Cok tesekkurler arkadaslar Efsune arkadasim benide ekle lutfen. Yas 43 8 mikroenjeksiyon 2 asilama 1 kere 8 haftalik dusuk yumurta donasyonu dogus sevket bey 4 adet 8 hucreli 3.gun embriyosu transferi idrarda negatif sanirim yanlis baktim 11. Gun bhcg 205 hayirlisi Allahtan hafif kasik ve bel agrim var .Allahim hayirlisiyla sagliklica kucagima almayi nasip eder insallah Aminnnb
Hiç sakinleşemiyorsun. 5 tüp bebek denemesi 1 dış gebelik ile benimde ilk yumurta donasyonum.. Şimdi şöyle düşünmekte fayda var sanırım bu durmdaki herkes için. Herkesin çocuğu olacak diye bir kaide yok bu hayatta.. Evet çok istiyorum karnımde yeşeren bir hayat. Anne olmak.. Ama kısmetten öteyede yol yok.. Olacaksa hayırlısı ile, olmayayacaksa hakkımda hayırlısı..
İnşallah sağlıkla huzurla güzelliklerle bizim gebeliklerimiz karınlarımızda yeşerecek..)
Şu anda okuduğum bir kitaba knsantre olmaya çalışıyorum..Pazartesi için nefesim sıkışıyor bir aksilik olacak diyede ödüm kopuyor..
Öyl işte..
Aysevi selam. Umarım bakıcı sorunu hallolmuştur ve biraz rahatlamışsındır. Merak ediyorum uykusuzluk iş nasıl gidiyor? Kızın toparlandı mı iyice? Benim sana sormak istediğim birşey var. Doktor ilerleyen dönemlerde clexane ı kol ve bacaktan vurmamı söylemişti ama oralar daha çok acırmış gibi geliyor. Sen 9 ay göbekten vurduğunu söylemiştin. Ben de öyle yapmak istiyorum ama bir yandan da bebeğe gelir mi endişesi yaşıyorum. Dikkat etmem gereken birşey var mı? İğneyi dik değil de yan batırsam daha mı iyi olur ki? Göbek deliği çevresi çok gergin olunca yandan yapmak daha mı iyi olur? Beni aydınlatır mısın :)
Arkadaslar cok heyecanliyim
Dr. Firdevs hanimla simdi telefonlastim...donör ümü bulmus, iciniz cok rahat olsun diyor.........haftaya bilgilerini vericekler bana...........kizlar güvenmekten baska caremiz varmi........yok sanirim.......yinede tedirginim........normalde sanirim......kismetse aralik sonunda almanyadan kibris a gidecegiz...ve ilk donasonu yaptircagiz....6 defa basasrisiz tüp bebekden sonra, cok ama cok büyük korkularim var............sizde öylemiydiniz?? nasil kendinizi sakinlestirdiniz, nasil güven buldunuz..................yardiminiza cok ihtiyacim var, desteginize cok ihitiyacim var kizlar...............
Selam ÖZlembaris, basda tebrikederim....sende cok uzun yollardan gelmissin buralara......8 mikroenjeksiyon....bende 6 tane yaptirdim simdiye kadar...ne demek biliyorum bu yollaribir sorum var, sana dönör hakkinda sevket bey mesela ne gibi bilgileri verdiler ve donör secme hakkin varmiydi, yani 2-3 tane mi sana teklif edip sen o 2-3 den mi sectin? birde biliyormusun mesela, senin donör toplam kac yumurta olustu ve kalanlari senin mi (yani dondurma hakkin varmi)
simdiden cook tesekkür ederim canim!!!
bende aralik sonunda düsünüyorumda ondan. cok sagol
kızlar ayın 20 sinde bhcg 70.08 idi hani bugün yine bakıldı 645.8 olmuşşşşşş
ay ne güzel ya 4 günde nerdeyse 6ya katlandı .. harika bir şey bu. doktorum çoğul görünüyor ama şimdi ultrasonu bekleyelim dedi.
Çarşamba ultrasonda kese görmeye gitcem... ay ne mutluyum.
progesteran düşük 9.62. fitil olarak kullandığımı ağızdan alarak devam edicem ve haftada 2 iğne takviyesi..
Özlembarış çok sevindim pozitifine . hadibakalım yüce allahım tamamına erdirsin sağlıkla inşallahhhhh
evettt sıradaki hamişi alalım aramıza :)
Theo - Allah senin yardimcin olsun........pazartesi simdi transfer mi yoksa pazartesi ilk gidisin mi kibrisa, yani o günü mü yumurtalar döllenecek?
Pazartesi ilk gidiş sanırım 1 aralık da transfer.. Bu arada yumurtlamamı durdurdukları bir iğne olmuştum bugün reglimin 12 günü çok çok hafif pembe nokta gelde. :-(( çok korkuyorum ... yumurtalmam yok tamamda bu kanama niye oluyor anlamıyorum..
Cok tesekkurler arkadaslar Efsune arkadasim benide ekle lutfen. Yas 43 8 mikroenjeksiyon 2 asilama 1 kere 8 haftalik dusuk yumurta donasyonu dogus sevket bey 4 adet 8 hucreli 3.gun embriyosu transferi idrarda negatif sanirim yanlis baktim 11. Gun bhcg 205 hayirlisi Allahtan hafif kasik ve bel agrim var .Allahim hayirlisiyla sagliklica kucagima almayi nasip eder insallah Aminnnb
Özlmbarış hadi hayırlısı olsun..
Listeye senide ekleyelim bililerini yaz lütfen. Ne yazacağna ilk maile bakarak görebilirsin
kızlar ayın 20 sinde bhcg 70.08 idi hani bugün yine bakıldı 645.8 olmuşşşşşş
ay ne güzel ya 4 günde nerdeyse 6ya katlandı .. harika bir şey bu. doktorum çoğul görünüyor ama şimdi ultrasonu bekleyelim dedi.
Çarşamba ultrasonda kese görmeye gitcem... ay ne mutluyum.
progesteran düşük 9.62. fitil olarak kullandığımı ağızdan alarak devam edicem ve haftada 2 iğne takviyesi..
Özlembarış çok sevindim pozitifine . hadibakalım yüce allahım tamamına erdirsin sağlıkla inşallahhhhh
evettt sıradaki hamişi alalım aramıza :)
rüzgarselin canım sen u donasyon öncesi neler yaptıdın rahim filmi falan çektirdinmii
rüzgarselin canım sen u donasyon öncesi neler yaptıdın rahim filmi falan çektirdinmii
SELAM arkadaşım sen nerde yaptırıyorsun
ben dünya ıvf de inşallah
Bu progestan degeri beta hcg den ayrı mı ölçülüyor benden istenmedi de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?