Zaten bildiğim kadarıyla kıbrıstaki doktorlar en az 2 embriyo koyuyorlar. Hatta bazıları da 3 koyuyor. Benim gittiğim merkez 3 embriyoya karsı genelde 2 embriyo koyuyor. Ama cinsiyet konusunda seçim yapmak istersen dediğin gibi o ücreti ödemek zorunda oluyorsun. Bu arada iki kız veya iki erkekte olabilir, 1 kız 1 erkek ille olmuyor :)
Sürecin sonundaydım... Neysr önemli değil. Oğlum 2.5 yıldır kucağımda, boşverdim geçmiş gitmiş günleri
Ya arkadaşlar benim göğüslerimim acısı ve mide bulantım azaldı.. Doktora da gidemiyorum. Kesin kaybettim bebeği.. Tecrübesi olan? Olumlu olumsuz
Amin amin inşallah Rabbim çifter çifter versin inşallahMaşallah darısı bizlere inşallah
Bakalım kısmette ne varsaAllah korusun öyle düşünme
Herkesin belirtileri farklıdır.
Kötü düşünme
Biz de farklı merkezlerde Vermiştik, bizim de ikiye katlamamıştı, ama son verdiğimiz yerde versik iki gün sonra, iyi çıktı, korkmayınBuraya hep iyi bir seyler yazmayı hayal ediyordum ama olmayacak galıba 9. Gün 589 çıkan deger 11. Gün 770 çıkmış. Ağlamaktan bi hal oldum. Çok canım sıkıldı. Doktorum bile iyi diyemedi sanki. Baktım nette hiç iyi şeyler yazmıyor.(((
Buraya hep iyi bir seyler yazmayı hayal ediyordum ama olmayacak galıba 9. Gün 589 çıkan deger 11. Gün 770 çıkmış. Ağlamaktan bi hal oldum. Çok canım sıkıldı. Doktorum bile iyi diyemedi sanki. Baktım nette hiç iyi şeyler yazmıyor.(((
Zazacım canım herşey şükür şimdilik yolunda sat a göre 8+1 bebeğe göre 8+3.. Hiçbir sorun yok dedi. 3 hafta sonraya çağırdı. Sana sormak istediğim birşey var.. Genetik tarama için ben aminiyosentez biliyordum.. Sonra konuştuğum doktorlar cvs dediler tamam dedim şimdi bu doktor nifity dedi... Hangisi daha güvelinir? Farkları ne? Ve sence ben hangisini yaptırmalıyım
Ya arkadaşlar benim göğüslerimim acısı ve mide bulantım azaldı.. Doktora da gidemiyorum. Kesin kaybettim bebeği.. Tecrübesi olan? Olumlu olumsuz
Güzel dileklerin içinde ayrıca çok teşekkür ederim canım... Umarım sağlıklıdır bebeğimde.. Hamilelik süreci gerçekten hem zor hem keyifli.. Sabah biraz bulantım oldu bilmiyorum. Kanama yok kasılmada yok.. Ama işte 3 hafta önce, 2 hafta önce bebeğim karnımda ölmüş hiçbirşey hissetmedim hikayelerini okuyunca insan korkuyor. Yine de Rabbim hayırlısını, sağlıklısını nasip etsinBazı günler öyle olabiliyor sonrasında devam ediyor bulantı ve göğüs acısı. önemli olan kanama ve kasılma olmaması. ama içiniz rahat etmiyorsa doktorunuza telefonla danışın.
benden bi hafta gerisin bende şu ana kadar mide bulantısı, uyku, gögüste agrı, baş dönmesi, tiksinme tamamıyla alakam yok ve hiç olmadı hapşuruken kasığım agıyor sadece o yavrum büyüyorrrr demekki bişi olmazmışBakalım kısmette ne varsa
benden bi hafta gerisin bende şu ana kadar mide bulantısı, uyku, gögüste agrı, baş dönmesi, tiksinme tamamıyla alakam yok ve hiç olmadı hapşuruken kasığım agıyor sadece o yavrum büyüyorrrr demekki bişi olmazmış
Donasyon yöntemi ile kucağıma aldığım oğlumda benimde öyleydi. Bir gram mide bulantısı, baş dönmesi, aşerme vb şeyleri hiç yaşamadım. Bu spontan olduğu için problemlerimden dolayı sağlıksız olma ihtimali yüksek o sebeple endişeliyimbenden bi hafta gerisin bende şu ana kadar mide bulantısı, uyku, gögüste agrı, baş dönmesi, tiksinme tamamıyla alakam yok ve hiç olmadı hapşuruken kasığım agıyor sadece o yavrum büyüyorrrr demekki bişi olmazmış
valla allh korusun ozaman bacım ne bilemDonasyon yöntemi ile kucağıma aldığım oğlumda benimde öyleydi. Bir gram mide bulantısı, baş dönmesi, aşerme vb şeyleri hiç yaşamadım. Bu spontan olduğu için problemlerimden dolayı sağlıksız olma ihtimali yüksek o sebeple endişeliyim
Amin. İnşallah sağlıklıdır ve korur..valla allh korusun ozaman bacım ne bilem
Amin canım, hiç böyle şeyleri okuma moralin bozulur hersey yolunda bence ama dediğin gibi hamilelik süreci hem zor hem de keyifli. İnsallah zaman su gibi akar sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alirizGüzel dileklerin içinde ayrıca çok teşekkür ederim canım... Umarım sağlıklıdır bebeğimde.. Hamilelik süreci gerçekten hem zor hem keyifli.. Sabah biraz bulantım oldu bilmiyorum. Kanama yok kasılmada yok.. Ama işte 3 hafta önce, 2 hafta önce bebeğim karnımda ölmüş hiçbirşey hissetmedim hikayelerini okuyunca insan korkuyor. Yine de Rabbim hayırlısını, sağlıklısını nasip etsin
Canım göğüs mide gösterici değilYa arkadaşlar benim göğüslerimim acısı ve mide bulantım azaldı.. Doktora da gidemiyorum. Kesin kaybettim bebeği.. Tecrübesi olan? Olumlu olumsuz
İnşallah canım benim, zaten eşim zor ikna oldu biliyorsun şimdi ota poka hastaneye asla gitmez.. Pandemiden dolayıda evde olduğu için bende çıkamıyorum. Bakalım hakkımızda hayırlısıCanım göğüs mide gösterici değil
Bebiş seninle ve sapasağlam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?