Canim olmazsa ever iki adet doneminin yeterli oldugunu soyluyorlar insallah gerek kalmaz canimmben sana çok yazıyorum ama senbana dönmedin hiç?
benim bu siteyi takip etme sebeplerinden biride sen ve şiirlerin o annelik duygusunu nasılda güzel anlatmışsın.
ben bir şey sorucam diyelim birinci de tutmadı ikinci hemen tekrar deneyebiliyormuyuz?
Benim canım forum Arkadaşlarım. Hepinize çok teşekkür ederim. Desteğiniz bana o kadar moral verdi ki anlatamam. Biraz önce eve geldik. Hastane çok yakın olduğu için taburcu olmama izin verdiler. Bugün periontolog ayrıntılı ultrason tetkiki yaptı. Bebeğim çok şükür ki iyi. Plasentanın bir kısmı rahim ağzına dayanmış durumda. O yüzden kanamalarımın devam edeceğini ve bunun riskli olduğunu söylüyorlar. Tuvalet harici kalkmak yasak. Ama iyi haber; plasenta tam olarak rahim ağzına oturmadığı için 6. Ay. Civarında bebek büyüdükçe plasentayı yukarı çekecekmiş. Yani inşallah geçecek. Kanama için pek sevimli konuşmuyorlar ama ilaçlarla bayağı azaldı. İnşallah tamamen durur. Hepinize tekrar teşekkürler, yazılarınız, dualarınız yüzümü güldürdü... Allah size sorunsuz hamilelikler versin :)
ben berk beyi aradım işleyiş nasıl oluyor diye.
hemşiresi nazlı bilgi verdi.
adetin 21. günü lucrin iğne olacaksınız dedi diğer adete kadar sanırım.diğer adetle birlikte estofem mi ne kullanacaksınız dedi.
ona dedim ki örneğin benim bugün adet dönemim ne zaman sizi aramam lazım? 10 gün sonra arayın dedi lucrin kullanacaksınız dedi bu arada biz donörü araştırıcaz dedi.
sonraki adete kadar kullanmam lazımmış galiba adet oluncada diğer ilacı kullanacakmışım ve ocağın 2. yada 3. haftası gelmeniz gerekecek dedi. bana sorduğu tek şey düzenli adet oluyormuyum evet oluyorum dedim o da bunları söyledi. bu iğneyi ne için veriyor anlamadım.
seninde böylemi olmuştu?
Arkadaslarim ikinci yada daha fazla denemelerde ne KADAR indirim yapiyorlar.Ben dunya IVF Ile gorustum sadece 500 euro indirim yapabileceklerini soylediler yani bu kez 4000euro odeme yapicaz.bana 500euro indirim az geldi.sizlerin fikirlerinizi merak ediyorumm
Benim canım forum Arkadaşlarım. Hepinize çok teşekkür ederim. Desteğiniz bana o kadar moral verdi ki anlatamam. Biraz önce eve geldik. Hastane çok yakın olduğu için taburcu olmama izin verdiler. Bugün periontolog ayrıntılı ultrason tetkiki yaptı. Bebeğim çok şükür ki iyi. Plasentanın bir kısmı rahim ağzına dayanmış durumda. O yüzden kanamalarımın devam edeceğini ve bunun riskli olduğunu söylüyorlar. Tuvalet harici kalkmak yasak. Ama iyi haber; plasenta tam olarak rahim ağzına oturmadığı için 6. Ay. Civarında bebek büyüdükçe plasentayı yukarı çekecekmiş. Yani inşallah geçecek. Kanama için pek sevimli konuşmuyorlar ama ilaçlarla bayağı azaldı. İnşallah tamamen durur. Hepinize tekrar teşekkürler, yazılarınız, dualarınız yüzümü güldürdü... Allah size sorunsuz hamilelikler versin :)
canım öncede yazmıştım bu iğne başarı şansını artırıyor.önce yumurtaları baskılayıp ,kişiyi geçici menapoza sokuyor.daha sonrada estrofemle rahim kalınlaşması sağlanıyor.benimde aynı böyle olmuştu.merak etme ve hemşirenin söylediğini aynen yap.benimde hemşirem nazlıydı ve çok iyi bir kız.her zaman aradığında çok samimi ve ilgili davranıyor.
lucrin bir iğne ve sadece 1 doz vuruluyorsun adetin 21. günü.o sırada kanaman falan olmuyor zaten.lucrinden sonra yaklaşık 10 gün saonra adet oluyorsun ve adetin 2. günü estrofem başlıuyorsun yani gayet basit bir tedavi..
Arkadaşlar doktordan geliyorum. ultrasonla karından bakıldı . 2 kese göründüüüüüüüüüüüüü:)))
idrara çok sıkışamadığım için net değildi ama iki var dedi saat beşte tekrar gitcem hem tahlil sonucuma bakcak hem ultrasonla tekrar bakacak.
bugün keseleri görünce ilk defa sevincimden ağladım..
Allahım diyorum ne büyüksün . o an forumda herkesin kese görmesini diledim...
çok mutlyyum yaaaaaaaaa
Arkadaşlar doktordan geliyorum. ultrasonla karından bakıldı . 2 kese göründüüüüüüüüüüüüü:)))
idrara çok sıkışamadığım için net değildi ama iki var dedi saat beşte tekrar gitcem hem tahlil sonucuma bakcak hem ultrasonla tekrar bakacak.
çok mutlyyum yaaaaaaaaa
çok mutlyyum yaaaaaaaaa
Canım çok mutlu oldum ne güzel ikizlerini gördün çok şükür.ilk muayeneyi genelde alttan yapıyorlar ama ben korkuyorum açıkçası bişey olur diye bu senin tercihin miydi yoksa doktorun mu karından bakmak istedi. Bende artık görmek istiyorum çok sabırsızlanıyorum bugün yine kan testi yaptırdım artık bu haftasonu filan çağırması gerekmiyor mu yarın 3 hafta bitecek
yarın sabah sezeryana giriyorum. dualarınızla yanımda olacağınızı umut ediyorum.
çok mutlyyum yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?