Canım yardımların için teşekkürler bu arada 4 embriyo transferi konusu aklıma takıldı hani bu kadar sene olmadı olmadı ne yaptıysak olmadı :))) diye rahatız ya ama ya dördü tutarsa dedi dr. Diyelim ki tuttu ee ne yapacağım burada hep en fazla ikizlerden bahsediliyor. dörtten hiç tutmayan da var 3 transfer de bu seferde tutmazsa ya 4 deseydim demez mi insan diyelim 4 oldu gerçekten bu yaşta sonuna kadar sürer mi bu hamilelik dr demez mi eş demez mi belanı buldun diye bu konuda doktora mı bırakmak lazım offf aklım karışık lütfen yardım be canım!
Bilginisa bence ikiz :) kalp atışlarını duyunca göreceksin. Anisha seninki bence tek. Bunlar benim tahminim tabii :) Bazı doktorlar Geç çağırıyor. Yani sadece keseyi görmek için çağırmıyorlar. Kalp atışlarını da duyabilecekleri bir tarih veriyorlar. Ama sen sabırsızlanıyorsan git gör :) boşver doktoru :)
Arkadaşlar doktordan geliyorum. ultrasonla karından bakıldı . 2 kese göründüüüüüüüüüüüüü:)))
idrara çok sıkışamadığım için net değildi ama iki var dedi saat beşte tekrar gitcem hem tahlil sonucuma bakcak hem ultrasonla tekrar bakacak.
bugün keseleri görünce ilk defa sevincimden ağladım..
Allahım diyorum ne büyüksün . o an forumda herkesin kese görmesini diledim...
çok mutlyyum yaaaaaaaaa
bende o 500 euro indirime kandım 3 kere aynı merkezde yaptırdım. dünya tüp bebek.şimdiki aklım olsaydı 1rini firdeste yaptırırdım. kısmet değilmiş.
arkadaşlar doktordan geliyorum. Ultrasonla karından bakıldı . 2 kese göründüüüüüüüüüüüüü:)))
idrara çok sıkışamadığım için net değildi ama iki var dedi saat beşte tekrar gitcem hem tahlil sonucuma bakcak hem ultrasonla tekrar bakacak.
Bugün keseleri görünce ilk defa sevincimden ağladım..
Allahım diyorum ne büyüksün . O an forumda herkesin kese görmesini diledim...
çok mutlyyum yaaaaaaaaa
durugen bende ayni sorulari atamiyorum aklimdangenelde merkezler 4 embriyo veriyorlar. Dörduz olma ihtimali k yuksek olsa ileri yas hastalarina doktorar vermezledi .diyorum.bir taraftanda doktorlar azda olsa boyle bir riks almak istemeyip 3 yada 2embriyo verebiliyorlar.
TEBRIK ederim canim!!!! cok sevindim adina, Allah tamamini erdirsin ve darisi bizlere!!! ne olur bize bahset, sen sanirim dogus da yaptirmistin, kac tane transfer edildi, donör hakkinda ne gibi bilgiler verdiler........lütfen rica ediyorum bizlere yardim et arkadas :)))) ne güzel, ne mutlusun masallah - yuhuuuu :))
arkadaşım 16 yıl aradan sonra nasıl güzel sözcükler bunlar sanki hamile benimde böyle heyecanla yazıyorum sorma gitsin allah hayırlısıyla tamammını erdirsin bizede dua et dünya tüp bebek denicem yumurta donasyonu bilginsa benim idealim sensin aynı zaman da modelim bende 9 bitiyor 10 yılıma giriyorum bebeğim olmadı bir kere pozitif görmedim o kırmızı çizgiyi bende görebilckmiyim.
Olursa bu yumurta donasyonunda olucak diyebiliyorum.darısı başımıza çifter çifter canım benim inşallah 1 kız dideğiride erkektir.rabbim e sabır ettin mi mükafatı da ne has oluyormuş.ay çenem düştü iyi akşamlar.
Canim Ben ancak Böyle gec saatlerde yazabiliyorum Iyiyim.senin gitmeni heycanlabekliyorum .az kalmis simdi sen ne uyuyabiliyorsundur ne yiyebiliyorsundur.az kaldi bence sende ikiz ikiz alip geliceksinben heyecanla adet tarihimi bekliyorum..
arkadaşlar ben ekim ayında firdevs hocaya gitiim,gerçekten herşey çok yolundaydı,ben umutsuzluğa kapılsam bile çooooooook moral verdiler bana,rabbimmmm herkese nasip etsinnnnn....
kızlar anlatayımda gülermisiniz ağlarmısınız siz karar verin
sabah ultrasona net değil diyen doktoruma akşamüstü tekrar gittim ya bu kez 1 kese gördü.
oysa sabah doktorda,ebede, bende, eşimde iki keseyi görmüştük. ya bize öyle geldi yada kalimero saklambaç oynuyor bizimle :)
haftaya daha net görünür diyor doktorumuz.
buarada bhcg bugün : 2158 de yani 4 gün önce 645di. katlamaya bak..
progesteranda şükürki yükselmiş 41.30a gelmiş..
Çok teşekkürler arkadaslar inşallah hepimiz aynı haberleri alırız çok şükür. Benim transferim 8 Kasım'da oldu ama doktorum 12-13 Aralık gibi çağırdı bebişimi görmek için( off çok merak ediyorum inşallah sorunsuz geçer aylar .
Biraz önce patronumla konuştum. 10 günlük raporum olduğunu ama evden çalışabileceğimi söyledim. Bana ben 10 gün sonrası için de riske girmek istemem en iyi ihtimalle 1 yıl sonra geleceğini düşünerek yerine birini alıcam dedi! Bu nasıl bi zihniyet ya! Şoktayım. Allah a havale ediyorum kendisini. umarım o da en Çok ihtiyacı olduğu anda emeğiyle kazanacağı parayı haksız yere alamaz ve aklına ben gelirim. Bi de bu adam 1 yıldır bana en iyi çalışanım sensin diyor. Bu kadar mı ya?
yarın sabah sezeryana giriyorum. dualarınızla yanımda olacağınızı umut ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?