Bende beklemezdim ve hiç duymadım bu basıma geleniTamaracim ah ah çok üzüldüm cok şaşırdım beklemezdim böyle birsey.Allah sabır versin.
Bunun tesellisi gerçekten de yokmuş hersey yolunda giderken neden nasıl hiç anlamadımYa çok geçmiş olsun nasıl olur ya allahım seni hiç bisey teselli etmez Allah sabır versin sana ben bile bu kadar etkilendim seni düşünemiyorum arkadaşım
Aynen öyle hiç anlamadım hiç bir belirti yoktu hala da anlayabilmiş değilim. Daha bir hafta önce doktora gitmiştim her şey yolundaydı.O kadar üzüldüm kü Allah dayanma gücü versin bende yaşadım aynını çok zor çok ne olduğunu anlamadan kaybediliyor Allah sabır versin vardır bunda da bir hayır diyeceksin Allahım sabır güç kuvvet versin
AminAh gerçekten üzüldüm rabbim sabır ve cabuk toparlanman için güç versin
Olamaz yaa olmasın , nasıl güzel umut olmuştu bu bebek hepimize , çok üzüldüm , Allah sabır versin metanet versin dayanma toparlanma yeniden başlama gücü versin , kalbim acıdı , umarım tez zamanda anne olmayı nasip etsin Allah size , siz nasılsınız umarım iyisinizArkadaşlar çok kötü bir şey oldu. Bebeğimi kaybettimplasenta yırtıldı suyum geldi bebek susuz kaldı ve kaybettik. O kadar üzgünüm ki hiç bir beni teselli etmeye yetmiyor. İnanamıyorum bu olana, hersey yolunda gidiyordu
Tamara seni alintıladım ama genel diyeceğim.Bunun tesellisi gerçekten de yokmuş hersey yolunda giderken neden nasıl hiç anlamadım
Seni o kadar iyi anlıyorum kiArkadaşlar çok kötü bir şey oldu. Bebeğimi kaybettimplasenta yırtıldı suyum geldi bebek susuz kaldı ve kaybettik. O kadar üzgünüm ki hiç bir beni teselli etmeye yetmiyor. İnanamıyorum bu olana, hersey yolunda gidiyordu
klinikle görüştünmü canım ne dediler allahım tekrar nasip etsin bu duyguyu maalesef bende bilirim insanın ilk başta nefesi kesilir zor bir durum ama güçlüsün olmalısın altında yatan neden varsa mutlaka araştır ben yıllarca kadın doğumculara giderim geçen birisi dedi hsmile kalırsan serklaj yspılması gerekir diye Allahım üzüntünü alsın inşallah müjdeli haberlerin olsun canımAynen öyle hiç anlamadım hiç bir belirti yoktu hala da anlayabilmiş değilim. Daha bir hafta önce doktora gitmiştim her şey yolundaydı.
Canim benim sende güçlü bir kadınsın biliyorum çok zor dayanması senin acını yürekten paylaşıyorum ınsallah bu günlerde geçecek rabbim dayanma gücü versin canim bol bol senin için dua ediyorum canim kardesimAcıdan olmek diye bir şey var su an onu yaşıyorum. Çok zor dayanmak
Cok üzüldüm ne denebilirki cnm benim Allah yardimcin olsunArkadaşlar çok kötü bir şey oldu. Bebeğimi kaybettimplasenta yırtıldı suyum geldi bebek susuz kaldı ve kaybettik. O kadar üzgünüm ki hiç bir beni teselli etmeye yetmiyor. İnanamıyorum bu olana, hersey yolunda gidiyordu
Teşekkür ederimOlamaz yaa olmasın , nasıl güzel umut olmuştu bu bebek hepimize , çok üzüldüm , Allah sabır versin metanet versin dayanma toparlanma yeniden başlama gücü versin , kalbim acıdı , umarım tez zamanda anne olmayı nasip etsin Allah size , siz nasılsınız umarım iyisinizlütfen iyi olun dualarım sizinle
Amin canım, sana da sabırlar dilerim.Seni o kadar iyi anlıyorum kiyakınlarda bende kaybettigim için Rabbim sabır versin
Klinik ile ilgili bir durum değil bu, ama yine de haberleri var durumdan. Benim serklaj ihtiyacım da yoktu. Hersey çok normaldi nadir olurmus böyle bir durum o da bana denk geldiklinikle görüştünmü canım ne dediler allahım tekrar nasip etsin bu duyguyu maalesef bende bilirim insanın ilk başta nefesi kesilir zor bir durum ama güçlüsün olmalısın altında yatan neden varsa mutlaka araştır ben yıllarca kadın doğumculara giderim geçen birisi dedi hsmile kalırsan serklaj yspılması gerekir diye Allahım üzüntünü alsın inşallah müjdeli haberlerin olsun canım
Amin canımCok üzüldüm ne denebilirki cnm benim Allah yardimcin olsun
Canım Allah razı olsunCanim benim sende güçlü bir kadınsın biliyorum çok zor dayanması senin acını yürekten paylaşıyorum ınsallah bu günlerde geçecek rabbim dayanma gücü versin canim bol bol senin için dua ediyorum canim kardesim
Teşekkür ederim, nasip bu isler. Bende sizin gibiydim ama herseye rağmen denedim.Cok gecmıs olsun bu Dusuk ləri və negatıf ləri gordukce donasyon dada korkmaya basladım bir sansım var maddi acıdan kiredi cekip yapicam oda olmasa annelik hayalim bitecek pozıtıf ləri gorunce cok mutlu oluyorum negatıf gorunce cok etkılenıyorum
Klinik ile ilgili bir durum değil bu, ama yine de haberleri var durumdan. Benim serklaj ihtiyacım da yoktu. Hersey çok normaldi nadir olurmus böyle bir durum o da bana denk geldi
canım Allahım tekrar nasip etsin inşallah kucağına da alKlinik ile ilgili bir durum değil bu, ama yine de haberleri var durumdan. Benim serklaj ihtiyacım da yoktu. Hersey çok normaldi nadir olurmus böyle bir durum o da bana denk geldi
Ahhh be canim icim yandi. Ne desek teselli edemez seni. Bir an once bunu unutturacak saglikla evladina kavusmani diliyorum. Kalbimiz seninle..Arkadaşlar çok kötü bir şey oldu. Bebeğimi kaybettimplasenta yırtıldı suyum geldi bebek susuz kaldı ve kaybettik. O kadar üzgünüm ki hiç bir beni teselli etmeye yetmiyor. İnanamıyorum bu olana, hersey yolunda gidiyordu
Canim benim sen iyi ol yeterki herzaman destekcinim unutma dualarım seninle herzamanCanım Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?