Bir de madalyonun diğer bir tarafı daha var, sadece transfer olmakla da bitmiyor ne yazık ki yeri geldiğinde.... transfere kadar zor veya kolay uğraşılardan sonra ya sonuç negatif oluyor ya da ilerliyor!O kadar doğru yazmışsınki benim iki ay rahim de kist sıvı kalınlaşmadı derken tedavim iptal oldu. şimdi sil baştan rahim filmi tabii sizinde önerileriniz ile tekrar teşekkür ederim çok doğru rahim filminden sonra histereskopi düşünüyorum. bu yolda öyle mücadeleler veriyoruz ki Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun isteyen herkesin en kısa zamanda kucağını doldursun
Guncel duruml ilgili merkeniz bilgi verdi mi size?Merhaba arkadaşlar ben 1 ocakta gideceğim hem çok heyacanlıyım hem endişeliyim .Allah yardımcımız olsun
Siz nerde yaptirdiniz hamilesiniz sanirim memnun kaldinizmi doktordan ve merkezdenAyrıca çocuk için karar verdiğimizde, her birimiz için zaman çok çok kıymetli, kaybedecek bence 1 günümüz yok diye düşünüyorum. Çünkü bizim hesapladığımız ya da istediğimiz zaman transfer (genelde) olmayabiliyor!!! Dolayısıyla zaman bizden gidiyor!!!
Tedavilere başladığımızda hiç hesapta olmayan sorunlar, zorluklar, ailevi, maddi, manevi engeller, ek tedavilerden ertelediğimiz transfer zamanları, miyomlar, polipler, tüp sorunları, hormon sıkıntıları, rahim sorunları vs. transfer gününü paralel olarak erteliyor!!!
Herkesin kararını verdiğinde, elini çabuk tutup, sorunları, korkuları, zorlukları zaman kaybetmeden oyalanmadan, bundan sonraki yaşamındaki ilk gün göze alıp, sonuca bir an önce ulaşması dileğimdir...
Ukrayna'da. Memnun kaldım.Siz nerde yaptirdiniz hamilesiniz sanirim memnun kaldinizmi doktordan ve merkezden
24 Temmuz2020-
Ukrayna'da da her klinik fotoğraf göstermiyor. Bazılarında aday sayfasından kendiniz size şifre verildiğinde seçiyorsunuz, bazılarında ise istediğiniz özelliklere göre kendileri 5-10 adete kadar aday fotoğrafı gösteriyor içinden sizin beğendiğinizi hazırlıyorlar.
Ukrayna uluslararası uçuşları 20 Haziranda başladı. Haziran ayında oraya gittiğinizde 14 gün karantina uygulaması vardı fakat Türkiye'den uçuşları yeşil listeye aldılar ve yeşil listedeki ülkelere karantina uygulaması kaldırdılar. Sadece Covid-19'u kapsayan sağlık sigortası ile giriş yapılmaktadır. Thy ise diğer hava yolu şirketleriyle birlikte 1 Temmuzda uçuşlarına başladı, şuanda da devam etmektedir.
Pandemi döneminde Biotexcom'un uygulamalarını merak edenler için;
Haziran ayında tedavinin ön hazırlık aşamalarına başladılar, eğer ülke yeşil liste yürürlüğe girmeden önce gitmek isteseydiniz, sizi havaalanında karşılayıp pandemi için 14 gün izole edilmeniz için ayrılmış dairenize götürerek tedavi ücreti kapsamında kalabiliyordunuz. Yeşil liste ülke uygulamasına geçildiğinde, klinik tarafından ücretsiz sağlık sigortası size uçuştan önce gönderilmekte ve aynı şekilde uçuşunuz sonrası ve geri dönüşünüzde sizi alandan alıp-geri bırakıp, hepsi tedavi ücreti kapsamında, o gün Covid testi yapıp, 1 gün izole dairede kalmanızı sağlıyorlar. Daha sonra daireden çıkıp tedavi olanların kaldığı otele geçiyorsunuz.
Bunların hepsi (otel, öğünler, tüm kan testleri-karyotip, doktor muayeneleri, ultrason, smear, sperm analizi hazırlık önce ve sonrası ilaçlar, vitaminler, Covid testi ve sigortası, gerektiğinde embriyo glue, bağışıklığı düzenleyici serum tedavileri, sperm dondurma, otelde hizmet veren revirde iğne ve serum hizmetleri, kliniğe gidiş gelişler, tercüman, 800 civarı adaya ait video, fotoğraf ve bilgilerine şifreyle ulaşım vs...) aldığınız tedavi paketi ücreti kapsamında sadece uçak biletleri size ait oluyor. Kliniğin web sitesinden Türkçe olarak diğer bilgilere ulaşabilirsiniz. Türkçe bilen koordinatörleri ile de iletişim kurabilirsiniz.
Daha önceden burada tedavi olanların paylaştıklarına önceki mesajlarından da ulaşabilir, onların tecrübelerini de okuyabilirsiniz (bu sayfada sağ üstte büyüteç kısmına bir iki kelime yazıp ara yaparak kısa yoldan ulaşabilirsiniz).
hakkımızda hayırlısı kızlar...Benim tedavim yaza inşallahKızlar şöyle bir bilgi aldım... Eki Görüntüle 2740602
Zazacım canım herşey şükür şimdilik yolunda sat a göre 8+1 bebeğe göre 8+3.. Hiçbir sorun yok dedi. 3 hafta sonraya çağırdı. Sana sormak istediğim birşey var.. Genetik tarama için ben aminiyosentez biliyordum.. Sonra konuştuğum doktorlar cvs dediler tamam dedim şimdi bu doktor nifity dedi... Hangisi daha güvelinir? Farkları ne? Ve sence ben hangisini yaptırmalıyımBu günlere çok şükür
Nolursun bizi merakta burakma
Bu evladının sağlıklı gidişatını bizimlede paylaş
Mucize bebek saglikla gelsin insallah...Zazacım canım herşey şükür şimdilik yolunda sat a göre 8+1 bebeğe göre 8+3.. Hiçbir sorun yok dedi. 3 hafta sonraya çağırdı. Sana sormak istediğim birşey var.. Genetik tarama için ben aminiyosentez biliyordum.. Sonra konuştuğum doktorlar cvs dediler tamam dedim şimdi bu doktor nifity dedi... Hangisi daha güvelinir? Farkları ne? Ve sence ben hangisini yaptırmalıyım
Koryonu ne demek. Bu arada güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkesin ellerinden tutsunMucize bebek saglikla gelsin insallah...
Koryon villus biyopsisi -cvs daha ileri test oluyor. Tum kromozomlara bakiliyor, yapilmasi daha zahmetli.
Niffty Trizomi 21, Trizomi 18 ya da Trizomi 13 bakiliyor. Sadece sizin kaniniz alinarak bakiliyor.
Ama cvs bence daha mantikli
Bana sormadinizama siizn gibi bir arkadasim spontan gebeliginde koryonu yaptirmisti, garanti olsun diye
Tmm cvs için demişsiniz tmmMucize bebek saglikla gelsin insallah...
Koryon villus biyopsisi -cvs daha ileri test oluyor. Tum kromozomlara bakiliyor, yapilmasi daha zahmetli.
Niffty Trizomi 21, Trizomi 18 ya da Trizomi 13 bakiliyor. Sadece sizin kaniniz alinarak bakiliyor.
Ama cvs bence daha mantikli
Bana sormadinizama siizn gibi bir arkadasim spontan gebeliginde koryonu yaptirmisti, garanti olsun diye
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah.Oğluşuna kardeş olacak ne güzel.Ben nift test yaptırmıştırKoryonu ne demek. Bu arada güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkesin ellerinden tutsun
ay nasıl şahane haber bu..ne güzel bir mucize...çokkk tebrik ederim allahım sağ salim kucağına versin canım benim...oğlşun uğuru bu..ben de fetal dna testi yaptırmıştım niftydi sanırım..gerçekten çok sevindim senin adına...:)Koryonu ne demek. Bu arada güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkesin ellerinden tutsun
canım düşmediği sürece umudunu yitirme..belki iki bebek tutnmuştu bir bebek devam ediyor..oldukça yüksek rakam her ikisi de..benim değer de yavaş arttı..ikikatı olmuyordu hiç doktor kesin tek bebek dedi...ikizmiş...13,gündeğerini bekle bakalım...umarım iyi haberini alırızBuraya hep iyi bir seyler yazmayı hayal ediyordum ama olmayacak galıba 9. Gün 589 çıkan deger 11. Gün 770 çıkmış. Ağlamaktan bi hal oldum. Çok canım sıkıldı. Doktorum bile iyi diyemedi sanki. Baktım nette hiç iyi şeyler yazmıyor.(((
Yaa üzme kendini neler okuduk burada ilaçlarına dikkat et bı aksilik yoktur inşallahBuraya hep iyi bir seyler yazmayı hayal ediyordum ama olmayacak galıba 9. Gün 589 çıkan deger 11. Gün 770 çıkmış. Ağlamaktan bi hal oldum. Çok canım sıkıldı. Doktorum bile iyi diyemedi sanki. Baktım nette hiç iyi şeyler yazmıyor.(((
Umarım dediginiz çıkarcanım düşmediği sürece umudunu yitirme..belki iki bebek tutnmuştu bir bebek devam ediyor..oldukça yüksek rakam her ikisi de..benim değer de yavaş arttı..ikikatı olmuyordu hiç doktor kesin tek bebek dedi...ikizmiş...13,gündeğerini bekle bakalım...umarım iyi haberini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?