- 22 Ekim 2020
- 143
- 552
- 53
- 50
Allah razı olsun canım sağlıkla alalım hepimiz inşallah senle kırklarimiz karışacak inşallahayyy şahaneee çook sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun cnm şükür durdu kanama dinleniyorumAllah razı olsun cnm dün gece kanamam oldu geldim acile halen yatıyorum serum taktılar ama çok korktum kanama az az devam ediyor ama şükür keseye bisey olmamış yerinde dinlencekmisim surekl
Ayyy geçmiş olsun canım benım. Çok dikkat et. Bu gunlerı görmek için çok bekledin. Moralını yüksek tut. Duzelcek İnşl.
Cok geçmiş olsun daha ski tutunacak annesine dinlenin modelinizi yuksek tutun bebesinizi kucaginiza alicaginiz gunlerin hayallerini kurun dinlenirkenAllah razı olsun cnm şükür durdu kanama dinleniyorum
Çok saolun Allah razı olsun inşallah Rabbim hepimizin kucaklarına nasip etsinCok geçmiş olsun daha ski tutunacak annesine dinlenin modelinizi yuksek tutun bebesinizi kucaginiza alicaginiz gunlerin hayallerini kurun dinlenirken
Masallah Sağlıkla kucağınıza almanız nasipolsun inşallah Rabbim korusun esirgesinHerkese tekrar merhaba
Kısaca hikayemi paylaşmak isterim. Şuan 36 yaşımdayım. 6 sene tüp bebek denedim ancak genetik translokasyon sebebi ile bebeğim olmadı. Sonra donasyon denedim ilk seferde Rabbime çok şükür oğlumu kucağıma aldım. Doğumda da agrasif eklemsi oldu 34. Haftada. Nöbet geçirdim acil doğuma aldılar ancak çok şükür bunu da aştık ve ikimizde yaşama tutunduk. Şuan 2 yaşında yavrum ve sağlıklı. 1 sene önce kendiliğinden bir gebeliğim oldu ama malesef düştü. Şuan yine hamile olduğumu öğrendim. Henüz 6 gün gecikme oldu evde yaptığım test pozitif. Bir doktora daha gitmedim. Pek umudum yok ama Rabbime de sığınıyorum. Umarım sağlıklıdır umarım benimle kalır. Ve umarım ben de sorun yaşamadan bu sefer canım tehlikeye düşmeden yavrumu kucağıma alırım. Dualarınıza talibim.
iyi olduğuna cook sevindim rabbime şükür rabbim sağ salim bebisini kucağına almayı nasip etsinÇok saolun Allah razı olsun inşallah Rabbim hepimizin kucaklarına nasip etsin
Dualarım seninle rabbim yavrunu korusun ınsallah sağ salim kucağına alırsın 2 yaşındaki yavruna rabbim uzun ömür nasip etsinHerkese tekrar merhaba
Kısaca hikayemi paylaşmak isterim. Şuan 36 yaşımdayım. 6 sene tüp bebek denedim ancak genetik translokasyon sebebi ile bebeğim olmadı. Sonra donasyon denedim ilk seferde Rabbime çok şükür oğlumu kucağıma aldım. Doğumda da agrasif eklemsi oldu 34. Haftada. Nöbet geçirdim acil doğuma aldılar ancak çok şükür bunu da aştık ve ikimizde yaşama tutunduk. Şuan 2 yaşında yavrum ve sağlıklı. 1 sene önce kendiliğinden bir gebeliğim oldu ama malesef düştü. Şuan yine hamile olduğumu öğrendim. Henüz 6 gün gecikme oldu evde yaptığım test pozitif. Bir doktora daha gitmedim. Pek umudum yok ama Rabbime de sığınıyorum. Umarım sağlıklıdır umarım benimle kalır. Ve umarım ben de sorun yaşamadan bu sefer canım tehlikeye düşmeden yavrumu kucağıma alırım. Dualarınıza talibim.
Amin cnm Amin ne gzl Dualarda olmak şükür bugüneiyi olduğuna cook sevindim rabbime şükür rabbim sağ salim bebisini kucağına almayı nasip etsin
Canım çok geçmiş olsun Rabbim yavrumu bağışlasın sizeAllah razı olsun cnm dün gece kanamam oldu geldim acile halen yatıyorum serum taktılar ama çok korktum kanama az az devam ediyor ama şükür keseye bisey olmamış yerinde dinlencekmisim surekli
Allah razı olsun canım sağlıkla alalım hepimiz inşallah senle kırklarimiz karışacak inşallah
Canım çok geçmiş olsun Rabbim yavrumu bağışlasın size
Amin cnm Allah razı olsunCanım çok geçmiş olsun Rabbim yavrumu bağışlasın size
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Canım arkadaşım çok şükür 3 kere tahlil verdim korkuyordum açıkcası ama çok şükür pozitif gördük inşallah tamamına erer haftaya da keseyi görürsek biraz daha rahtlayacağım. Gerçi ben biraz zor rahatlarım ya neyse Rabbim hepimize anbe olmayı sağlıklı hayırlı evlatlar sahip olmayı nasip etsinCanım sen nasılsın her şey yolunda mı, kendi derdimden soramadım sana ne olur kusuruma bakma
allah her daim yzümüze bakar bebegim benim. şükür yavrun seninle ve sımsıkı tutunmuş bırakmicak sen onu bırakmadıkça eee sende bırakmicana göre sıkıtı yok bacımmmmmHiç bir zaman dualarını esirgemeyen güzel kadınlar ben çok umutsuzdum tedaviye gittiğimde belki Rabbim acıdı yüzüne baktı 2 embriyo olunca olmayacak demiştim. Çok şükür pozitifi gördüm. Korkum azalmadı ve sanırım yavrumu kucağına alana kadar da azalmayacak. Dualarınız için güzel yüreğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Değerlerim 1.test 61.8/ 2.test 111/3.test 224 sanırım biri tuttu umarım sonuna kadar da iyice tutunur yavrum ki acımı hafifletsin bir parça da olsa. Havalara uçmuyorum Aren'imi ilk öğrendiğim gibi olmadı ama bin şükür rabbime ki nasıl acı çektiğimi gördü ve yeniden mucizesini yolladı. Bin şükür Allahım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?