Dilerim ki Rabbım buraya kucagıma aldım ikimizde iyiyiz yazdırır sana. Allah kalbıne ferahlık versin.

Çok sevindim senin adına canım. Sağlıkla bebeğini kucağına almayı da Allah nasip etsin. Kendine dikkat et ❤

Canimmmm gözümden yaş geldi, o kadar çok sevindim ki anlatamam, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah. Ama lütfen biraz rahatlamaya çalış keseyi görünce daha da rahatlayacaksın. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım

Hiç bir zaman dualarını esirgemeyen güzel kadınlar ben çok umutsuzdum tedaviye gittiğimde belki Rabbim acıdı yüzüne baktı 2 embriyo olunca olmayacak demiştim. Çok şükür pozitifi gördüm. Korkum azalmadı ve sanırım yavrumu kucağına alana kadar da azalmayacak. Dualarınız için güzel yüreğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Değerlerim 1.test 61.8/ 2.test 111/3.test 224 sanırım biri tuttu umarım sonuna kadar da iyice tutunur yavrum ki acımı hafifletsin bir parça da olsa. Havalara uçmuyorum Aren'imi ilk öğrendiğim gibi olmadı ama bin şükür rabbime ki nasıl acı çektiğimi gördü ve yeniden mucizesini yolladı. Bin şükür Allahım...
[/QUOTE]
Kurban olduğum rabbim hep korusun seni ve bebeğini rabbim bizlerede tattirsin bu duyguyu insallah❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Allah razı olsun cnm dün gece kanamam oldu geldim acile halen yatıyorum serum taktılar ama çok korktum kanama az az devam ediyor ama şükür keseye bisey olmamış yerinde dinlencekmisim surekli
Çok çok geçmiş olsun
Kızlar bu kanmalar progesteron yetmezliyinden oluyor

Maşallah sağlıkla gelsin kuzucuk inşallah herşey yolunda ilerler cnm
Çok çok geçmiş olsun
Allah razı olsun. Sanmam günde 2 kez jel gunde 2 kez prolutex ayrica haftada 2 kez proluton depot kullaniyorum

Canım artemisim nasılsın
Bebeğini öp benimçin
Allahım mucizelerine sığın canım arkadaşım
İnşallah karnındakı bebeğinide kucağına al ve oğluna kardeş olsun

Bin şükür Rabbime
İnşallah bu defa artık rahat gebelik ve rahat doğum nasip olsun sana
Allah evladını kucağına almaya nasip etsin

Allah razı olsun. Sanmam günde 2 kez jel gunde 2 kez prolutex ayrica haftada 2 kez proluton depot kullaniyorum
Ama baksana çok arkadaşlarda oluyor
Korkma
Rabbim evladını senden almasın

Kurban olduğum rabbim hep korusun seni ve bebeğini rabbim bizlerede tattirsin bu duyguyu insallah❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
[/QUOTE]
Şükürler olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin mutluluğunun devamını nasip etsin. Ahh minikler bir bilseniz burada sizi pamuklara sarıp yüreğine basacak anneleriniz var tutunun bırakmayın üzmeyin onları ne olur.. Desem..

Çok şükür
Allah bebeğini sana bağışlasın
Amin cnm Amin
Ama baksana çok arkadaşlarda oluyor
Korkma
Rabbim evladını senden almasın
Korkmuyor değilim kaybetme korkusunu en derinden yaşıyorum ama 21 yıl gibi bir hasret bana sabrı ve çokça tevekkülü de öğretti varsa nasibimde merdivenlerden dussemde nasip olur sayet yoksa nasibimde pamuklara sarsalarda olmaz. Rabbim iste benden demiş bende istiyorum sağlıklısını hayırlısını verirsede vermezsede vardır sebebi diycem inşallah yazılmıştır anlimiza evlat bizde tadariz şuan varlığını hissetmiyorum ama icimde bir can olduğunu bilmek bile tarif edilemez bir duygu dilerim hicbirimizin sevinci yarım kalmasın

Sağol canım benim göbeğime her iğne yapışımda rabbime hem kendim hem de burdaki herkes için yalvarıyorum inşallah kucaklarımız dolar dolar taşar

Canım benim çok sağol Rabbim isteyrn her kadına ama en önce burdaki kadınlara nasip etsin sağlıklı hayırlı bebişleri

Rabbimin lutfu işte inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu çektiğin her sıkıntıyı gülerek hatırlarsın. İnşallah burdaki tüm kadınlar sıkıntılarını gülümseyerek hatırlarlar.

Ya ben sadece prolutex kullanıyorum sabah akşam yeterli değil mi ki?
Çok çok geçmiş olsun

ben sadece progestan alıyorum günde 400 mg. hatta kontrole gittiğim doktor bana baya çok alıyorsun dedi.
acaba bir de proluton depot mu kullansam, yarın kliniğe sorayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…