Bahar canım bugünde british Dr hasan beyle konuştum,o iki embriyolarına şans ver dedi
Kafam iyice çorba oldu
Eğer bir gün içinde transfer olup döne bilsem iyi olurdu
Karar verdin mi canim hangisine gidicem diye senin için neresi hayırlaysa ınsallah orasi olsunbugün yine aradı enis bey donor özelliklerini sordu söyledim taze kullanımda neresi olursa olsun dedim alındı taze tabiki dedi ben nerden bileyim hayatmı olduğunu deyince de için rahat olsun dedi.

Dün banada aynısını söylemişti enis bey karantina kalma şartı yok demişti

10 gün icinde tedavi biterse kalmalk zorunlulugu yokmus ,özel izinle geri dönülüyormus cnm
Biz hem tatil hem tedavi yapcagimiz icin biz yararlanamiyoruz
Zaten o karantina ücretini verdikten sonra kalirim
Kaç lira dedi canim sana fiati bizde tatil yapıcaz o yüzden karantina yolu gözüktü bizede

Kaç lira dedi canim sana fiati bizde tatil yapıcaz o yüzden karantina yolu gözüktü bizede
4450 tl iki kisi sabah/ögle /aksam yemegi 10 gün karantina oteli
Dur bakamim gecenki haberde 12 nisandan sonra 3gün otel karantina felan demislerdi, degisir belki durumlar

10 gün kalsakta kalmasakta ödencek zaten, cünki türkiye ve kibris makbuzu görmek istiyormus ucaga binerken ve inince

Napıcam kıbrısı bu pandemide dolaşmayı
Bana embriyo transferim için bir gün bile yeter
Hata aynı günde bile döne bilirim
Aynı günde dönsemdemi 10 günlük karantina konaklama parası ödemek zorundayım?

Reactions: 2be
10 gunparasini odemek kaydiyla ozel izinle cikilip merkeze gidiliyor ve 10 gun kalmadan daha kisa surede Adadan cikis yapabiliyorsunuz olarak anladim
3050 lirayi pesin almamalri cok mantiksz zaten
Aynen katılıyorum
Ben bir gün bile kalmıyacam,neden 10 günün parasını ödeyim?

iyi yaptın
Ne kullanıyorlarsa kullansınlar,yeterki anne olalım

Ben 1 ay kalcam cnm gecen sene korona yüzünden tatil yapamadik bu sene kimse tutamaz beni
Ohhh misss dinlen tabikide .bizde öyle yaa geçen sene tatile çıkamadık annemlerde öyle salamis by resort hotel personeli bizi ozlemistir geçen senede gidemedik . Bol bol gez kafa dağıt turlara katıl canim kibrista bir tusla iki kus olacak.❤❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…