Yusufzilan selam
Kaç kere tüp beebek
Kaç donasyon
Nerede düşünüyorsun veya yaptın kaç embryo transfer edildi

Yusufzilan selam
Kaç kere tüp beebek
Kaç donasyon
Nerede düşünüyorsun veya yaptın kaç embryo transfer edildi

ben 34 yaşındayım efsunecim 4 tüpbebek yapıldı bir yığın tahliller ve yine hepimiz gibi son çare aranmaya başladık (yumurta kalitemin iyi olmadığını söyledi doktorlar)
inşallah hayırlı olur denemem dünya tüp bebek de yaptırıcaz.

not özelden yazamıyorum daha çok mesaj atmam gerekiyor.

Canim tebrikler nee guzel bu aralar gidenler hhep hamile degerin cok guzel guzelde katlansin canim hayirli olsun

yas 42
6 defa tüp bebek, 1 defa gebelik ama 5. hafta düsük
yumurta donasyon: dogus merkez, dr. firdevs hanim
aralik/ocak basliyoruz insallah

sagol canim!!!

Canım günah mı değil mi ben bilemem ama emin olduğum şey şu ki; yaratan , ol diyen Allah. O razı gelirse olur. Donasyon bebeklerini de o yarattı. O yüzden bu konuda da rahat ol bence. Tabi bu benim şahsi fikrim

cok haklisin canim..sagol....yüce rabbim istemezse hic birsey olmaz.........bu ara seni tebrik ederim,insallah güzelce bebegini kucagina ailicaksin yakinda..darisi hepimize :))

Cok tesekkurler arkadaslar Efsune arkadasim benide ekle lutfen. Yas 43 8 mikroenjeksiyon 2 asilama 1 kere 8 haftalik dusuk yumurta donasyonu dogus sevket bey 4 adet 8 hucreli 3.gun embriyosu transferi idrarda negatif sanirim yanlis baktim 11. Gun bhcg 205 hayirlisi Allahtan hafif kasik ve bel agrim var .Allahim hayirlisiyla sagliklica kucagima almayi nasip eder insallah Aminnnb

azmin ve verdiğin mücade için binlerce kez daha kutluyorum. gerçek bir savaşçı kadınsın

aynen canım ya ben de tırsıyorum ama kaçış yok napalım allah bizimle ....senin doğum ne zaman?

tamamen normal ama o hissettiğin bebek değil bağırsak hareketleri :) aldığın ilaçlar ziyadesiyle gaz yapıyor çünkü...

yapılan donasyon işleminin bir garantisi olmadığına ve kesin hamilelik veremeyeceklerine dair bir kağıt imzalatmışlardı...

Hiç sakinleşemiyorsun. 5 tüp bebek denemesi 1 dış gebelik ile benimde ilk yumurta donasyonum.. Şimdi şöyle düşünmekte fayda var sanırım bu durmdaki herkes için. Herkesin çocuğu olacak diye bir kaide yok bu hayatta.. Evet çok istiyorum karnımde yeşeren bir hayat. Anne olmak.. Ama kısmetten öteyede yol yok.. Olacaksa hayırlısı ile, olmayayacaksa hakkımda hayırlısı..

İnşallah sağlıkla huzurla güzelliklerle bizim gebeliklerimiz karınlarımızda yeşerecek.. )

Şu anda okuduğum bir kitaba knsantre olmaya çalışıyorum..Pazartesi için nefesim sıkışıyor bir aksilik olacak diyede ödüm kopuyor..

Öyl işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…