sizi çok iyi anlıyorum.. söylenebilecek her şey şuan kifayetsiz, biliyorum. o meleğin ömrü maalesef bu kadarcıkmış.
size ve eşinize metanet diliyorum, sizler sağlıklı ve bu yolda kararlı olduktan sonra nasipse ki inşaallah tekrar müjdeli haberlerle yüreğiniz dolup taşar. Yeterki siz iyi olun..

Ahhh be canim icim yandi. Ne desek teselli edemez seni. Bir an once bunu unutturacak saglikla evladina kavusmani diliyorum. Kalbimiz seninle..
Çok teşekkür ederim insallah

tüh ya çok üzüldüm. kaç haftalıktı? hiç rahim ağzı ölçülmüşmüydü? enfeksiyona hiç bakılmışmıydı? allahsabır versin , şimdi ne yazsam senin acının yanında hafif kalacak

Cook teşekkür ederim insallah

16 haftalıktı hersey yapılmıştı hiç bir şey yoktu. Enfeksiyon da yoktu, çok nadir olurmus bu haftada o da bana denk geldi.

Ukraynayı deneyen araştıran bilen var mı bana biotext diye bi klinikten reklam geldi açıp inceledim kıbrısa göre daha makul gibi , bilen varda yazabilir mi lütfen
daha makul gibi görünüyor ama zamanında bende düşünüp tartmıştım kıbrıs daha ağır basmıştı. yüzde başarı oranlarının kıbrısa göre ahımşahım bir farkı yok. ukranya için ingilizce bilmeniz gerekiyor, kıbrısa ulaşım daha kolay (pandemiden bağımsız) , birde olurda kıbrısta ilk denemede tutmazsa daha kolaylık sağlanıyor diğer denemelerde. çünkü iletişim kurabiliyorsun.

bunları hep yaşadık aslında, hep düşündük,bende çok zor karar verdim (yaklaşık 5 sene ) seninde düşünmen nrmal. ama hamile kalınca hepsi uçup gidiyor. 25 haftalık hamileyim, karnımda bile onlara birşey olacak diye ödüm kopuyor. doktor kontrolüne gittiğimde kalp atışlarını duyana kadar canımdan can gidiyor. tekmelerini hissetmeyince acaba birşey mi oldu diye uykularım kaçıyor. ayrıntılı ultrasona girdim, bir iki hallerini gördüm ya , hiç görmediğim bebeklerimi özlüyorum. karnının şişmesi, onların hareketleri, kalp atışını duymak, onlar için alışveriş yapmak gerçekten paha biçilemez.

rahim ağzı ölçümü yapılmı hiç?
Evet yapıldı hiç bir sorun yoktu hatta ölçüm bir hafta önce yapılmıştı. Su geldiğinde de yapıldı hersey normaldi. Plasentanin durumu yeri hersey çok iyiydi bir de benim rahmim çocuk taşımaya çok müsait yanı doktor bile böyle bir şey beklemiyordu.

Çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun Rabbim bir dahakini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Tamaram canım benim acını yüreğimde yaşadım ne acılar içinde olduğunu çok iyi biliyorum ben de 24 haftalıkken herşey mükemmel giderken birden doğum yaptım ve yavrumu cennete gönderdim insan dünyada nasıl cehennemi yaşar biliyorum ama nolursun dayan sabret beni düşün meleğim sen 6 ay sonra gittim bice şimdi yine hamileyim. Evet hala elim yüreğinde korku içindeyim ve karnındakini sahiplenmedim henüz hala kızımı düşünüyorum acısı geçmiyor ama Rabbim senin de acını alacak güzel bir evlat nasip edecek sana hep dua edeceğim. Yalnız değilsin kuzum.

Merhabalar öncelikle cevabınız için çok teşekkürler, Maşallah size Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat olsunlar , darısı hepimize olsun inşallah, siz bu süreci hangi klinik / dr ile geçirdiniz , rica etsem biraz bilgi verebilir misiniz ?

Tabi ki. Halil İbrahim Tekin ve Gülşen hemşire. Geride 3 tane de donmuş kaliteli embriyo var

Allah Allah rahim agzinda açılma,rahim ağzı yetmezliği veya enfeksiyon kaynaklı olması gerekir. Çünkü direk rahim ağzı yetmezliği gibi duruyor. Muhtemelen daha sonra ki gebeliginizde dikiş ( serklaj) yapılması gerekir. Mutlaka size bir açıklama yapılmasi gerekiyor

Bu rahim ağzı yetmezliği bir anda olurmuş. Gündüz kontrole gidip akşam suyu gelenleri okumuştum. Ama siz diyorsunuz ki şu geldikten sonrada ölçüm yapıldı sorun yoktu. Enfeksiyon kaynaklı ozaman. Acaba doktorunuz mu yetersiz. Embriyo kaynaklı olması için geç bir hafta çünkü. Allah sana sabır versin canım ♥

Benimde 21 haftalikken suyum gelmişti aslinda normal kadin dogum doktoru degilde perinatoloji uzmanina gitmek lazim bence ben normal kadin dogum doktoruna gittim alttan ölçüm bile yapmadi bebeğimi kaybettim

Kızlar bugün yaşadıklarımı anlatıyorum kan tahlilleri için doktora gittim randevu aldım gittim benim randevum 2 deydi 1.59 da ki hasta ekranda o kadar yanmasına rağmen gelmedi bende içeriye girdim diyo sen Songül müsün yok dedim oraya o ledi boşuna mı koydum cıktım daha koltuğa oturmadan yandı ismim gittim dedim bunlae yapılcak doktor istedi diyo sen kafana göre kan tahlili mi yaptırıyorsun bilmem ne cıktım çıkarken de sizin bana gareziniz mi var dedim cıktım geldim Allah bildiği gibi yapsın onu

Hic daha fazlasını arastirdinız mı yani bu islem yasal degil ama turkiyede yapan yokmu yada orada oliyor butun islemler turkiyede dogabiliyormu cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…