canım hacamat ve sülük tedavisini bir araştır derim benim bir arkadaşım yıllarca gebe kalamadı sonra bu dediklerimi yaptı bir tane oğlu olduBu ay iptal oldu
Peki arkadaşlar akapunktur ozon tedavisi ile ilgili bilginiz varmı?
Bu ay da iptal olmaması için nerden başlayım bana fikir verirmisiniz
Bana rastlayan dr larda bir tuhaf. kalınlaşmaz deyip işin içinden çıkıyorlar
Deneyeyim çok teşekkür ederimcanım hacamat ve sülük tedavisini bir araştır derim benim bir arkadaşım yıllarca gebe kalamadı sonra bu dediklerimi yaptı bir tane oğlu oldu
En son gitiyim doktor histeroskopi yapıb içine çizik atalım ve üstüne prp yapalım dediZaza rahim filmi çektirsem yapışıklık varmı belli olur mu
Canım tarlusala gerek yok kahve renkli cyklonu devam etZaza bir soru daha soracağım estrefom ve cylo nun beyazını kullandım tam beyaz bitti
Adet olmak için cylonun kahverengi olana devam mı edeyim yoksa tarlusal mı kullansam
Şimdiden teşekkür ederim allah bir değil bin kere razı olsun.
Benimde aklımda bu prpHistereskopi sonrasi rahim filminde tekrar yapisiklik olup olmadigi belli olur sanirim, belki yeniden cektirseniz zazanin dedigi gibi ona gore tedavi edilse..
Endo.Prp icin olumlu donusler var, kimisi memnun., ben yumurtaliklara yaptirmistim. Nicelik artisi oldu ama nitelik acisindan olumsuz olmustu..
Sizin kalinlasma sorunu oluyor mu?Benimde aklımda bu prp
Yaptırıcam onuda
Kuzum rahim içi kalınlaşması için yapıyorlarBen prp yaptirdim abla ama rahim kalinliginda bir sktim yok sanirim henuz tedaviye gitmedigim icin suanlik rahim iyi diyolar ben yumurta cikar belki diye yaptirmistim birsey cikmadi maalesef
Her şeyi deneBu ay iptal oldu
Peki arkadaşlar akapunktur ozon tedavisi ile ilgili bilginiz varmı?
Bu ay da iptal olmaması için nerden başlayım bana fikir verirmisiniz
Bana rastlayan dr larda bir tuhaf. kalınlaşmaz deyip işin içinden çıkıyorlar
Belkide o düşen embriyo kanama oluşturducanım kalp atışını cumartesi gecesi acile gittiğimizde duyduk. hem sevinç, hem tedirginlik, hem korku hepsi bir aradaydı. önce iki embriyo da tutunmuştu ama sonra bir embriyo kaldı çok şükür o da benimle
Zaza allah senden razı olsun herkese ayrı ayrı cevaplar veriyorsun sana o kadar dua ediyorum ki inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun sağlıkla sıhhatleHer şeyi dene
İnşallah biri işe yarar
Gayet güzel kese içinde yolk sak ta gözüküyorne bilim bacım müsait değildim alttan bakmıyorlar die koaföre gidim dedim arkdaş sakın agda filan yapma dedi tüy dökücüde yasak dedi. mecbur anam babam usulu yapıp hafatay gidicem bakım umarım görünür yavrum
Kalınlaşıyor ama düzensizSizin kalinlasma sorunu oluyor mu?
Menapozda olup donasyon yaptiran arkadaslar rahim kalinliginizda problem oluyor mu?
Endo. Inceligi kurtaj sonrasi olusabilen bir Durum diye biliyorum ve menapozda olan kisilerde de incelme oluyormus. Sanirim folikul olmadigi icin ostrojen yetersiz kaliyor ve estrofem yuksek doz verilse bile kalinlasma cok fazla
Olmuyor..
Hepimiz o minik yavrularımıza kavuşalım inşallahZaza allah senden razı olsun herkese ayrı ayrı cevaplar veriyorsun sana o kadar dua ediyorum ki inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun sağlıkla sıhhatle
Aynen benimki de oyle. 6.5-7.5 arasi oluyor.Kalınlaşıyor ama düzensiz
Bazı yerler kalın bazı ince kalıyor
Dr yönündede çok bahtsızım senin rahim kalınlaşmaz sen bu işten vazgeç dedi bir daha histereskopi yapalım dedim yaptım olmuyor işte dedi rahim kalınlaşmaz dedi gerçekten ilgilenecek dr bulamıyorumEn son gitiyim doktor histeroskopi yapıb içine çizik atalım ve üstüne prp yapalım dedi
Acaba doktoruna bu yöntemi söylesen
Boşu boşuna hsg yaptırma
Öyle tedavimde oldu ancak embriyom kalitesizdi negativ olduAynen benimki de oyle. 6.5-7.5 arasi oluyor.
Transfere hazirlanirken folikul goruldugu ay once lucrin verilip sonraki adetle estrofem hic baslatildi mi?
Doktorunu değiştir kuzumDr yönündede çok bahtsızım senin rahim kalınlaşmaz sen bu işten vazgeç dedi bir daha histereskopi yapalım dedim yaptım olmuyor işte dedi rahim kalınlaşmaz dedi gerçekten ilgilenecek dr bulamıyorum
Transfer hazirliginda hic lucrin kullanimi yaptiniz mi?Öyle tedavimde oldu ancak embriyom kalitesizdi negativ oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?