Bir de madalyonun diğer bir tarafı daha var, sadece transfer olmakla da bitmiyor ne yazık ki yeri geldiğinde.... transfere kadar zor veya kolay uğraşılardan sonra ya sonuç negatif oluyor ya da ilerliyor!
Sonuç Negatif olunca, tekrar sil baştan başlanıyor ilk zamanlarda hiç yaşanmayan sorunlarla da karşılaşılabiliyor!! Düşük, transfer olup kalp durması, rahim yetmezliği, rahimde parça kalması, ilaçların da extra etkisiyle büyüyen myomlar, tekrar ilaç kullanmak, tekrar filmler, operasyonlar vs. liste uzayıp gidiyor...
Pozitif olup süreciniz ilerlerken de ilaçlar, iğneler, kontroller derken yüreğiniz ağzınızda gün sayıyorsunuz, taaa ki elinize alana kadar...
Dolayısıyla her geçen gün bizden gidiyor, doğru ve zamanında kararlar vermek çok çok önemli !!! O yüzden bu süreçte zaman, kaybedilmeyecek kadar çok kıymetli bir hazine....

QUOTE="Mutluyasam, post: 66229768, member: 972082"]
Arkadaşlar 24 aralıktan sonra gidenler için karantina 10 gün olacakmış tüp bebek için gidenler dahil
[/QUOTE]
24 araliktan sonra gidecek var mi acaba?
Guneye giris cikisi da kapatmislar.

Merhaba arkadaşlar ben 1 ocakta gideceğim hem çok heyacanlıyım hem endişeliyim .Allah yardımcımız olsun
Guncel duruml ilgili merkeniz bilgi verdi mi size?
10 gun karantinali disinda dondurulmus embriyo transferine gidecek kisiler ne yapacak bilgisi olan var mi?
Her sey kolaylikla olsun

Siz nerde yaptirdiniz hamilesiniz sanirim memnun kaldinizmi doktordan ve merkezden

Siz nerde yaptirdiniz hamilesiniz sanirim memnun kaldinizmi doktordan ve merkezden
Ukrayna'da. Memnun kaldım.
Aşağıda gri kutu içinde, daha önceki sayfalarda yazdığım bir mesajımı, faydası olur diye tekrar paylaşıyorum. Covid dönemindeki uygulamalara ve bilgilere ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu günlere çok şükür
Nolursun bizi merakta burakma
Bu evladının sağlıklı gidişatını bizimlede paylaş
Zazacım canım herşey şükür şimdilik yolunda sat a göre 8+1 bebeğe göre 8+3.. Hiçbir sorun yok dedi. 3 hafta sonraya çağırdı. Sana sormak istediğim birşey var.. Genetik tarama için ben aminiyosentez biliyordum.. Sonra konuştuğum doktorlar cvs dediler tamam dedim şimdi bu doktor nifity dedi... Hangisi daha güvelinir? Farkları ne? Ve sence ben hangisini yaptırmalıyım

Mucize bebek saglikla gelsin insallah...
Koryon villus biyopsisi -cvs daha ileri test oluyor. Tum kromozomlara bakiliyor, yapilmasi daha zahmetli.
Niffty Trizomi 21, Trizomi 18 ya da Trizomi 13 bakiliyor. Sadece sizin kaniniz alinarak bakiliyor.
Ama cvs bence daha mantikli
Bana sormadiniz ama siizn gibi bir arkadasim spontan gebeliginde koryonu yaptirmisti, garanti olsun diye

Son düzenleme:
Koryonu ne demek. Bu arada güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkesin ellerinden tutsun

Tmm cvs için demişsiniz tmm

Koryonu ne demek. Bu arada güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkesin ellerinden tutsun
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah.Oğluşuna kardeş olacak ne güzel.Ben nift test yaptırmıştır
Hatta bölge müdürünün direk tlf numarasıyla aramıştım aracı bir doktor komisyonu olmadığı için piyasa fiyatının altında bir rakamla yaptırmıştımEğer bu testi yaptırmaya karar verirsen numarasını bulmaya çalışırım senin için.Artemiscim oğulcuğunu öp benim için ♡

ay nasıl şahane haber bu..ne güzel bir mucize...çokkk tebrik ederim allahım sağ salim kucağına versin canım benim...oğlşun uğuru bu..ben de fetal dna testi yaptırmıştım niftydi sanırım..gerçekten çok sevindim senin adına...:)

Güzellerim....Uzun zaman oldu...15 aylık ikizlerim...aşırı tatlılar ve aşırı yaramazlar...tahminimin çokkk ötesinde zor ama muhteşem ikiz anası olmak...inanın hep aklımdasınız..aşırı zor günler...pandemi herşeyi mahfetiği gibi donasyon işi de etkilendi ne yazık ki...sürekli bakıyorum kıbrısa gitmek mümkün mü karantina olacak mı diyeçok zordu işimiz daha da zorlaştı...ama nolur nolur bırakmayın herşeye değer..çektğim onca şey uçtu gitti aklımdan..geçmişe dönüp baktığımda maddi manevi bedensel acılar hiç biri için içim yanmıyor..evlatlarım için herşeye değer..bir de bu sayfaya bakıp bu mesajları okuyp karar vermeye çalışan güzel arkadaşım hiç düşünme...inanın hiç farkı yok ha doğal gebelik anneliği ha donasyon...üç avladım var ilki doğal yoldan ilk göz ağrım olması haricinde inanın zerre fark yok...tek dileğim şu illet yok olsun ve mücadele eden bütün arkadaşalrım anne olsun...bu arada sebida giremiyor sistem hatasndan çok selamı var yeni ve eski dostlara..onun ikizler de büyüdü benimkiler de çok güzel ama onunkiler bildiğiniz reklam bebesi...muhteşemler maşallah..darısı başınıza...sevgiyle öpüyorum hepinizi...

Buraya hep iyi bir seyler yazmayı hayal ediyordum ama olmayacak galıba 9. Gün 589 çıkan deger 11. Gün 770 çıkmış. Ağlamaktan bi hal oldum. Çok canım sıkıldı. Doktorum bile iyi diyemedi sanki. Baktım nette hiç iyi şeyler yazmıyor. (((

canım düşmediği sürece umudunu yitirme..belki iki bebek tutnmuştu bir bebek devam ediyor..oldukça yüksek rakam her ikisi de..benim değer de yavaş arttı..ikikatı olmuyordu hiç doktor kesin tek bebek dedi...ikizmiş...13,gündeğerini bekle bakalım...umarım iyi haberini alırız

Yaa üzme kendini neler okuduk burada ilaçlarına dikkat et bı aksilik yoktur inşallah

Umarım dediginiz çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…