Benim canım forum Arkadaşlarım. Hepinize çok teşekkür ederim. Desteğiniz bana o kadar moral verdi ki anlatamam. Biraz önce eve geldik. Hastane çok yakın olduğu için taburcu olmama izin verdiler. Bugün periontolog ayrıntılı ultrason tetkiki yaptı. Bebeğim çok şükür ki iyi. Plasentanın bir kısmı rahim ağzına dayanmış durumda. O yüzden kanamalarımın devam edeceğini ve bunun riskli olduğunu söylüyorlar. Tuvalet harici kalkmak yasak. Ama iyi haber; plasenta tam olarak rahim ağzına oturmadığı için 6. Ay. Civarında bebek büyüdükçe plasentayı yukarı çekecekmiş. Yani inşallah geçecek. Kanama için pek sevimli konuşmuyorlar ama ilaçlarla bayağı azaldı. İnşallah tamamen durur. Hepinize tekrar teşekkürler, yazılarınız, dualarınız yüzümü güldürdü... Allah size sorunsuz hamilelikler versin :)

Canim olmazsa ever iki adet doneminin yeterli oldugunu soyluyorlar insallah gerek kalmaz canimm

Arkadaslarim ikinci yada daha fazla denemelerde ne KADAR indirim yapiyorlar.Ben dunya IVF Ile gorustum sadece 500 euro indirim yapabileceklerini soylediler yani bu kez 4000euro odeme yapicaz.bana 500euro indirim az geldi.sizlerin fikirlerinizi merak ediyorumm

Rüzgar selin bı yol çok meşakkatli bir yol.. Sabır, ve dikkat ile üstesinden gelmeni gönülden istiyoruz ve diliyoruz..

Sadece senin bu deneyimim forumda hamile kalıpta kanaması olacaklarayol gösterici nitelikte..
Sevgiyle kal

Merhaba rüzgarselin tekrar çok geçmiş olsun, yat dinlen bu zamanların kıymetini bil ilerde hiç yatmaya zamanın olmayacak. Bu ufaklıklar bizi her ne kadar çok korkutsalarda İnan bana onlar çok güçlüler aynı anneleri gibi bizim gibi çok güçlüler ve bizim onları kolay kolay bırakmayacağımızı bildikleri için onlarda bize sımsıkı sarılıyorlar. Moralini hiç bozma ve onunla hep konuş içini rahat tut o seninle ve hep öyle kalacak ...

canım öncede yazmıştım bu iğne başarı şansını artırıyor.önce yumurtaları baskılayıp ,kişiyi geçici menapoza sokuyor.daha sonrada estrofemle rahim kalınlaşması sağlanıyor.benimde aynı böyle olmuştu.merak etme ve hemşirenin söylediğini aynen yap.benimde hemşirem nazlıydı ve çok iyi bir kız.her zaman aradığında çok samimi ve ilgili davranıyor.

lucrin bir iğne ve sadece 1 doz vuruluyorsun adetin 21. günü.o sırada kanaman falan olmuyor zaten.lucrinden sonra yaklaşık 10 gün saonra adet oluyorsun ve adetin 2. günü estrofem başlıuyorsun yani gayet basit bir tedavi..

canım evet sadece 500 euro indirim yapıyorlar.hatta ben ilkini hitte yaptırdım ikincisinde yine hitte size çok güzel bir indirim yapacapız dediler ve sadece 500 euroyu duyunca bende şok olmuştum:))

tekrar çok geçmiş olsun, allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almak nasip etsin:)

uzun zamandır gerimiyordum baya olaylar ve yeni bebişler olmuş:)anisha ve bilginnisa tebrik ederim çok sevindim sizin adınıza çok mutlu oldum kendimi sizin yerinize koydum gerçekten süper ve heycan verici tebrik ederim sizi
ayrıca bilginnsa hayranım enerjine bak kalemerolar senleve diğer arkadaşlarada herkes için hayırlı olsun diyorum.
rüzgarselin geçmiş olsun sanada dikkat et kendine

EFSUNECim benide eklermisin bende ocakta olcak berk bey yada verda HANIM YUMURTA DONASYONU

Ben normalde kasımda gidecektim SAVAŞ BEYE ama yaşadığım yerde tesadüf eseri gittiğim doktorun berk bey ve verda hanımla irtibatı varmış burda haızrlıyormuş çok sevindim kasımda rahmin küçük olduğu için gönderme taraftarı olmadı doktor ve berk bey ve verda hanımlada konuşmuşlar oda bir süre ailaç kullansın daha sonra gelsin demişler yoksa başarı şansımız düşük olur demişler ilaç kullanıyorum bu ay gittim rahmim büyümüş iii olduğunu söyledi doktor ocak gibi gidebilirsin dedi UMARIM HERŞEY HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLUR ARKADALAR BAŞLAYACAK ARKADAŞLAR DUALARIM SİZİNLEDE UMARIM BİZDE MUTLU HABERLERLE DÖNERİZ.

ben arıyorum bilgi alıyorum kendimi hazırlıyorumda. benim eşim yazıkki hala kabul etmiyor. içine sinmezmiş. günahmış ne diyeceğini bilemiyor. atatürke ilime bilime bu kadar inanan sahip çıkan adam şimdide günahmış diyanete mail attım diyor. çok günahmış. sanki hergün camiden çıkmıyoruz namaz kılmamak da günah. ayrıca ne yazmışlar biliyormusunuz. o donörle nikahınız olmadığı için günah demişler yani al bi kadın daha ona da nikah kıy ondan çocuk yap bu günah değil diyecek kişilerin sözüne itibar ediyor.
aslında etmiyor etmez sanırım ama neden içine sinmiyor bahaneler arıyor onu bulamıyorum.
sen ona ısınamazsın bende aramızda başka birini aklımdan çıkaramam diyor. ben hazırım kan almak gibi bakıyorum olaya diyorum. aynı şey değil diyor.
onun daha kabullenici bir yapısı var hep akışa bırakır kendisini. bense hep dalgaya karşı yüzdüm hayatım boyunca. hiçbirşeyim kolayca kendiliğinden olmadı.hep zor ulaştım hayallerime isteklerime.yine zorluyorum olmaması gerçeğini. akşam ağladım ağladım vazgeçiyorum dedim. sabah kendimi yine burada buldum.
aysevi özellikle senden yardım istiyorum.
ne olur çok özel değilse bana bu süreçlerinden kendini ikna ederken içinde oluşan cümlelerinden hislerinden ve şu an bebeklerini kucağına aldın hissettiklerinden yada hissemedeiklerinden kaygılarından sonuçlarından bahsedebilir misin.
eşime diyorum ki kıyaslamamız gereken kendimizden bir çocuk mu donasyon mu değil? o sürekli olacaksa bizim ikimizin olmalı diyor böyle olsa tabiki kendimizden tercihimiz olur.
kıyaslamamız gereken çocuksuz bir hayat mı yoksa donasyonla çocuklu bir hayat mı? karar vereceğimiz bu ikisi arasındaki seçim diyorum. çocuk için evlenmedik olmazsa da olur diyor. ama benim iç sesim olmazsa hiç mutlu olmayacağımı söylüyor.
arkadaşlar ben karmakarışık durumdayım. belki sizlerden gelen bir cümle bir bakış açısı bizim için karanlığı aydınlatır. tşk ederim paylaşımlarınız için şimdiden.

Arkadaşlar doktordan geliyorum. ultrasonla karından bakıldı . 2 kese göründüüüüüüüüüüüüü:)))
idrara çok sıkışamadığım için net değildi ama iki var dedi saat beşte tekrar gitcem hem tahlil sonucuma bakcak hem ultrasonla tekrar bakacak.

bugün keseleri görünce ilk defa sevincimden ağladım..
Allahım diyorum ne büyüksün . o an forumda herkesin kese görmesini diledim...
çok mutlyyum yaaaaaaaaa

bilginisa ne güzel ikizlerin olacak demek:)ne mutlu sana...inşallah sağlık sıhhatle kucağına al bebeklerini arkadaşım:)

Canım çok mutlu oldum ne güzel ikizlerini gördün çok şükür.ilk muayeneyi genelde alttan yapıyorlar ama ben korkuyorum açıkçası bişey olur diye bu senin tercihin miydi yoksa doktorun mu karından bakmak istedi. Bende artık görmek istiyorum çok sabırsızlanıyorum bugün yine kan testi yaptırdım artık bu haftasonu filan çağırması gerekmiyor mu yarın 3 hafta bitecek

Maşallah maşallah :) tebrik ederim bilginisa. Allah tamamına erdirsin :) ben keseyi görünce, kalp atışını duyunca da mutlu olmuştum ama beni en çok etkileyen daha küçücükken karnımda dönüp durduğunu görmekti. Geriniyor , hıçkırıyor, el sallıyor. Hepiniz yaşayacaksınız bu duyguyu ve inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıcaz.

Masallah darisi insallah bende keseyi gorueum cok korkuyorum benim ara ara lekelenmelerim oluyo koyu kahve 2 kere oldu 1 kerede kirmizi cok az pede bulasmiyor sadece peceteye geliyor ben 5. Haftadayim doktor igne ve jele devam et istirahat et diyor pazartezi cagirdi cok korkutorum insallah birsey olmaz en. Son dun aksam oldu

canım doktor karından bakmayı tercih etti. akşamüstüde bakcak bakalım.
tahlil değerin kaç bu kez?
aslında sende artık ultrasona girebilirsin. seninkileri merak ediyorum bende yaa aynı gün transferimiz oldu ya

Özlembarış lekelenmeler için tutunma kanaması diyorlar sanırım. olumlu düşün hep inşallah senden de güzel haberler alacağız

çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun...kucağındada görmek nasip olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…