yarın sabah sezeryana giriyorum. dualarınızla yanımda olacağınızı umut ediyorum.
yarın sabah sezeryana giriyorum. dualarınızla yanımda olacağınızı umut ediyorum.
ben arıyorum bilgi alıyorum kendimi hazırlıyorumda. benim eşim yazıkki hala kabul etmiyor. içine sinmezmiş. günahmış ne diyeceğini bilemiyor. atatürke ilime bilime bu kadar inanan sahip çıkan adam şimdide günahmış diyanete mail attım diyor. çok günahmış. sanki hergün camiden çıkmıyoruz namaz kılmamak da günah. ayrıca ne yazmışlar biliyormusunuz. o donörle nikahınız olmadığı için günah demişleryani al bi kadın daha ona da nikah kıy ondan çocuk yap bu günah değil diyecek kişilerin sözüne itibar ediyor.
aslında etmiyor etmez sanırım ama neden içine sinmiyor bahaneler arıyor onu bulamıyorum.
sen ona ısınamazsın bende aramızda başka birini aklımdan çıkaramam diyor. ben hazırım kan almak gibi bakıyorum olaya diyorum. aynı şey değil diyor.
onun daha kabullenici bir yapısı var hep akışa bırakır kendisini. bense hep dalgaya karşı yüzdüm hayatım boyunca. hiçbirşeyim kolayca kendiliğinden olmadı.hep zor ulaştım hayallerime isteklerime.yine zorluyorum olmaması gerçeğini. akşam ağladım ağladım vazgeçiyorum dedim. sabah kendimi yine burada buldum.
aysevi özellikle senden yardım istiyorum.
ne olur çok özel değilse bana bu süreçlerinden kendini ikna ederken içinde oluşan cümlelerinden hislerinden ve şu an bebeklerini kucağına aldın hissettiklerinden yada hissemedeiklerinden kaygılarından sonuçlarından bahsedebilir misin.
eşime diyorum ki kıyaslamamız gereken kendimizden bir çocuk mu donasyon mu değil? o sürekli olacaksa bizim ikimizin olmalı diyor böyle olsa tabiki kendimizden tercihimiz olur.
kıyaslamamız gereken çocuksuz bir hayat mı yoksa donasyonla çocuklu bir hayat mı? karar vereceğimiz bu ikisi arasındaki seçim diyorum. çocuk için evlenmedik olmazsa da olur diyor. ama benim iç sesim olmazsa hiç mutlu olmayacağımı söylüyor.
arkadaşlar ben karmakarışık durumdayım. belki sizlerden gelen bir cümle bir bakış açısı bizim için karanlığı aydınlatır. tşk ederim paylaşımlarınız için şimdiden.
Canım benim bugün ki degerim 767 çıktı inşallah artık çağırırda görürüz acaba benimde mi ikiz :)
Biraz önce patronumla konuştum. 10 günlük raporum olduğunu ama evden çalışabileceğimi söyledim. Bana ben 10 gün sonrası için de riske girmek istemem en iyi ihtimalle 1 yıl sonra geleceğini düşünerek yerine birini alıcam dedi! Bu nasıl bi zihniyet ya! Şoktayım. Allah a havale ediyorum kendisini. umarım o da en Çok ihtiyacı olduğu anda emeğiyle kazanacağı parayı haksız yere alamaz ve aklına ben gelirim. Bi de bu adam 1 yıldır bana en iyi çalışanım sensin diyor. Bu kadar mı ya?
Arkadaşlar doktordan geliyorum. ultrasonla karından bakıldı . 2 kese göründüüüüüüüüüüüüü:)))
idrara çok sıkışamadığım için net değildi ama iki var dedi saat beşte tekrar gitcem hem tahlil sonucuma bakcak hem ultrasonla tekrar bakacak.
bugün keseleri görünce ilk defa sevincimden ağladım..
Allahım diyorum ne büyüksün . o an forumda herkesin kese görmesini diledim...
çok mutlyyum yaaaaaaaaa
Çok teşekkürler arkadaslar inşallah hepimiz aynı haberleri alırız çok şükür. Benim transferim 8 Kasım'da oldu ama doktorum 12-13 Aralık gibi çağırdı bebişimi görmek için( off çok merak ediyorum inşallah sorunsuz geçer aylar .
Çok teşekkürler arkadaslar inşallah hepimiz aynı haberleri alırız çok şükür. Benim transferim 8 Kasım'da oldu ama doktorum 12-13 Aralık gibi çağırdı bebişimi görmek için( off çok merak ediyorum inşallah sorunsuz geçer aylar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?