Aynen kuzum
Bildiğim kadarıyla çift embriyo da cinsiyet seçimi olmuyor.. Sadece iki kız iki erkekte ücret veriliyor
Yani hersey para para para

Biz de farklı merkezlerde Vermiştik, bizim de ikiye katlamamıştı, ama son verdiğimiz yerde versik iki gün sonra, iyi çıktı, korkmayın

hiç korkma canım benimde benzer durumum oldu. önce 7 binlerde çıktı sonra 8 bin oldu iki gün sonra çok korkmuştum ama iki embriyo transfer edilmişti. birini kaybettim diğeri devam ediyor çok şükür. hiiç endişelenme bebeğin seninle

sağlıkla bebeğini kucağına almanı yürekten diliyorum canım. bence cvs en güvenilir olanı, nifty cvs'e göre biraz daha basit kalıyor çünkü kandan bakılıyor. ama cvs 'te detaylı inceleme yapılıyor 2 2be 'nin dediğine katılıyorum.

Ya arkadaşlar benim göğüslerimim acısı ve mide bulantım azaldı.. Doktora da gidemiyorum. Kesin kaybettim bebeği.. Tecrübesi olan? Olumlu olumsuz

Bazı günler öyle olabiliyor sonrasında devam ediyor bulantı ve göğüs acısı. önemli olan kanama ve kasılma olmaması. ama içiniz rahat etmiyorsa doktorunuza telefonla danışın.

Bazı günler öyle olabiliyor sonrasında devam ediyor bulantı ve göğüs acısı. önemli olan kanama ve kasılma olmaması. ama içiniz rahat etmiyorsa doktorunuza telefonla danışın.
Güzel dileklerin içinde ayrıca çok teşekkür ederim canım... Umarım sağlıklıdır bebeğimde.. Hamilelik süreci gerçekten hem zor hem keyifli.. Sabah biraz bulantım oldu bilmiyorum. Kanama yok kasılmada yok.. Ama işte 3 hafta önce, 2 hafta önce bebeğim karnımda ölmüş hiçbirşey hissetmedim hikayelerini okuyunca insan korkuyor. Yine de Rabbim hayırlısını, sağlıklısını nasip etsin

Donasyon yöntemi ile kucağıma aldığım oğlumda benimde öyleydi. Bir gram mide bulantısı, baş dönmesi, aşerme vb şeyleri hiç yaşamadım. Bu spontan olduğu için problemlerimden dolayı sağlıksız olma ihtimali yüksek o sebeple endişeliyim

valla allh korusun ozaman bacım ne bilem

Amin canım, hiç böyle şeyleri okuma moralin bozulur hersey yolunda bence ama dediğin gibi hamilelik süreci hem zor hem de keyifli. İnsallah zaman su gibi akar sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aliriz

Ya arkadaşlar benim göğüslerimim acısı ve mide bulantım azaldı.. Doktora da gidemiyorum. Kesin kaybettim bebeği.. Tecrübesi olan? Olumlu olumsuz
Canım göğüs mide gösterici değil
Bebiş seninle ve sapasağlam inşallah

Arkadaşlar bildiğiniz gibi kıbrısta karantina süresi 7 günden 10 güne çıkıyor. Maalesef merkez bakanlıktan izin alıp cikartamicakmis hastalarını. 10gun sonunda işlemlere baslanabilecekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…