arkadaşlar merhaba benim eşim de test yaptı ve 11 milyon spermi varmış ve bana direkt tüp bebek dedi eşimin nöroloji bölümüne de bir baktırmasını söyledi nörolojiyle alakalı mı bu durum yoksa ben mi doktoru yanlış anladım acaba yardımcı olur musunuz lütfen

11 milyon tup bebek icin yeterli demisti benim doktorumda esimin 12 milyondu vitamin verdi tup bebek icin yeterli sayi dedi sizinki niye oyle dedi acaba bnmki birde sigarayi birakmasini söyledi

Arkadaşlar çok kötü bir şey oldu. Bebeğimi kaybettim plasenta yırtıldı suyum geldi bebek susuz kaldı ve kaybettik. O kadar üzgünüm ki hiç bir beni teselli etmeye yetmiyor. İnanamıyorum bu olana, hersey yolunda gidiyordu

Ahh tamaracim cok cok üzüldüm cok okurken icimden birseyler akti gitti seni düşünemiyorum rabbim sabırlar versin insallah mesleğin seni cennette bekliyor olacak başka hicbirsey diyemiyorum

11 milyon tup bebek icin yeterli demisti benim doktorumda esimin 12 milyondu vitamin verdi tup bebek icin yeterli sayi dedi sizinki niye oyle dedi acaba bnmki birde sigarayi birakmasini söyledi
hiç bilmiyorum ki 3 defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım şe yaramadı zaten bende hiçbir sıkıntı yokmuş eşimin sperm sayısı az diye tüp bebek dedi onu anladım da nörolojiye gitmesini anlamadım kendimden şüphe ediyorum şimdi acaba doktoru ben mi yanlış anladım diye

Canim offf ne desek senin acini dindiremeyiz cok üzgünümmm Rabbim sabir versinnn ne denirki Allahım sen bızlere yardım et off dünya basıma yıkıldı sankii

ya bu arada doktoru yanlış anlamışım ürolojiymiş arayıp sordum tüp bebek fiyatları hakkında bilginiz var mı acaba

şaka mı ya bacı yapma be allahım yardımcın olsun nasıl olmuş kuzun nasıl seni bırakmış ya

Ayy çok canım sıkıldı. Çok üzüldüm tamara
Ne diyeceğimi bilemedim. Nasıl oldu ne oldu böyle oldu. Çok geçmiş olsun

Canim benim ah güzel arkadaşım çok üzüldüm inan yemin olsun acını yürekten hissediyorum rabbim sabırlar versin biliyorum çok zor ne diyeceğimi bilemedim canim sıkıldı ya çok geçmiş olsun canim arkadaşım ya

Tamaracim ah ah çok üzüldüm cok şaşırdım beklemezdim böyle birsey.Allah sabır versin.

Ya çok geçmiş olsun nasıl olur ya allahım seni hiç bisey teselli etmez Allah sabır versin sana ben bile bu kadar etkilendim seni düşünemiyorum arkadaşım

O kadar üzüldüm kü Allah dayanma gücü versin bende yaşadım aynını çok zor çok ne olduğunu anlamadan kaybediliyor Allah sabır versin vardır bunda da bir hayır diyeceksin Allahım sabır güç kuvvet versin

Ah gerçekten üzüldüm rabbim sabır ve cabuk toparlanman için güç versin

Ahh tamaracim cok cok üzüldüm cok okurken icimden birseyler akti gitti seni düşünemiyorum rabbim sabırlar versin insallah mesleğin seni cennette bekliyor olacak başka hicbirsey diyemiyorum
Teşekkür ederim canım çok zor bir durum

Acıdan olmek diye bir şey var su an onu yaşıyorum. Çok zor dayanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…