Evet ben de herkese dua ediyorum buradaki güçlü kadınlar olmasa bir kuyuda tek başımıza kalırdık. Yaşadıklarımız, çok çaresizce çırpınışlarımız, boşa çıkan umutlarımız, yıllar süren kemikleşmiş bir üzüntü.. atlatmak kolay değil ama hepimizin yüzü güler inşallah.

Ben de öyle umut ediyorum belki hemen değil ama bir kaç ay sonra alışırım diye.. böyle bana benzeyen kişiler bana umut oluyor. Ben de çocukları çok sevmeme rağmen anaç birisi değilim sanırım. Kendi bebeğim olsa başka hissedermiydim bilmiyorum. Şu andaki hislerim hala daha çok kırgınlık, şaşkınlık, böyle bir şeyi yaşıyor olduğuma şaşırıyorum hala. Sanırım ızun tedavi süresi kalıcı bir depresyon oluşturdu. Sanki dualarım kabul olmamış gibi, tövbe isyan değil ama dua etmeyi bıraktım mesela uzun zamandır.
teşekkür ederim zaman ayırdığınız için, umarım sizin gibi bir deneyimim olur.

Ah bu aklından sil kısmı benim de beynimde zonkluyor aslında hatta keşke mümkün olsa bunu unutsam dedim eşime de. Teşekkür ederim desteğiniz için, tüm kadınların gönlünden geçen neyse o olsun istiyorum. İnşallah hepimiz çok mutlu olalım

Kızlar yakında Kibrisa gidicek olan varmi...benim tedavim başladı Allah nasib ederse ayın sonunda çağırdılar.Allah hepimize minnaşlari ni sevmeyi nasip etsin
Hayirli olsun insallahh rabbim gönlübe göre versinyavrularinla dön insallah.
Ben halen beklemedeyim.Hangi klinik gidiyorsun

Amin canım benim isteyen bekleyen herkeseeee......lefkoşe ivf merkezi Dr mehmet bey ınsallh hayırlısı olur

Canım kaç hafta oldun
Rabbim yüzünü güldürsün bu defa inşallah

Kızlar yakında Kibrisa gidicek olan varmi...benim tedavim başladı Allah nasib ederse ayın sonunda çağırdılar.Allah hepimize minnaşlari ni sevmeyi nasip etsin
Bende 42 yasindayim cnm nerde tedaviye baslayacaksin ne kadar tuttu ogrenebilirmiyim mümkünse simdiden hayırlı olsun tedavin

Benimde nisanda rabbim yüzünü ınsallah. tedavin Hayırlı olur bebisini alır gelirsin dualarım seninle

Ya ben korkuyorum bu karantina otellerinden. Birsürü olay oluyormus. Acaba kendı ayırdıgımız otelde karantinada kalamayızmı?
3 farklı otelde kaldık
Hiçbir sey olmadı canım can sıkıcı. Ilk önce devletin belirlediği otelde kalınıyor. Sonra merkeze dersen değiştiriyor
Tabı isterse merkez

Canım ben bu bildirimi hiç anlamadım.Klinik konusunda da çok kararsızım Gynolife mı yoksa Dr hit mi bilmiyorum Dr hit ile whatsapptan mesajlaşıyorum hala netlik kazanan bişey yok falan diyorlar biraz ilgisiz geldi ama emin de olamadım yoğunluktan da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…