Canm sorma ben 3 kere kurtaj oldum o kadar kanamam olmamıstı flım cektırıcez ne kadar acı olabılır dıye gıttım ama kurtajdan bıle beterdı cok kanamam oldu kendımı toparlamam bır ayı buldu bırde tum gebelıklerde o doktora gıdıyordum cok guvenıyordum keske bastan arastırsaydım dedımkardeşim çok geçmiş olsun bende pek araştırmadım aynı şeyleri yaşamışız tamamen bayıltmışlar off off öyle bir işlem değil hafif anestezi yeterlikeşke bu kadar uğraşmasak..yalnız olmadığını bilmek belki içini rahatlatmıştır ki bende öyle oldu :))
echomara gitmeniz çok iyi birşey savaşcı kadınlar ve anneleriz daha bebek olmadan bile
istanbulda ankaranın mahallesi gibi yakın valla
Cok cok gecmiş olsun üzüldüm.ecomarda ise tam tersi rahatti degil miCanm sorma ben 3 kere kurtaj oldum o kadar kanamam olmamıstı flım cektırıcez ne kadar acı olabılır dıye gıttım ama kurtajdan bıle beterdı cok kanamam oldu kendımı toparlamam bır ayı buldu bırde tum gebelıklerde o doktora gıdıyordum cok guvenıyordum keske bastan arastırsaydım dedım
Canim benim çok üzüldüm. buna lütfen hemen vazgeçme .biraz kafanı toparla kafanı rahatlat canim benim dualarım seninle rabbim yar ve yardımcın olsunArkadaşlar merhaba. Ben son zamanlarda çok acı çektim hem bebeğimi kaybettim sonra tedaviye başladım iptal edildi. Ben de bu sürede düşündüm ve bu işten vazgeçmeye karar verdim. Acı çekmekten başka birşey olmadı bende. Bundan sonra kendimi çalışmaya adayacağım. Gücüm tükendi artık çünkü. Burdaki bütün arkadaşlarıma sevgiler, herşey gönlünüzce olsun
Cokkk süper maşşallah yarı kısmına gelmişsin canim rabbim sağlıcakla doğum nasip etsin insallahEvett hit gitti benim bebiş 14 haftalık oldu
Aminn canımm rabbim hepimize nasip etsin inşalahCokkk süper maşşallah yarı kısmına gelmişsin canim rabbim sağlıcakla doğum nasip etsin insallah❤❤❤❤❤❤❤
Cok sagol canm hepımızın hakkında hayırlısı olsun ınsallah bız eylul ayında basladık trasfer eylul 19 du bılet de almıstık karantına geldı 7 gunluk o zaman bızım tedavı ıptal oldu sonrasında ızın almıslar tedavı gorenler ıcın ama bız gıdemedık ızını yoktu esımın belkı mart nısan gıbı olur bu vırusten dolayı sımdı 10 olmus karantına sımdı hıc gıdemeyız karantına kalkarsa ancak gıderız hayırlısı olsun gıdemedık o zaman hersey hazırdı nasıp olmadı vaktı zamanı ne zamansa o zaman olsun ınsallahCok cok gecmiş olsun üzüldüm.ecomarda ise tam tersi rahatti degil mi
Sizin vucudunuz aşırı tepki gösterdi desek o da degil.doktor sikıntı vermiş cok gecmiß olsun
Ayy insallah sonu güzel olsun tedavin ne zaman bilmiyorum yapın bitirin sonu sagliklı hayırlı bebek olsun bugünleri unuutun.
sende sağol canım.Hayırlısı geç olsun güç olmasın.insallah mart nisanda güzel haberler vereceksin.Cok sagol canm hepımızın hakkında hayırlısı olsun ınsallah bız eylul ayında basladık trasfer eylul 19 du bılet de almıstık karantına geldı 7 gunluk o zaman bızım tedavı ıptal oldu sonrasında ızın almıslar tedavı gorenler ıcın ama bız gıdemedık ızını yoktu esımın belkı mart nısan gıbı olur bu vırusten dolayı sımdı 10 olmus karantına sımdı hıc gıdemeyız karantına kalkarsa ancak gıderız hayırlısı olsun gıdemedık o zaman hersey hazırdı nasıp olmadı vaktı zamanı ne zamansa o zaman olsun ınsallah
A bilmiyorum bilgisi olan paylaşsın lütfen bende bugün bi kaç yerle görüştüm rahim filmi için bakalım bazı yerler gerçekten çok uçuk rakamlarArkadaşlar bugün kıbrısda yeni kararlar açıklanacaktı. Haberi olan var mı
Amin camm ınsallah nasıp ne zamansa o zaman olsun ınsallah yeterlı hayırlı evlat nasıp olsun hepımızesende sağol canım.Hayırlısı geç olsun güç olmasın.insallah mart nisanda güzel haberler vereceksin.
Benım internette okudugum 25 aralıktan sonra tam kapanma uygulamayı 21 gün sokaga cıkma yasagı yapmayı düsünuyolarmıs.Arkadaşlar bugün kıbrısda yeni kararlar açıklanacaktı. Haberi olan var mı
Çok geçmiş olsun arkadaşımMerhaba arkadaşlar, öncelikle bebek bekleyen tüm anne adaylarına Allah yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin ve tüm evlat sahibi olmak isteyen arkadaşlarıma da Rabbim nasip etsin. Bende yumurta donasyonu düşünüyorum artık çünkü kendi yumurtalarımla olmuyor 8 kere tüp bebek denedim 6 tanesi tek bir doktorda oldu çok uğraştık doktorum kendinde ki 3 ü denemem de donasyon yaptırın daha fazla yıpranma dedi ama benim ısrarlarımla üstüne 3 deneme daha yaptık bu sayfayı ilk donasyon yapın denmesinden sonra araştırdım ve hemen hemen tüm yazılanları okudum ilk başta nasıl olur diyordum ama burda o kadar güzel anlatmışsınız ki herşeyi şu an kafamda hiç bir acabam kalmadı . Şimdi heycanlıyım henüz hiç bir yerle görüşmedik ocak gibi konuşmayı düşünüyoruz inşallah bu şekilde anne olurum. Yalnız bişey sormak istiyorum merkezle görüştükten sonra ne kadar zamanda bulunuyor donör nekadar sürüyor süreç çok uzun oldu ama içimi dökmek istedim bu konu kimseyle paylaşılmıyor ancak aynı şeyleri yaşayan insanlar anlıyor halden burda herkese bol şans diliyorum.
Teşekkürler cevabınız için çok ince detaylar istemeyeceğim genel özellikler uysa yeterÇok geçmiş olsun arkadaşım
Donör seçerken kendinize benzeyeni arasanız zaman uzar
Ama fark etmes benzemesi çabuk bulunur
Kizlar bizde 15+4 olduk şükür troidler yüksekti sukur biraz düştü ikizlerim de iyi 1 kiz 1 oğlum olacakmış dualarim sizle gitmek isteyen gidecek olan evlat sevgisi ile yanip tutuşan herkezin rabbim kucağını boş birakmasi bu form olmasa belki bende hala gitsemmi diye düşünüyordum sakın pes etmeyin dualarim sizinle inşallah bende saglikla kucagima alirim bebislerimi
Çok teşekkür ederim canım
İki embriyo transfer ettiler
Katiyen benim dediğimi yapmadılar
Bu büyük bir risk deyip durdular
Hasan bey hayat tecrübesinde yaşadıklarını anlatı
16 defa deneyip düşük negativ alan kadına iki koydu üçe çeverdi(bir embriyo ikiye bölündü)
İkisini reduksiyon yapma zorunda kalmışlar
Merhaba canım yazını okudum .Benim de 4 tane kesem var . Eğer ilerleyen günlerde keselerden yok olmayan varsa redüksiyon yapılacak . Senin sonuç ne oldu yazarsan sevinirimÇok teşekkür ederim canım
İki embriyo transfer ettiler
Katiyen benim dediğimi yapmadılar
Bu büyük bir risk deyip durdular
Hasan bey hayat tecrübesinde yaşadıklarını anlatı
16 defa deneyip düşük negativ alan kadına iki koydu üçe çeverdi(bir embriyo ikiye bölündü)
İkisini reduksiyon yapma zorunda kalmışlar
Merhaba. Bende Kıbrıs’ta yaptırdım . 3 embriyo oldu 4. Aynen seninki gibi . Redüksiyon sonrası neler yaşadın Doğum yapmışsındır umarım sağlıcakla. Bu süreci bana anlatırsan çok sevinirim.Ben Kıbrıs magusa hitte yaptırdım.ilk denemem ve 3 bebek tuttu dördüz oldu maalesef iki tanesini redüksiyon yöntemi ile sonlandırmak zorunda kaldıkiki tanesi kaldı geriye çok şükür su anda hamileliğim devam ediyo 22 haftalık olduk çok şükür.ben hitte yaptırdım en azından bilin istedim.insallah sağlıkla kucağıma almayı allah nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?