- 16 Ocak 2020
- 238
- 534
- 33
- 46
Hamileler icemiyor ama normalde neden cikarilsin acabaArkadaslar bitki çaylarını, yesil çayı tamamen hayatınızdan çıkardınız dimi???
sizi çok iyi anlıyorum.. söylenebilecek her şey şuan kifayetsiz, biliyorum. o meleğin ömrü maalesef bu kadarcıkmış.Arkadaşlar çok kötü bir şey oldu. Bebeğimi kaybettimplasenta yırtıldı suyum geldi bebek susuz kaldı ve kaybettik. O kadar üzgünüm ki hiç bir beni teselli etmeye yetmiyor. İnanamıyorum bu olana, hersey yolunda gidiyordu
Çok teşekkür ederim insallahAhhh be canim icim yandi. Ne desek teselli edemez seni. Bir an once bunu unutturacak saglikla evladina kavusmani diliyorum. Kalbimiz seninle..
tüh ya çok üzüldüm. kaç haftalıktı? hiç rahim ağzı ölçülmüşmüydü? enfeksiyona hiç bakılmışmıydı? allahsabır versin , şimdi ne yazsam senin acının yanında hafif kalacakArkadaşlar çok kötü bir şey oldu. Bebeğimi kaybettimplasenta yırtıldı suyum geldi bebek susuz kaldı ve kaybettik. O kadar üzgünüm ki hiç bir beni teselli etmeye yetmiyor. İnanamıyorum bu olana, hersey yolunda gidiyordu
Cook teşekkür ederim insallahsizi çok iyi anlıyorum.. söylenebilecek her şey şuan kifayetsiz, biliyorum. o meleğin ömrü maalesef bu kadarcıkmış.
size ve eşinize metanet diliyorum, sizler sağlıklı ve bu yolda kararlı olduktan sonra nasipse ki inşaallah tekrar müjdeli haberlerle yüreğiniz dolup taşar. Yeterki siz iyi olun..
16 haftalıktı hersey yapılmıştı hiç bir şey yoktu. Enfeksiyon da yoktu, çok nadir olurmus bu haftada o da bana denk geldi.tüh ya çok üzüldüm. kaç haftalıktı? hiç rahim ağzı ölçülmüşmüydü? enfeksiyona hiç bakılmışmıydı? allahsabır versin , şimdi ne yazsam senin acının yanında hafif kalacak
daha makul gibi görünüyor ama zamanında bende düşünüp tartmıştım kıbrıs daha ağır basmıştı. yüzde başarı oranlarının kıbrısa göre ahımşahım bir farkı yok. ukranya için ingilizce bilmeniz gerekiyor, kıbrısa ulaşım daha kolay (pandemiden bağımsız) , birde olurda kıbrısta ilk denemede tutmazsa daha kolaylık sağlanıyor diğer denemelerde. çünkü iletişim kurabiliyorsun.Ukraynayı deneyen araştıran bilen var mı bana biotext diye bi klinikten reklam geldi açıp inceledim kıbrısa göre daha makul gibi , bilen varda yazabilir mi lütfen
rahim ağzı ölçümü yapılmı hiç?16 haftalıktı hersey yapılmıştı hiç bir şey yoktu. Enfeksiyon da yoktu, çok nadir olurmus bu haftada o da bana denk geldi.
bunları hep yaşadık aslında, hep düşündük,bende çok zor karar verdim (yaklaşık 5 seneYumurta donasyonuyla çocuk sahibi olanlar cevap verebilir mi lütfen ,eşimi ikna edene kadar 46 yaşıma geldim , şimdi de benim içimde acaba çocuğu kabullenmekte zorlanırmıyım , benimsermiyim yoksa başkasının yumurtası olduğu hep aklımdayken sevinemem sevemem mi gibi saçma sapan şeyler geliyor normalde de çok sevgi dolu çok pozitif bir insanımdır ama eşimi ikna edene kadar çok istekli olan ben şimdi sanki çok korkuyorum
Evet yapıldı hiç bir sorun yoktu hatta ölçüm bir hafta önce yapılmıştı. Su geldiğinde de yapıldı hersey normaldi. Plasentanin durumu yeri hersey çok iyiydi bir de benim rahmim çocuk taşımaya çok müsait yanı doktor bile böyle bir şey beklemiyordu.rahim ağzı ölçümü yapılmı hiç?
Çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun Rabbim bir dahakini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba arkadaslar merak edenler vardır iki gün önce suni sancı ile gebelige son verildi bebişimin son ana kadar kalbi atıyordu maalesefBebegin Eşi rahme cok yakındı sezeryan olacagım diye aklım cıktı çünkü bir sene beklemem gerekiyordu donmuşlarım için sezeryan olsaydı zor dogum olacagı söylendi öncesi zaten dogum esnasında cok kanamam oldu eşin rahme yakın olmasından dolayı ama şükür şimdi iyiyim bebegide pataloji ve otopsiye yolladık ikinci gebelik için önemliymiş . sonucları kıbrıs daki merkezim istedi çünkü bakalım ne cıkacak donörden kaynaklımı eşimden kaynaklımı .Şimdi benim miyomum vardı gebeligi etkilemeyen bebekle birlikde oda büyüdü tabii onu aldırayım diyorum donmuşları koydurmadann önce dogumdan ne kadar sonra alınıyor bu en kısa zaman da oda bitsin istiyorum da .Bu arada söylemeden gecmeyeyim normal dogum yapana ayrı bir gözle bakıyorum artıkk cidden cok zormuşş
Tamaram canım benim acını yüreğimde yaşadım ne acılar içinde olduğunu çok iyi biliyorum ben de 24 haftalıkken herşey mükemmel giderken birden doğum yaptım ve yavrumu cennete gönderdim insan dünyada nasıl cehennemi yaşar biliyorum ama nolursun dayan sabret beni düşün meleğim sen 6 ay sonra gittim bice şimdi yine hamileyim. Evet hala elim yüreğinde korku içindeyim ve karnındakini sahiplenmedim henüz hala kızımı düşünüyorum acısı geçmiyor ama Rabbim senin de acını alacak güzel bir evlat nasip edecek sana hep dua edeceğim. Yalnız değilsin kuzum.Arkadaşlar çok kötü bir şey oldu. Bebeğimi kaybettimplasenta yırtıldı suyum geldi bebek susuz kaldı ve kaybettik. O kadar üzgünüm ki hiç bir beni teselli etmeye yetmiyor. İnanamıyorum bu olana, hersey yolunda gidiyordu
Merhabalar öncelikle cevabınız için çok teşekkürler, Maşallah sizebunları hep yaşadık aslında, hep düşündük,bende çok zor karar verdim (yaklaşık 5 sene) seninde düşünmen nrmal. ama hamile kalınca hepsi uçup gidiyor. 25 haftalık hamileyim, karnımda bile onlara birşey olacak diye ödüm kopuyor. doktor kontrolüne gittiğimde kalp atışlarını duyana kadar canımdan can gidiyor. tekmelerini hissetmeyince acaba birşey mi oldu diye uykularım kaçıyor. ayrıntılı ultrasona girdim, bir iki hallerini gördüm ya , hiç görmediğim bebeklerimi özlüyorum. karnının şişmesi, onların hareketleri, kalp atışını duymak, onlar için alışveriş yapmak gerçekten paha biçilemez.
Tabi ki. Halil İbrahim Tekin ve Gülşen hemşire. Geride 3 tane de donmuş kaliteli embriyo varMerhabalar öncelikle cevabınız için çok teşekkürler, Maşallah sizeAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat olsunlar , darısı hepimize olsun inşallah, siz bu süreci hangi klinik / dr ile geçirdiniz , rica etsem biraz bilgi verebilir misiniz ?
Allah AllahEvet yapıldı hiç bir sorun yoktu hatta ölçüm bir hafta önce yapılmıştı. Su geldiğinde de yapıldı hersey normaldi. Plasentanin durumu yeri hersey çok iyiydi bir de benim rahmim çocuk taşımaya çok müsait yanı doktor bile böyle bir şey beklemiyordu.
Bu rahim ağzı yetmezliği bir anda olurmuş. Gündüz kontrole gidip akşam suyu gelenleri okumuştum. Ama siz diyorsunuz ki şu geldikten sonrada ölçüm yapıldı sorun yoktu. Enfeksiyon kaynaklı ozaman. Acaba doktorunuz mu yetersiz. Embriyo kaynaklı olması için geç bir hafta çünkü. Allah sana sabır versin canım ♥Evet yapıldı hiç bir sorun yoktu hatta ölçüm bir hafta önce yapılmıştı. Su geldiğinde de yapıldı hersey normaldi. Plasentanin durumu yeri hersey çok iyiydi bir de benim rahmim çocuk taşımaya çok müsait yanı doktor bile böyle bir şey beklemiyordu.
Benimde 21 haftalikken suyum gelmişti aslinda normal kadin dogum doktoru degilde perinatoloji uzmanina gitmek lazim bence ben normal kadin dogum doktoruna gittim alttan ölçüm bile yapmadi bebeğimi kaybettimBu rahim ağzı yetmezliği bir anda olurmuş. Gündüz kontrole gidip akşam suyu gelenleri okumuştum. Ama siz diyorsunuz ki şu geldikten sonrada ölçüm yapıldı sorun yoktu. Enfeksiyon kaynaklı ozaman. Acaba doktorunuz mu yetersiz. Embriyo kaynaklı olması için geç bir hafta çünkü. Allah sana sabır versin canım ♥
Hic daha fazlasını arastirdinız mı yani bu islem yasal degil ama turkiyede yapan yokmu yada orada oliyor butun islemler turkiyede dogabiliyormu cocukKesinlikle katılıyorum ben 3 kere tüp bebek 2 kere asilama denedim yumurta kalitesin de sıkıntı vardi ve benim hic anlamadigim bir konuydu, inanin donasyonu hayatim da hic duymamiatim bile sadece esim baba olsun diye tasiyici anne diye bisey duymustum internetten bakim dedim o an gördüm donasyonu kibris da yapildigini 2019 ağustos ayiniydi ve bn eylul de tedaviye basladim, gercekten bu yontemi bilsrydin ilk tup bebek denemem de yumurta kalitesini duyunca birsürü operasyon gecirecegime direk kibrisa giderdim cunku yumurya kalitesi degismezmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?