Canımsın çok saol bitanem ınsallah rabbime sığındım herzaman ki gibi geçecek insallahgececek herşey bende seni öptüm canim ❤❤❤❤❤❤canimmm inan ki bütün insanlık bu durumda. Umutsuz mutsuz. Ama hepten herseyden umudumuzu kesersek bizi hayata ne bağlayacak. Umutsuz ve şükürsüz olmak İnancımızda yok. Elbet bugünler geçecek yepyeni bir hayat başlayacak tüm dünya icin. Kendini üzüp bedenine zarar verme lütfen. Bol bol dua et Allah’a sığın o sana kalp ferahlığı verecektir. Kooocaman öpüyorum seni
Insallah emeklerinin sonucunu alırsın canim rabbim hep yanınızda olsun ınsallah hayırlı sonuçların olur dönersinAmin canım yaa inşallah seninde işlerin rast gider sende bebeklerinle dönersin
Eşiniz önce gidip gelebilir,daha sonra da siz gidip 3.gün dönersiniz.Böyle yaparsanız çok kalmaya gerek kalmiyorCok teşekkür ederim arkadasim Ama esim sperm vericek ilk etapta sonra dollenme beklenicek 5. Gune gitmesi icin gidince 7 gun mu olacak yani ilk islemim olacak benim cok stresliyim korkuyorumda
Su anda karantinasiz tum girisler durdurulmus. 3 gun gidisler karantinali uygulamali.Es
Eşiniz önce gidip gelebilir,daha sonra da siz gidip 3.gün dönersiniz.Böyle yaparsanız çok kalmaya gerek kalmiyor
Evet canım karantina da kaldım 5 gün merkezin arabalarıyla gidip geldim. Otelin bahçesine bile çıkamadım 5 gün boyunca maalesef. Benim merkez pek iyi bilgilendirmemişti devletin götürdüğü otelde kaldım hiç memnun kalmadım keşke merkezle anlaşıp bir otel ayırtsaydım dedim. Ana geldi geçti çok şükür. Üstelik ben yalnız gştnek zorunda kalmıştım çok sıkıcı geçmişti.Kasimda 1 hafta gidenler siz karantinali mi gitmistiniz?
Karantinali olunca otel- merkez arasi transferi kim saglamisti ve ucret odemesi yaptiniz mi?
Saglikla gelsin bebis.Arkadaşlar çok şükür biz bugün kalp atışını duyduk yavrumuzun Rabbim inşallah bu sefer kucağımıza sağ salim ve sağlıklı bir şekilde almayı nasip eder. Ve burdaki her kadın yavrusuna sağlıkla kavuşur. Hep dualarımdasınız ben de her duanızda olmaya talibim.
Otel-merkez- alan arasi transfer ucreti odemediniz degil mi?Evet canım karantina da kaldım 5 gün merkezin arabalarıyla gidip geldim. Otelin bahçesine bile çıkamadım 5 gün boyunca maalesef. Benim merkez pek iyi bilgilendirmemişti devletin götürdüğü otelde kaldım hiç memnun kalmadım keşke merkezle anlaşıp bir otel ayırtsaydım dedim. Ana geldi geçti çok şükür. Üstelik ben yalnız gştnek zorunda kalmıştım çok sıkıcı geçmişti.
Oğlumdan ayrı tutmam ama ben. Özbe öz olması benim için farklı bir değer taşımıyor.İstemiyor tabii onun bebeğini verdin ona
Bu senin özbe öz bebeğin
Nolursun kıyma ona
Çok sevindim canim rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleri göstersin insallah sağlıklı doğumların olsun insallahhhArkadaşlar çok şükür biz bugün kalp atışını duyduk yavrumuzun Rabbim inşallah bu sefer kucağımıza sağ salim ve sağlıklı bir şekilde almayı nasip eder. Ve burdaki her kadın yavrusuna sağlıkla kavuşur. Hep dualarımdasınız ben de her duanızda olmaya talibim.
Çok zor günler yaşadın ve ben bunlara şahitimArkadaşlar çok şükür biz bugün kalp atışını duyduk yavrumuzun Rabbim inşallah bu sefer kucağımıza sağ salim ve sağlıklı bir şekilde almayı nasip eder. Ve burdaki her kadın yavrusuna sağlıkla kavuşur. Hep dualarımdasınız ben de her duanızda olmaya talibim.
Canım kardeş istiyoruz oğluşineOğlumdan ayrı tutmam ama ben. Özbe öz olması benim için farklı bir değer taşımıyor.
Amin kuzum Rabbim seni de en kısa zamanda anne yapsın en çok hakedenlerdensin dualarınızla ayakta kalmama yardım ettiniz hepiniz de benim dualarımdasınız. Seni çok seviyorum zazam.Çok zor günler yaşadın ve ben bunlara şahitim
İnşallah bu gebeliğin çok kolay şekilde ilerlesin
Evladını kucağına alasın ve büğütesin
Amin canım amin Allahım hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsinÇok sevindim canim rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleri göstersin insallah sağlıklı doğumların olsun insallahhh
Ödemez olur muyum tatlım hem de çok fazla ödedim merkezden çok uzak bir otele düştüm şansımdan 1000 tl ödedim transfere 2 kez hastaneye gittim geldim 1 kez de havaalanında götürdülerOtel-merkez- alan arasi transfer ucreti odemediniz degil mi?
Acaba aramizda odeyen oldu mu hic?
Amin Rabbim buradaki tüm kadınlara sağlıklı evlatlar versin inşallah.Saglikla gelsin bebis.Allah razi olsun sizden...
Amiiinnn canim benim insallahhhAmin canım amin Allahım hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?