Karar verdin mi canim hangisine gidicem diye senin için neresi hayırlaysa ınsallah orasi olsunBahar canım bugünde british Dr hasan beyle konuştum,o iki embriyolarına şans ver dedi
Kafam iyice çorba oldu
Eğer bir gün içinde transfer olup döne bilsem iyi olurdu
Ne dediler sanaYok cnm ben yazdımkarantinayi sordum
Benimde bugün donor özelliklerini aldılar hemşire yerine enis bey aliyor bana hemşire yok yaYok cnm ben yazdımkarantinayi sordum
Benimde bugün donor özelliklerini aldılar hemşire yerine enis bey aliyor bana hemşire yok ya
10 gün icinde tedavi biterse kalmalk zorunlulugu yokmus ,özel izinle geri dönülüyormus cnmNe dediler sana
Kaç lira dedi canim sana fiati bizde tatil yapıcaz o yüzden karantina yolu gözüktü bizede10 gün icinde tedavi biterse kalmalk zorunlulugu yokmus ,özel izinle geri dönülüyormus cnm
Biz hem tatil hem tedavi yapcagimiz icin biz yararlanamiyoruz
Zaten o karantina ücretini verdikten sonra kalirim
Ayyy hadi hayırlısı olsun insallahhhhhadi hayirlisi insallahhh cnm
Bende pazartesi netlestiririm galiba konusunca
4450 tl iki kisi sabah/ögle /aksam yemegi 10 gün karantina oteliKaç lira dedi canim sana fiati bizde tatil yapıcaz o yüzden karantina yolu gözüktü bizede
Napıcam kıbrısı bu pandemide dolaşmayıBana da britishden söyledikleri devlet 10 günlük karantina ücretini peşin alıyormuş ama erken dönmek istersen dönebiliyormuşsun. İşlemler için merkez seni alıp bırakıyor tekrar. Ancak işin erken biterse Türkiye’ye dönebiliyorsun ama kıbrısda dolaşmak istersen 10 günlük karantinanın bitmesi gerekiyormuş. Kıbrıs aksanı bazen anlaşılması zor oluyor ama bazen çok sevimli oluyor
Aynen katılıyorum10 gunparasini odemek kaydiyla ozel izinle cikilip merkeze gidiliyor ve 10 gun kalmadan daha kisa surede Adadan cikis yapabiliyorsunuz olarak anladim
3050 lirayi pesin almamalri cok mantiksz zaten
Karar verdin mi canim hangisine gidicem diye senin için neresi hayırlaysa ınsallah orasi olsunbugün yine aradı enis bey donor özelliklerini sordu söyledim taze kullanımda neresi olursa olsun dedim alındı taze tabiki dedi ben nerden bileyim hayatmı olduğunu deyince de için rahat olsun dedi.
Aynen canim ınsallah anne oluruziyi yaptın
Ne kullanıyorlarsa kullansınlar,yeterki anne olalım
Kuzum dört duvar içi tatilmi olur10 gün icinde tedavi biterse kalmalk zorunlulugu yokmus ,özel izinle geri dönülüyormus cnm
Biz hem tatil hem tedavi yapcagimiz icin biz yararlanamiyoruz
Zaten o karantina ücretini verdikten sonra kalirim
Ben 1 ay kalcam cnmKuzum dört duvar içi tatilmi olur
Ondan baska kimseyle iletisim yokBenimde bugün donor özelliklerini aldılar hemşire yerine enis bey aliyor bana hemşire yok ya
Ohhh misss dinlen tabikide .bizde öyle yaa geçen sene tatile çıkamadık annemlerde öyle salamis by resort hotel personeli bizi ozlemistirBen 1 ay kalcam cnmgecen sene korona yüzünden tatil yapamadik bu sene kimse tutamaz beni
Ben 1 ay kalcam cnmgecen sene korona yüzünden tatil yapamadik bu sene kimse tutamaz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?