Aslinda o gidip versin islemde birlikte gideriz dyoduk ama donemicekse ods birlikte gideriz ozman off cok zor
Zamanlar allah yardımcımız olsun tedavi zaten yeterince skintil stresli birde böylesini düşünmek
Bıraz once son dakıka haberı düştü kıbrıs karantina ile ilgili merkeze bi sor

Ben
Bıraz once son dakıka haberı düştü kıbrıs karantina ile ilgili merkeze bi sor
Ben bu karabinalar yüzünden korona yüzünden az kaldı psikolojimize yitiricem gece rüyamda maske mesafe temizlik diye sayikliyomusum eşim söyledi bana sabah guleyimmi aglayayimmi bilemedim zaten yavaş yavaş çocuk umudum azalmaya başladı benim allahtan ümit kesilmez ben öyle hissetmeye başladım artık sanki taş oldu yüreğim aglayamiyorum üzülmüyorum neden böyle olduda hiç anlamış değilim hiç tedaviyede gidemiycem gibi geliyor nisanda gidecem allah nasip kısmet ederse ama nisani görebilecekmiyim onu bile kestiremiyorum artık aşıyı bekliyodum bana bile sıra gelmiyecek aşı tiroid kontrollerim vardı haftaya doktor on-line konuşalım hastaneye gelme dedi herşey ınsallah yakın zamanda düzelir tek dileğim bu.beynen çok yoruldum artik çünkü

umarım bacım allahın izniyle. bacı bişi yoktur dımı erken daha ondandır sonuöa kanmam yada agrım fian bişiyim omadı tansyonm bile düşmedi kız mide bulantım bile olmadı daha şükür tabi
Bir daha kontrola gitsen altan baktır net olsun

Bu kışı atlatalım hepsı gececek üzülmeyin
Zaten nisanda düşünüyor muşşunuz. O zamana inşallah hepsi biter.

İstemiyor tabii onun bebeğini verdin ona
Bu senin özbe öz bebeğin
Nolursun kıyma ona

Canım sen nasılsın
Bebeğin nasıl

Cnm bende suan kıbrıstayım biliyosun bugün geldik. Pcr testimiz negatif cıktı cıkar cıkmaz sonucumuz dışarı cıktık canlı müzikli bi yerde yemek yedik eşimle. Dısarı cıkılabiliyor. Ama 8 aralıktan itibaren 7 günlük karantina uygulanacakmıs. Bugün merkezimden geldi bana bilgi. Geliceklerin haberi olsun. Yarın sabah transferim var. Pazar günü de dönücez kısmetse. Bende durumlar böyle...

Hayirlisiyla bebekler size tutunsun, guzel haberinizi alalim...
Artik 3 gunluk gidisler hic olmayacak miymis?3 gunluk karantinali diye duymustum ben.
es onden gidip sperm verilmesi ,3 gun icinde geri donmesi gibi uygulama yok mu artik?

Canım transferin başarılı olsun
Evlat sahibi olasın bu tedaviden inşallah
Oteli kendiniz mi seçtiniz?

İnşallah hamıle kalırsın :) işin rast gitsin

canimmm inan ki bütün insanlık bu durumda. Umutsuz mutsuz. Ama hepten herseyden umudumuzu kesersek bizi hayata ne bağlayacak. Umutsuz ve şükürsüz olmak İnancımızda yok. Elbet bugünler geçecek yepyeni bir hayat başlayacak tüm dünya icin. Kendini üzüp bedenine zarar verme lütfen. Bol bol dua et Allah’a sığın o sana kalp ferahlığı verecektir. Kooocaman öpüyorum seni

Allah yardımcın olsun canım, insallah hersey gönlünce olur

Hayirlisiyla bebekler size tutunsun, guzel haberinizi alalim...
Artik 3 gunluk gidisler hic olmayacak miymis?3 gunluk karantinali diye duymustum ben.
es onden gidip sperm verilmesi ,3 gun icinde geri donmesi gibi uygulama yok mu artik?
Cnm cok üzgünüm. Çok zor biliyorum bende yaşadım defalarca bunun haberini ben vermek istemezdim aslında ama.. evet 7 gün kalıcakmıs her gelen. Bu kıbrıslılar cok korkuyolar koronadan. Bugün bir mağazaya girdik kadın türkiyeden geldik diyince hemen maskesini taktı uzak durayım sizden dedi. Öcü gibi bakıyorlar türkiyeden gelenlere. Yani vakka cok az cogu insan maskesiz dolaşıyor hatta.bu yüzden sıkı önlemler alıyorlar. Belki kısa süreliğine yine değişir. Merkezine bir sor istersen cnm

Teşekkür ederim cnm inşallah zazam yaa hepimiz bu emeklerimizin karsılıgını alalım. Gerçekten ilk gelişim olmasına rağmen ne büyük emek ne büyük stres hava alanında bekliyosun pcr dir bilmem nedir. Hadi onu yaptırdın sonucu acaba pozitif gelir mi gelirse ne olur kıbrısta kalırız herkes anlar. Yani stresten ölüyorduk eşimle. Çok şükür negatif cıktı. Bir sürü aşamadan geçip geliyoruz buralara. Umarım herkes bu emeklerinin karşılığını alır.

He zazam oteli sormuşsun merkez ayarladı biz hiç karışmadık. Şu otele gideceksiniz diye bir yazı gönderdi. Havaalanından da merkezin ayarladığı taksi bizi karşılayıp otele bıraktı. Akşam 5 gibi sonucumuz cıktı sonra bizde cıktık dısarı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…