Merhaba arkadaşım ben de gynolife da tedavi oldum tam 5 kez ilk 3 kez başarısız oldu 4.ve 5.tuttu şuan hamileyim. Murat bey hep çok iyi davrandı ben çok güvendim. Bundan önceki hamileliğin de 6 aylıkken erken doğum yapıp kaybettim bebeğimi. Ben de tiroid tansiyon ve rahmimin t şeklinde olması dar olması gibi sıkıntılar vardı. Çok şükür şuan iyi gidiyor. Duam bebeğimi sağ salim kucağıma alnak inşallah sen de ilk tedavinde anne olursun.Açıkçası ben çok merkez araştırmadım. Takip olduğum 2 farklı kadın doğumcu birbirinden habersiz ikisi de bu merkezi önerdi. Bende iletişime geçtiğim ilk günden itibaren oldukça ilgili buldum ekibi.
Sperm donasyonundaki başarı oranlarını bilmiyorum ama zaten erkek infertilitesi oldukça zorluyor biziBir de benle ilgili bir problem yaşamadan bi an önce tedaviye başlamak istiyoruz.
Anne-baba olma duygusunu isteyen herkese tattırsın rabbim. En son eşim, ben baba olmak istiyorum, seninde anne olma şansını elinden alamam ve bunun için ne gerekiyorsa yaparım dedikten sonra hiç düşünmeden başladık araştırmaya umarım elimiz boş dönmeyiz
Siz o kadar güçlü birisiniz ki.. sağlıkla alın kucağınıza inşallah evladınızıMerhaba arkadaşım ben de gynolife da tedavi oldum tam 5 kez ilk 3 kez başarısız oldu 4.ve 5.tuttu şuan hamileyim. Murat bey hep çok iyi davrandı ben çok güvendim. Bundan önceki hamileliğin de 6 aylıkken erken doğum yapıp kaybettim bebeğimi. Ben de tiroid tansiyon ve rahmimin t şeklinde olması dar olması gibi sıkıntılar vardı. Çok şükür şuan iyi gidiyor. Duam bebeğimi sağ salim kucağıma alnak inşallah sen de ilk tedavinde anne olursun.
Canim sen moralini yüksek tut olacak de pozitif enerji yolla rabbim ol dedikten sonra olur bak ben ilkinde çok umutsuzum korkularla girdim transfere hep olumsuzluklarla karşılaştım olmadı.simdi daha umutluyum ha buda olmazsa üçüncü var ben sonuna kadar deneye cem rabbime dua ediyorum rabbim hayırlaysa evlat sahibi olayım diye. Herkes için hakkımızda hayırlısı olsun .sen ınsallah ilk denemende hamile kalırsın. yeterki herşeyin yoluna gideceğine inan.ben murat bey aradığında şunu demistim olmazsa naparim demistim kızmıştı bana sen kendine güvenmem lazım moralini yüksek tutman lazım demişti dinlemedim ilkinde.gecen aradığında seni çok daha kararlı çok daha istekli görüyorum dedi olucak dedi sonuna kadar uğraşacağız dedi. Oluncaya kadar dedi bana. okadar moral verdiki bana sanada iyi geleceklerine eminim.bundan hiç şüphem yok. Bir bana deil herkese böyle moral veriyor murat bey kendini daha güçlü hissettiriyor herkese.Siz o kadar güçlü birisiniz ki.. sağlıkla alın kucağınıza inşallah evladınızı
sizinle uzun uzun konuşmuştuk hikayenizi biliyorum.. başlıkta sperm donasyonu yaptıran çok az kişi var o yüzden hatırladım sizi direk..
İşte tüm bu sebeplerden bi an önce tedaviye başlamak istiyorum. Muhtemelen sizde bilmiyordunuz bu sorunları yaşayacağınızı ama hepsi vakit kaybettirmiş bi şekildeBelki şuan bende elle tutulur bir sebep yok ama tedaviye başlayınca neler çıkacağını bilemiyorum daha fazla vakit kaybetmeden başlamak en mantıklısı..
Merkezden yana endişen olmasın. Bende gynolife annesiyim. Murat Bey çok iyidir.Ne güzel ya bir kere daha merkez konusunda doğru kararı verdiğini düşündüm. Tek sıkıntım benim yumurta indüksiyon tedavim başladığında doz ayarlamasını uzaktan nasıl yapacaklar? Kimvurduya gitmeyiz inşallah
Aynen katılıyorum arkadaşım bir an önce fırsat oluşur oluşmaz başlamak en doğrusu. Allah bu yolda enek harcayan herkese yardım etsin. Hepiniz duamdasınız.Siz o kadar güçlü birisiniz ki.. sağlıkla alın kucağınıza inşallah evladınızı
sizinle uzun uzun konuşmuştuk hikayenizi biliyorum.. başlıkta sperm donasyonu yaptıran çok az kişi var o yüzden hatırladım sizi direk..
İşte tüm bu sebeplerden bi an önce tedaviye başlamak istiyorum. Muhtemelen sizde bilmiyordunuz bu sorunları yaşayacağınızı ama hepsi vakit kaybettirmiş bi şekildeBelki şuan bende elle tutulur bir sebep yok ama tedaviye başlayınca neler çıkacağını bilemiyorum daha fazla vakit kaybetmeden başlamak en mantıklısı..
Insallah yapmazlar benim kocam bensiz bir yere gitmez çünküKızlar bu karantına otellerınde bir kişi kalabılıyormus odada. Bizlerı ayırmazlar demı adamlardan
Valla karantınada olanların vıdeolarını gördüm kıbrısta . Kız annesıyle gıdıyor ayrı odalara koyuyorlar tek kişi kalıyormus bır odadaInsallah yapmazlar benim kocam bensiz bir yere gitmez çünkü
Bende kabul etmemValla karantınada olanların vıdeolarını gördüm kıbrısta . Kız annesıyle gıdıyor ayrı odalara koyuyorlar tek kişi kalıyormus bır odadavalla tek oda olursa ben kalamam kabul etmem
Gidis zamaniniz belli mi acaba?Bende kabul etmem
Allah nasip kısmet ederse bir aksilik çıkmazsa nisanın 2.haftası gideceğiz herşey yolunda giderse ınsallah artık korkuyorum buda ertelenirse diye nisanın ilk haftası kontrolüm var. Sonraki hafta gideceğiz.Gidis zamaniniz belli mi acaba?
Merhaba ins şimdi sağlıkla kavusursunuz peki neden ilki olumsuz oldu sebebini söylediler miSöyle anlatayım sana benim ilk tedavim olumsuz olduğunda murat bey merkezdenler hergün aradılar insan ister istemez yıkılıyor fakat bana çok destek oldular herkese böyleler.murat bey dediki bana seni eninde sonunda anne yapicam bunu bil dedi. Bunu söylemesi bile yeter.
Arada kacirdiysam valla ozur dilerim. Senin ilk tedavide gebelik olusmuydu, ben histereskopi olacagini hatirliyorum.Allah nasip kısmet ederse bir aksilik çıkmazsa nisanın 2.haftası gideceğiz herşey yolunda giderse ınsallah artık korkuyorum buda ertelenirse diye nisanın ilk haftası kontrolüm var. Sonraki hafta gideceğiz.
Benim ilk tedavimde gebelik oluşmadı canim histeroskopi oldum korktuğum gibi olmadı yapisikliklar açıldı şanslısın dedi doktorum cok fazla buyukler cikmadi.sorun cikmadi kontrole diye gittim halloldu canim.Arada kacirdiysam valla ozur dilerim. Senin ilk tedavide gebelik olusmuydu, ben histereskopi olacagini hatirliyorum.
İkinci tedavi sil bastan yeni donorle mi olacak,
Canim benim o bebek sizin bebeğiniz senin karnında büyüyecek sen doğuracaksın. Hamile kalan ve anne olan arkadaşlar daha iyi cevap verecektir. ama fikrimi belirtmek istedim o sizin yavrunuz senin kaninla canınla beslenecek karnında .hic bir farki yok.esinin bebeğe bakış açısı neden degissinki sizin yavrunuz sonuçta fiziksel özelikleri size benzeyecek.Arkadaşlar merhaba benim sormak istediğim soru; yumurta donasyonu ile dünyaya gelecek bebek bana benzer mi? Eşimin bebeğe bakışı nasıl olur diye çok tedirginim? Bu konuda deneyiminizi paylaşabilir misiniz?
Yok canim nasip kismet bazen herşey yolunda gitsede tutmayabiliyor rabbim bilir. Daha sonra burda mesala yapışıklarım cıktı açıldı histeroskopi oldum. Bu bile SEBEBMerhaba ins şimdi sağlıkla kavusursunuz peki neden ilki olumsuz oldu sebebini söylediler mi
Merhaba, bebek fiziksel olarak size benzemez ama huyları benzer, yumurta donasyonu olduğu için eşinize benzer, zaten sonuçta eşinizin spermi ile olacağı için kendi bebeğini elbette sevecek. sonuçta yapılan işlem tüp bebek işlemi sadece yumurta sizin değil.Arkadaşlar merhaba benim sormak istediğim soru; yumurta donasyonu ile dünyaya gelecek bebek bana benzer mi? Eşimin bebeğe bakışı nasıl olur diye çok tedirginim? Bu konuda deneyiminizi paylaşabilir misiniz?
Bu sefer bebeklerinle don insallah. Sana simsiki yapissinlar ve saglikla dogsunlar./Benim ilk tedavimde gebelik oluşmadı canim histeroskopi oldum korktuğum gibi olmadı yapisikliklar açıldı şanslısın dedi doktorum cok fazla buyukler cikmadi.sorun cikmadi kontrole diye gittim halloldu canim.Evet canim nasip kismet ederse yeni donorle basliycam kismet artik.oyle konuşmuştuk bir aksilik çıkmazsa ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?