Ya çok geçmiş olsun nasıl olur ya allahım seni hiç bisey teselli etmez Allah sabır versin sana ben bile bu kadar etkilendim seni düşünemiyorum arkadaşım
Bunun tesellisi gerçekten de yokmuş hersey yolunda giderken neden nasıl hiç anlamadım

Aynen öyle hiç anlamadım hiç bir belirti yoktu hala da anlayabilmiş değilim. Daha bir hafta önce doktora gitmiştim her şey yolundaydı.

Olamaz yaa olmasın , nasıl güzel umut olmuştu bu bebek hepimize , çok üzüldüm , Allah sabır versin metanet versin dayanma toparlanma yeniden başlama gücü versin , kalbim acıdı , umarım tez zamanda anne olmayı nasip etsin Allah size , siz nasılsınız umarım iyisiniz lütfen iyi olun dualarım sizinle

Bunun tesellisi gerçekten de yokmuş hersey yolunda giderken neden nasıl hiç anlamadım
Tamara seni alintıladım ama genel diyeceğim.
çocuk demek mucize sanîyordum meğer mucizenin mucizesiymiş biz kıymet biliyoruz sanıyordum ama nasıl bir mucizeyle karşi karsıyaymışız bende hayret ediyorum..çünkü cok emek verdin.üzuntünden bahsetmissin çok zor bir duygu .ben sadece transferden negatif aldığımda bile öyle olmustum.. ki 8 ay sonra idrar testinde pozitifi gördüm.kısa sürdü yani.
Aslında güçlü olabilmek kendini cok kaybetmemek en güzeli
Her çocuk bir dünya

Seni o kadar iyi anlıyorum ki yakınlarda bende kaybettigim için Rabbim sabır versin

Aynen öyle hiç anlamadım hiç bir belirti yoktu hala da anlayabilmiş değilim. Daha bir hafta önce doktora gitmiştim her şey yolundaydı.
klinikle görüştünmü canım ne dediler allahım tekrar nasip etsin bu duyguyu maalesef bende bilirim insanın ilk başta nefesi kesilir zor bir durum ama güçlüsün olmalısın altında yatan neden varsa mutlaka araştır ben yıllarca kadın doğumculara giderim geçen birisi dedi hsmile kalırsan serklaj yspılması gerekir diye Allahım üzüntünü alsın inşallah müjdeli haberlerin olsun canım

Acıdan olmek diye bir şey var su an onu yaşıyorum. Çok zor dayanmak
Canim benim sende güçlü bir kadınsın biliyorum çok zor dayanması senin acını yürekten paylaşıyorum ınsallah bu günlerde geçecek rabbim dayanma gücü versin canim bol bol senin için dua ediyorum canim kardesim

Cok gecmıs olsun bu Dusuk ləri və negatıf ləri gordukce donasyon dada korkmaya basladım bir sansım var maddi acıdan kiredi cekip yapicam oda olmasa annelik hayalim bitecek pozıtıf ləri gorunce cok mutlu oluyorum negatıf gorunce cok etkılenıyorum

Cok üzüldüm ne denebilirki cnm benim Allah yardimcin olsun

Teşekkür ederim

Klinik ile ilgili bir durum değil bu, ama yine de haberleri var durumdan. Benim serklaj ihtiyacım da yoktu. Hersey çok normaldi nadir olurmus böyle bir durum o da bana denk geldi

Canım Allah razı olsun

Teşekkür ederim, nasip bu isler. Bende sizin gibiydim ama herseye rağmen denedim.

Klinik ile ilgili bir durum değil bu, ama yine de haberleri var durumdan. Benim serklaj ihtiyacım da yoktu. Hersey çok normaldi nadir olurmus böyle bir durum o da bana denk geldi

canım Allahım tekrar nasip etsin inşallah kucağına da al

Ahhh be canim icim yandi. Ne desek teselli edemez seni. Bir an once bunu unutturacak saglikla evladina kavusmani diliyorum. Kalbimiz seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…