Ilk transferimde bende ödedim canim hemde 3 kere transfer ücreti 3 kere otelden gittim geldim araçlarıyla aldılar ücretli dediler ilk gittiğimizde uçak biletlerini transfer ücretini zaten ödemiştim. Bizi ötelerle bıraktılar otelden alırken bunlarda ücrete dahil dedi onuda ödedik iğne yaptıracak yer bulamamıştım kibrista merkeze götürmek için araç yolladılar onada ödedik kibrista taksi bulmak çok zor bulsamda 2 katı fiat onun için taksiye vereceğimize merkezin aracına transferlerine veririz daha iyi dedikOtel-merkez- alan arasi transfer ucreti odemediniz degil mi?
Acaba aramizda odeyen oldu mu hic?
Ödemez olur muyum tatlım hem de çok fazla ödedim merkezden çok uzak bir otele düştüm şansımdan 1000 tl ödedim transfere 2 kez hastaneye gittim geldim 1 kez de havaalanında götürdüler
Tesekkurler degerli bilgiler icin.Ilk transferimde bende ödedim canim hemde 3 kere transfer ücreti 3 kere otelden gittim geldim araçlarıyla aldılar ücretli dediler ilk gittiğimizde uçak biletlerini transfer ücretini zaten ödemiştim. Bizi ötelerle bıraktılar otelden alırken bunlarda ücrete dahil dedi onuda ödedik iğne yaptıracak yer bulamamıştım kibrista merkeze götürmek için araç yolladılar onada ödedik kibrista taksi bulmak çok zor bulsamda 2 katı fiat onun için taksiye vereceğimize merkezin aracına transferlerine veririz daha iyi dedik
Amin inşallah Yarın kontrole gidicem bakalım yaşıyor mu yazarım canımCanım kardeş istiyoruz oğluşine
İnşallah çok sağlıklı ve kolay gebelik geçiresin
Bunu tüm kalbimle istiyorum
İnşallah yaşıyor ve sağlıklıAmin inşallah Yarın kontrole gidicem bakalım yaşıyor mu yazarım canım
nde seni kuzumAmin kuzum Rabbim seni de en kısa zamanda anne yapsın en çok hakedenlerdensin dualarınızla ayakta kalmama yardım ettiniz hepiniz de benim dualarımdasınız. Seni çok seviyorum zazam.
bn ödemedim canım uçağım dönüşte 3teydi gece özel taksi pansiyondan hava alanına götürdüOtel-merkez- alan arasi transfer ucreti odemediniz degil mi?
bn kasımda ordaydım oteli havaalanı yoladı. otelle merkez arası tüm gidişdönüşe kuruş vermedim. hatta otelden kovar gibşi yolladıklarında farlı taksi geldi. o kadar dolştırdiki dedim 200 300 alır almadı artı gece yarsı koydukları pansiyon 300 di ben bunları merkeze ödicem sandım direktör o kdar yol tepettin bunları düşünme dedi bunları da almadı. hatta pansiyondan gece 3 te gitiğim hava alanınında ücreti alınmadı bndenKasimda 1 hafta gidenler siz karantinali mi gitmistiniz?
Karantinali olunca otel- merkez arasi transferi kim saglamisti ve ucret odemesi yaptiniz mi?
Senin merkez karsiladi belki bu masrafi, aman zaten seni cok yormuslardi . Odesinler o kadarini da:))bn kasımda ordaydım oteli havaalanı yoladı. otelle merkez arası tüm gidişdönüşe kuruş vermedim. hatta otelden kovar gibşi yolladıklarında farlı taksi geldi. o kadar dolştırdiki dedim 200 300 alır almadı artı gece yarsı koydukları pansiyon 300 di ben bunları merkeze ödicem sandım direktör o kdar yol tepettin bunları düşünme dedi bunları da almadı. hatta pansiyondan gece 3 te gitiğim hava alanınında ücreti alınmadı bnden
Pcr testi hkkinda aldigim bilgi su sekilde.acaba gidenler sizlerdeki de boyle mi olmustu?PCR testini istanbulda verenler acaba hangi lab.de vermistiniz, QR kodunu her yerin ciktisinda yok sanirim.
Arkadaşlar çok şükür biz bugün kalp atışını duyduk yavrumuzun Rabbim inşallah bu sefer kucağımıza sağ salim ve sağlıklı bir şekilde almayı nasip eder. Ve burdaki her kadın yavrusuna sağlıkla kavuşur. Hep dualarımdasınız ben de her duanızda olmaya talibim.
Pcr testi hkkinda aldigim bilgi su sekilde.acaba gidenler sizlerdeki de boyle mi olmustu?
Ozel lab. De yapilan testler Qr kodu yok. Sonuclar e nabiza yuklendikten sonra kod e-nabiz da sadece gorunuyor. O yuzden e nabiz uzerinden cikti alinmasi gerekiyor.
hadi hakında hayırlısı valla dediğin gibi baya sıkıntılı geçtiydi şükür atlattım darısı niyetlenen herkese. kocamla samiyetim artttı. böyle yeni evli gibi ha bire isim düşünüyor yavrumun anası diyor ha bire öpüyor. isimle iddalaşıyor. ne bilim sevmez istemez derken adam sanki bütün hayatı karnımdaymış gibi hareket ediyorSenin merkez karsiladi belki bu masrafi, aman zaten seni cok yormuslardi . Odesinler o kadarini da:))
Yeni uygulama bakalim ne olacak.
Otel-merkez- alan arasi transfer ucreti odemediniz degil mi?
Cok tatlisiniz, saglikla gelsin bebis anasiyla babasiyla guzel gunler gorsunhadi hakında hayırlısı valla dediğin gibi baya sıkıntılı geçtiydi şükür atlattım darısı niyetlenen herkese. kocamla samiyetim artttı. böyle yeni evli gibi ha bire isim düşünüyor yavrumun anası diyor ha bire öpüyor. isimle iddalaşıyor. ne bilim sevmez istemez derken adam sanki bütün hayatı karnımdaymış gibi hareket ediyorallahım hepimize yaşatsın umarım kucağımızada nasip eder......
Benim anlmadigim,Yeni alinan kararla 3 gunluk karantinasiz girisler kapandi.bütün transfer ücretlerini kendimiz ödedik. nerdeyse otel ücreti kadar transfer ücreti ödedik.
ayrıca arkadaşlar şunu özellikle belirtmek istiyorum pcr testiniz negatif çıksa bile OTELDEN DIŞARI ÇIKMAYIN. 7 günlük karantina süresi var merkezler sadece bizler için özel izin alıp 3 günde girip çıkmamızı sağlıyorlar. lütfen size yapılan bu kolaylığı suistimal etmeyin. bizim de testimiz negatif çıktı sadece küçük odadan ayrılarak normal bir odaya geçiş yaptık. merkeze gittik orada yakında bir büfeden su aldı eşim ve bütün merkez ayağa kalktı neden çıktınız biz alırdık diye. çünkü biz orada kaldığımız sürece merkezin sorumluluğundayız. eğer dışarı çıkarsak bu onları zor durumda bırakır ve bizden sonraki gidecek olan arkadaşlarımızın belki de gidememesine sebep oluruz. ve nitekim de 7 günlük karantinaya geçilmiş çok çok üzüldüm. lutfen arkadaşlar dostlar canlar negatifiz diye karantinaya girmediğinizi düşünmeyin ve dışarı çıkmayın. sizden sonrasını da düşünün ne olur 3 gün odada kalsanız hiç bir şey olmaz inanın. kıbrıs bir ada oradaki insanların kara bağlantıları olmadığı için kaçacak yerleri yok ve doğal olarak korkuyorlar. biz nasıl ki kendimizi düşünüyorsak oradaki insanları ve bizden sonra gelecek olan arkadaşlarımızı da düşünmek ve korumak zorundayız. Lütfen bu konuda duyarlı olalım. biz gittik işimiz bitti demeyin oraya gitmek için bekleyen hazırlık yapan arkadaşlarımızın da hakkına girmeyin.
Cnm merhaba ben özel hastanede yaptırdım bulundugum şehirdeki ertesi günde aradılar negatif diye. Sonra e nabıza düştü sonucum oradan cıktı almıştık. Bence laboratuvar ile görüş önce sor ona göre yol izlersin. Yolun şansın açık olsunPcr testi hkkinda aldigim bilgi su sekilde.acaba gidenler sizlerdeki de boyle mi olmustu?
Ozel lab. De yapilan testler Qr kodu yok. Sonuclar e nabiza yuklendikten sonra kod e-nabiz da sadece gorunuyor. O yuzden e nabiz uzerinden cikti alinmasi gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?