crp gebelikte yüksek çıkarmış canım progesterendan kafana takma
Aa ciddi misin beni nasıl rahatlattın anlatamam. Progestan iğne vuruluyorm suanda belki de ondandır. Teşekkür ederim ya çok sağol. İnsülin direncim de sınırda cıkmış. Valla ne zor ya bu işler her aşaması stresli anam kucağa alana kadar rahat yok

Kesinlikle aynı Lab olmalı sonuç ondan merhbile farklı olabilir nolur git

Merhaba Yeşilcim. Sana katılıyorum ikiz çok çok zor ama Herseye şükür olsun tabiki.Oglunu ve kızını öp benim için.Sebida benim çok sevdiğim kişilerden biridir 2 oğul annesi ne güzel.Hatta ona bundan özel mesaj yazıp hamileliğini sormuştum, dönmemisti, burulmuştum.Sende numaram var isterse ona verebilirsin bir kuzularını göreyim çok dua etmistim transfere gittiği gün.Sevgiler

İnşallah zazam acaba ikiz midir ki bakalım haftaya kese görmeye gittiğimizde belli olucak darısı sana ve tüm isteyenlere mücadele edenlere anne olmayı hakedenlere... hep dua ediyorum hepinize..
Benimde degerim çok düsuktü en baştan beri herkes tek hamilelik dedi (zaza bildi ikiz dedi ) Benimde binlerdeydi. Önemli olan kese değil çift kalp atışı.Oyuzden bebeklerimi strese sokmamak için kese görmeye gitmedim biraz daha bekleyip kalp için gitmistimSeninde gönlünden ne geçiyorsa o olsun.Endise kucağına aldığında bitmiyor aksine katlanarak artıyor.Kuzu n /ların sağlıkla gelsin inşallah

Merhabalar bebeklerini güle güle büyüt cnım inşallah. Tek veya çift hiç farketmez ya benim için sağlıkla gelsinler o önemli. İkiz olursa daha mutlu olurum ama olmazsa da üzülmem hiç artık kısmet. Ben de 10 gün sonra gidicem ilk kontrole belki kalp atışını da duyarım ozaman gittiğimde

Selam kızlar,
Herkes iyidir umarım
Benim sorum yumurta donasyonu için gidenlere..
Gitmeden önce kendinizi nasıl hazırladığınız
Yani ek takviye vitamin, yeme, içme gibi bir takım hazırlıklar yaptınız mı

Merhaba şekerim sende iyisindir insallah ben ilk tedavimde önce özel bir diyetisyenle çalıştım yabancı bir diyetisyenle ben protein ağırlı beslemiştim tedaviden önce doktorum maydanozu kestirdi bunu bana murat beyde söylemişti ben omega 3 aldım ilk tedavimde önce 2 öğün balık yedim salataya ağırlık verdim benim kadın doğum doktorum ve diyetisyenim birlikte çalıştılar tedavi günüme kadar ananas ve nar suyu içmiştim ben abartma demişlerdi bana sigarayı o dönem zorda olsa bırakmaya çalışmıştım tedaviden once kilo alma demişti bana kadın doğum doktorum ilaçlarla birlikte iştahım acayip açılmıştı dengeledim tedaviden sonra narsuyuna devam ettim tedavim olumsuz olsada çok şükür vücudumu toksinlerden arındirdim. Folik asit kullanmaya devam ediyorum omega 3 hap olarak kullanıyorum çiğ kabak çekirdeği tüketmeye hala devam ediyorum bir ara bunları bırakmıştım şimdi tekrar başladım.nisana kadar.

Sağol kuzum, yoğun bir şekilde sabah, akşam çalışıyorum
Bi ark. Tavsiye ettiği takviye edici hapları kullanıyorum (Omega 3 ile quenzim) balık tüketiyorum, et, tavuk vs.. Kuruyemiş çiğ tüketmiyorum meyve çok sevmiyorum kış meyvesi özellikle ama taze sıkılmış portakal vs içiyorum.
Kasım ayında gidemedim bu ayda gidemicem işlerimiz çok yoğun eve bile zar zor geç saatte gidiyoruz karı koca
Heralde bizim Kıbrısa gitmemiz ocak sonu gibi gözüküyor. Sağolsunlar devamlı irtibattayiz enis beyle..
Sanırım benim gitmem abar topar olacak gibi gözüküyor

Insallah hayırlı tedavin olur canim sonucun olumlu olur

Solgara boğdum kendimi... O kadar gerek var mıydı bilmem... Doktor paragözdü ondan oldu

Merhaba ikiz kız bende cok isterdim ama artık Allah bilir. Cinsiyet seçimi yapman lazım eğer garanti olmasını istiyorsan.

Merhaba,
Evet ikiz kararın ise çift embriyo koyuyorlar biri kız biri erkek oluyor.
Eğer başında konuşup karar alınırsa ikiz kız seçimi yapabiliyoruz bu da 2500 euro

Merhaba,
Evet ikiz kararın ise çift embriyo koyuyorlar biri kız biri erkek oluyor.
Eğer başında konuşup karar alınırsa ikiz kız seçimi yapabiliyoruz bu da 2500 euro
Zaten bildiğim kadarıyla kıbrıstaki doktorlar en az 2 embriyo koyuyorlar. Hatta bazıları da 3 koyuyor. Benim gittiğim merkez 3 embriyoya karsı genelde 2 embriyo koyuyor. Ama cinsiyet konusunda seçim yapmak istersen dediğin gibi o ücreti ödemek zorunda oluyorsun. Bu arada iki kız veya iki erkekte olabilir, 1 kız 1 erkek ille olmuyor :)

Ya arkadaşlar benim göğüslerimim acısı ve mide bulantım azaldı.. Doktora da gidemiyorum. Kesin kaybettim bebeği.. Tecrübesi olan? Olumlu olumsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…