Sevgili arkadaşlar anladığım kadarıyla donasyon için drlar formları size doldurtup imzalatıyorlar peki o merkezde donasyon yaptırdığınıza ve de transfer ettikleri embriyoya kadar size yazılı bir bilgi veriyorlar mı? Yoksa verdikleri kliniğe ait ödediğiniz ücretin makbuzu mu bunu soruyorum çünkü sitede buna ait bir bilgi gözüme çarpmadı tüm sayfaları okuyamadım olabilir ama benim donasyona ait dosyalarda imzam bulunacaksa orada bana yaptıklara transfere dair bir belgem de olmalı diye düşünüyorum. Tüm donasyon yaptıran arkadaşlardan beni bilgilendirmelerini rica ediyorum. Sevgiyle kalın
efsunecim merhaba;
spermde DNA parçalanması ok.. spermde balık ? ? ? yanlışmı cevirdim acaba eğer testlerin açılımını tam olarak biliyorsan ve paylaşırsan sevinirim birde yumurta donasyonuydu değilmi senin.?
ÇÜNKÜ BURADA OKUDUĞUM TESTLERİ VE YAPILMASI GEREKENLERİ NOT ALIYORUM SÖZ UÇAR YAZI KALIR MİSALİ DOKTORUMA SORUYORUM DETAYLI OLARAK BİRAZ BİLGİ VERİRSEN SEVİNİRİM..
TEŞEKKÜRLER
Tüp bebek prosedüründe bile fatura hastaneye ve ilaçlara ödenen dışında bir belge vermediler. İşin içindeyken bunu sormak bile aklımıza gelmiyor ama madem dr ve hastane kendini garanti altına alıyor bize yapılan yumurta toplamamı ne kadar toplanıldı kaçı döllendi kaçı transfer edildi bunların bir yazılı belgesini de vermeleri gerekir diye düşünüyorum. Tamam transfer başarılı olmayabilir ama sonrasında acaba öyle mi böyle mi oldu diye zihnimiz de karışmaz herhalde. Ciddi bir kurum bunu vermeli. Lütfen beni aydınlatırsanız sevinirim çünkü diğer şekilde tek taraflı bir güvenle yola çıkmak çok kaderci bir yaklaşım olacak.
Arkadaslar cok heyecanliyim
Dr. Firdevs hanimla simdi telefonlastim...donör ümü bulmus, iciniz cok rahat olsun diyor.........haftaya bilgilerini vericekler bana...........kizlar güvenmekten baska caremiz varmi........yok sanirim.......yinede tedirginim........normalde sanirim......kismetse aralik sonunda almanyadan kibris a gidecegiz...ve ilk donasonu yaptircagiz....6 defa basasrisiz tüp bebekden sonra, cok ama cok büyük korkularim var............sizde öylemiydiniz?? nasil kendinizi sakinlestirdiniz, nasil güven buldunuz..................yardiminiza cok ihtiyacim var, desteginize cok ihitiyacim var kizlar...............
sagol canim, insallah, insallah.........cok iyi doktor oldugunu herkes diyor simdiye kadar...ama iste yinede korkularim var.....insallah iyi bir dönör secmistir............insallah bende seneye hamile kalirim hayirlisiyla......insallah Allah da affeder...bu günah konusu elbette kafama takiliyor..ama neden diyorum, sonucta bende anne olmak istiyorum...bende karnimda bebebim büyüsün her anini yasayim diyorum........hayatta böyle seyleri yasayacagimi hic düsünemezdim........ama yinede seviniyorum tabii böyle bir imkan var diye.......artik öyle bir sabirsizlandimki anlatamam..........
Kızlar gözimden kaçan varsa yada unuttuğum ihtiyarlık ve yorgunluğa verip lütfen bir daha mail atın yada yazın
İyi akşamlar[/QUOTE
efsune senden hala cevap alamadım.
çok teşekkür ederim 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?