Canımsın çok saol bitanem ınsallah rabbime sığındım herzaman ki gibi geçecek insallahgececek herşey bende seni öptüm canim ❤❤❤❤❤❤

Kasimda 1 hafta gidenler siz karantinali mi gitmistiniz?
Karantinali olunca otel- merkez arasi transferi kim saglamisti ve ucret odemesi yaptiniz mi?

Es
Cok teşekkür ederim arkadasim Ama esim sperm vericek ilk etapta sonra dollenme beklenicek 5. Gune gitmesi icin gidince 7 gun mu olacak yani ilk islemim olacak benim cok stresliyim korkuyorumda
Eşiniz önce gidip gelebilir,daha sonra da siz gidip 3.gün dönersiniz.Böyle yaparsanız çok kalmaya gerek kalmiyor

Es

Eşiniz önce gidip gelebilir,daha sonra da siz gidip 3.gün dönersiniz.Böyle yaparsanız çok kalmaya gerek kalmiyor
Su anda karantinasiz tum girisler durdurulmus. 3 gun gidisler karantinali uygulamali.
Fakat anladigim kadariyla bundan snraki girislerde test ucretini de yolcu odeyecek ve otel-merkez-otel ve geri havalimani transferi icin saglik bakanligi tarafindan yapilacak ve ucreti yolcu tarafindan karsilanacak.o
Turkiyeden gidisteki test seyahat tarihinden max.3 gun once yapilmasi gerekiyormus, saat hesabi yapilmayacakmis.

Kasimda 1 hafta gidenler siz karantinali mi gitmistiniz?
Karantinali olunca otel- merkez arasi transferi kim saglamisti ve ucret odemesi yaptiniz mi?
Evet canım karantina da kaldım 5 gün merkezin arabalarıyla gidip geldim. Otelin bahçesine bile çıkamadım 5 gün boyunca maalesef. Benim merkez pek iyi bilgilendirmemişti devletin götürdüğü otelde kaldım hiç memnun kalmadım keşke merkezle anlaşıp bir otel ayırtsaydım dedim. Ana geldi geçti çok şükür. Üstelik ben yalnız gştnek zorunda kalmıştım çok sıkıcı geçmişti.

Arkadaşlar çok şükür biz bugün kalp atışını duyduk yavrumuzun Rabbim inşallah bu sefer kucağımıza sağ salim ve sağlıklı bir şekilde almayı nasip eder. Ve burdaki her kadın yavrusuna sağlıkla kavuşur. Hep dualarımdasınız ben de her duanızda olmaya talibim.

Saglikla gelsin bebis. Allah razi olsun sizden...

Otel-merkez- alan arasi transfer ucreti odemediniz degil mi?
Acaba aramizda odeyen oldu mu hic?

Çok sevindim canim rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleri göstersin insallah sağlıklı doğumların olsun insallahhh

Çok zor günler yaşadın ve ben bunlara şahitim
İnşallah bu gebeliğin çok kolay şekilde ilerlesin
Evladını kucağına alasın ve büğütesin

Çok zor günler yaşadın ve ben bunlara şahitim
İnşallah bu gebeliğin çok kolay şekilde ilerlesin
Evladını kucağına alasın ve büğütesin
Amin kuzum Rabbim seni de en kısa zamanda anne yapsın en çok hakedenlerdensin dualarınızla ayakta kalmama yardım ettiniz hepiniz de benim dualarımdasınız. Seni çok seviyorum zazam.

Otel-merkez- alan arasi transfer ucreti odemediniz degil mi?
Acaba aramizda odeyen oldu mu hic?
Ödemez olur muyum tatlım hem de çok fazla ödedim merkezden çok uzak bir otele düştüm şansımdan 1000 tl ödedim transfere 2 kez hastaneye gittim geldim 1 kez de havaalanında götürdüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…