toplum baskısından bunaldigim için özelliklede eşimin ailesi tarafından çocuk çocuk diye başımın etini yıllarca ameliyat oldum eyvah artık çocuğun olmazsa diye yıllarca hayıflandılar söylemedim sinirimden soylemiyecegimde hastanedeherkese söyledim bende hiç çekinmeden önce suratima zavallıymışım sanki kötü bisey yapmışım gibi bakan insanları gördükçe birdaha kimseye bisey söylemeyeceğim diye teselli ettim kendimi çünkü insanlarla mücadele edecek gücüm kalmadı benim artık tahammül sinirimda kırıldı çünkü yoksa hayatta kimseden bisey saklamazdım ben.
Canımsın çok teşekkür ederim allah razı olsun kocaman optum seni ve bebislerini güçlü kadin❤❤❤❤❤❤Canım benim çok teşekkür ederim ♡♡♡ Ben seninde bu denemen de hayırlısıyla kuzularına/kuzuna kavuşacağına can_ı gönülden inanıyorum. Hatta geçen gün telefon rehberimdeki kullanmadığım kişilerin tlf numaralarını siliyordum.Ecza depo tlf numarasını gördüm.Belki sana lazım olur hazırlık sürecinde diye silmedim.Sevgiler.
Evet doğru canim ben ekoda bir kere yolculuk yaptim oda baya yıl önce yurtdışında okurken ilk başladığım yıldı daha sonra hep business tercih ettim bazen koltuk bulmak zor oluyor eko uçuşu kullandigim nadirde olsa oldu tercih değiştirmeyi bildiğim kadarıyla bilet aldığın şirketin müşteri görevlileriyle konuşuyorsun diye 3 4 gün onceden biliyorum sorman lazım kardeşimBu donemde sanirim en garantilisi business olan , eko olan sadece 8 kg el bagaji hakki ve aldiktan 24 saat icinde ucretsiz iptal secenegi var..ama degisiklik sansi yok sanirim ekoda.
Biz Kıbrıs'a giderken ekoda uçtuk sadece 8 kilo bagaj hakkımız var sanıyorduk 23 kilo hakkımız vardı havaalaninda öğrendik hoş ihtiyacımız da yoktu. Bir de bilet aldıktan sonra fiyat düşmüştü ücretsiz iade edip yenisini daha düşük fiyattan aldık herhangi bir sorun yaşamadık. Tabi ben temmuz sonu gibi gittim belki şimdi karantina olaylarından sonra durum değişmiştirEvet doğru canim ben ekoda bir kere yolculuk yaptim oda baya yıl önce yurtdışında okurken ilk başladığım yıldı daha sonra hep business tercih ettim bazen koltuk bulmak zor oluyor eko uçuşu kullandigim nadirde olsa oldu tercih değiştirmeyi bildiğim kadarıyla bilet aldığın şirketin müşteri görevlileriyle konuşuyorsun diye 3 4 gün onceden biliyorum sorman lazım kardeşim
Benim gittiğim merkezde 2 doktor vardı Mehmet hoca ve Vedat hoca ben Vedat hocayla devam ettim şükür herşey yolunda gitti halende herşeyden haberdar ediyorum ilaç dozlarımı ayarlıyor muayene günlerimi planlıyor şükür bir aksilik yaşamadımArkadaşlar hastanelerinizde kaçar tane doktor var benim merkezimi kimse bilmiyor biraz kafam
Karıştı hic sikayet yok internet sitelerinde de ist çalışan bir doktormus
Kibrira gitmis ist hastalar cok guzel yorumlar yapmis burda tup bebekte calismis simdi kibristaymis falan ama kimsenin bilmemesi
Falan icime kurt düştü:/
Hangi merkez sizin gideceğiniz merkeziniz? Ben hiç bilmiyorum burdan başka paylaşım platformu var mı şikayet ya da memnuniyet paylaşılan ? Varsa bilmek isterim. İçinize kurt düşüren şey ne?Arkadaşlar hastanelerinizde kaçar tane doktor var benim merkezimi kimse bilmiyor biraz kafam
Karıştı hic sikayet yok internet sitelerinde de ist çalışan bir doktormus
Kibrira gitmis ist hastalar cok guzel yorumlar yapmis burda tup bebekte calismis simdi kibristaymis falan ama kimsenin bilmemesi
Falan icime kurt düştü:/
Kuzum sen doktorunu kendın mı buldun Vedat hocamı buldu? Vedat hocamı ayarlıyor halen dozlarıBenim gittiğim merkezde 2 doktor vardı Mehmet hoca ve Vedat hoca ben Vedat hocayla devam ettim şükür herşey yolunda gitti halende herşeyden haberdar ediyorum ilaç dozlarımı ayarlıyor muayene günlerimi planlıyor şükür bir aksilik yaşamadım
Kendim bulunduğum ılçede buldum normal bir kadın dogumcuya gittim. Evet kullandığım ilaçları onun söylemlerine göre ya eksiltiyorum ya bırakıyorum. Kese görüntüsü dahil videoya cektiriyorum hocama atıyorum icim rahat oluyor böyle saolsun oda 1 kere off demediKuzum sen doktorunu kendın mı buldun Vedat hocamı buldu? Vedat hocamı ayarlıyor halen dozları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?