Uçuşların iptalinden bende cok korkuyorum. Kısıtlamalar arttırılacak bu hafta belli olur ama en azından uluslararası uçuşları kapatmasınlar kapatırlarsa gidemeyiz tabikiMerhaba bende aralık için planlama yapıyorum.aynı endişeler içindeyim
Sendemı erken menopozsun canımUçuşların iptalinden bende cok korkuyorum. Kısıtlamalar arttırılacak bu hafta belli olur ama en azından uluslararası uçuşları kapatmasınlar kapatırlarsa gidemeyiz tabiki
Bu ne demek yaa hiçbirşey anlamadımKızlar kıbrıs yeni karar almış hit in instagramında gördüm
Dur hele benımde var. Ama bu önümüzdeki haftada yırtarız sonraları riskliYa sokağa cıkma yasakları kesin gelecek bu haftaiçi acıklayacaklar o belli bişey. Hadi ondan bir şekilde yırtarız tüp bebek için gidiyoruz ve denir. Ama uçuşların kapanmasıyla herşey iptal olur. Benimde 4 aralık uçusum var cok korkuyor ve endişe duyuyorum bakalım kısmet.
Dosya eklemiştim aslında yazıyo ekkentide tüp bebek merkezlerini takip ettiğim için instagramda gördüm. Bu haftadan itibarem kıbrıs özel uçakla sarece türkiyeden insan kabul etcek o da 3 günden az kalacakları. Normal uçuşlarda 3 gün diye gelenlerden daha çok kalanları kontrol edememişler. Artık kıbrıs geliş gidiş charter uçakla olcakBu ne demek yaa hiçbirşey anlamadım
Türkiye mi2 Aralık Çarşamba Açıklanacak Bildirge:
-Aralık ayı boyunca Ctesi Pazar Full Sokağa Çıkma Yasağı
-Hafta İçi Akşam 20 ile Sabah 5 Arası sokağa Çıkma Yasağı
-Mekanların Tamamı Kapanıyor
Oteller Berberler paket dahil Restoran Her Yer
-16 Aralıkta Büyükşehirlerde Ulaşım Yasağı
-26 Aralıkta Uluslar Arası Uçuşlar Kapanıyor
Yani gidemiyoruz kısacası off off uçak biletlerimiz herşeyimiz alındı ne olcak bilmiyorum yine kaldımDosya eklemiştim aslında yazıyo ekkentide tüp bebek merkezlerini takip ettiğim için instagramda gördüm. Bu haftadan itibarem kıbrıs özel uçakla sarece türkiyeden insan kabul etcek o da 3 günden az kalacakları. Normal uçuşlarda 3 gün diye gelenlerden daha çok kalanları kontrol edememişler. Artık kıbrıs geliş gidiş charter uçakla olcak
Aaaa kaldıkDosya eklemiştim aslında yazıyo ekkentide tüp bebek merkezlerini takip ettiğim için instagramda gördüm. Bu haftadan itibarem kıbrıs özel uçakla sarece türkiyeden insan kabul etcek o da 3 günden az kalacakları. Normal uçuşlarda 3 gün diye gelenlerden daha çok kalanları kontrol edememişler. Artık kıbrıs geliş gidiş charter uçakla olcak
Süper doktorunuz kim bu saatte ulaşıyosunuz ve sizi ve hatta burdakileri rahatlatıyo gercekten taktir ettim.Hemen doktora attım bizi etkilemedigini yazmıs
Nasıl etkilemiyor ki beni de mi etkilemiyor anlamadımkiHemen doktora attım bizi etkilemedigini yazmıs
Evet ne güzel benimkiler cevap vermiyor. Nasıl etkilemiyor ki bizi ya. Hit paylaşmazdı etkilemeseHemen doktora attım bizi etkilemedigini yazmıs
Etkilemiyor dedi bende 4 ünde ucacagımNasıl etkilemiyor ki beni de mi etkilemiyor anlamadımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?