- 22 Ekim 2020
- 143
- 552
- 53
- 50
Amin AminCanım benim çok sağol Rabbim isteyrn her kadına ama en önce burdaki kadınlara nasip etsin sağlıklı hayırlı bebişleri
zaza bacım lutunus yerine kulanacağım devlet destekli veya daha uygun fiyalı bir ilaç varmı bacımÇok şükür
Allah bebeğini sana bağışlasın
Canım tek gebelik ve unutma sen kendi yumurtalarında gebesinYa ben sadece prolutex kullanıyorum sabah akşam yeterli değil mi ki?
Tamara bence azben sadece progestan alıyorum günde 400 mg. hatta kontrole gittiğim doktor bana baya çok alıyorsun dedi.
acaba bir de proluton depot mu kullansam, yarın kliniğe sorayım.
Tabii var,lutinus 100 mg içeriği progesteron 100 mgzaza bacım lutunus yerine kulanacağım devlet destekli veya daha uygun fiyalı bir ilaç varmı bacım
Acaba bu tur durumlarda kandan progesteron bakilsa faydasi olur mu?Çok çok geçmiş olsun
Kızlar bu kanmalar progesteron yetmezliyinden oluyor
onu kulanıyorum ki zaten bacıTabii var,lutinus 100 mg içeriği progesteron 100 mg
Eşdeğeri Progestan 100 mg
Uzman doktor(jinekolog) yazınca karşılar
zaza nasılsın ne zaman gideceksin kıbrısa belli mi batum hala açılmadı Allahtan hayırlısı artıkAcaba bu tur durumlarda kandan progesteron bakilsa faydasi olur mu?
Yetersizse ekleme yapilsa mesela..
Canım ben 7 haftaya kadar sabah 3 öğlen 3 akşam 3 şeklinde devam ettim progestron 200 lük kıbrıs öyle istedi sonrası 2 2 2 devam ettir di onuncu haftamdayım yeni 1 1 1 indik türkiyedeki dr um üçü cok buluyordu ama kıbrıs bıraktırmadı sen kliniginle görüş ona göre hareket etben sadece progestan alıyorum günde 400 mg. hatta kontrole gittiğim doktor bana baya çok alıyorsun dedi.
acaba bir de proluton depot mu kullansam, yarın kliniğe sorayım.
AynenAcaba bu tur durumlarda kandan progesteron bakilsa faydasi olur mu?
Yetersizse ekleme yapilsa mesela..
Progestanı fitil olarakmı kullanıyorsun?onu kulanıyorum ki zaten bacı
Canım bu yakın zamanda düşünmüyorumzaza nasılsın ne zaman gideceksin kıbrısa belli mi batum hala açılmadı Allahtan hayırlısı artık
Ben de bugün kliniğe sordum ama progestani arttırmadı. Prolutan depot iğne verdi haftada bir. Offf ne zor isler bunlar böyle, hayırlısıyla bi normal gebeliğe dönsek keşke. Böyle şeyler olunca bu güzel duygunun tadına da varamıyoruzCanım ben 7 haftaya kadar sabah 3 öğlen 3 akşam 3 şeklinde devam ettim progestron 200 lük kıbrıs öyle istedi sonrası 2 2 2 devam ettir di onuncu haftamdayım yeni 1 1 1 indik türkiyedeki dr um üçü cok buluyordu ama kıbrıs bıraktırmadı sen kliniginle görüş ona göre hareket et
Canım Hasan bey ile görüştüm ama aynı şekilde devam edelim dedi Prolutan depot ilave etti haftada bir. Vardır herhalde bir bildiğiTamara bence az
Ama yinede doktoruna sor
Hasan beyede sor
Bu ara sıra kanamalarınıda söyle
Aşırı endişeliyim tatlım ya elimde değilCanım tek gebelik ve unutma sen kendi yumurtalarında gebesin
Avantajın vicudunda progesteron salgılıyor
Anladım cnm maalesef hep tedirginlik durumu varBen de bugün kliniğe sordum ama progestani arttırmadı. Prolutan depot iğne verdi haftada bir. Offf ne zor isler bunlar böyle, hayırlısıyla bi normal gebeliğe dönsek keşke. Böyle şeyler olunca bu güzel duygunun tadına da varamıyoruz
Mantikli . Ona gore doz ayarlansa iyi olabilir..Aynen
Bazı doktorlar transfer sonrası her 3-4 günde kanda progesteronu takip ediyor
Proluton depotu ilave etmesi güzel olduCanım Hasan bey ile görüştüm ama aynı şekilde devam edelim dedi Prolutan depot ilave etti haftada bir. Vardır herhalde bir bildiği
İnşallah bundan sonra ancak rahat gebelik ve rahat doğum göresinAşırı endişeliyim tatlım ya elimde değil
Canım kalp atışını duydunmu?Canım Hasan bey ile görüştüm ama aynı şekilde devam edelim dedi Prolutan depot ilave etti haftada bir. Vardır herhalde bir bildiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?