Kizlar esim ön tedavini git tr de basla dedi, kac gün sürüyor ön tedavi birde orda beni takib edecek bir dr bulabilcekmiyim , yani normal hastaneyemi gitmek gerekiyor yoksa özelemi biraz bilgi verirmisiniz

Kizlar esim ön tedavini git tr de basla dedi, kac gün sürüyor ön tedavi birde orda beni takib edecek bir dr bulabilcekmiyim , yani normal hastaneyemi gitmek gerekiyor yoksa özelemi biraz bilgi verirmisiniz
Ön tedavi tr de adetle başlar 2 günü i Kıbrısa gidecegin tarihe kadar sürer
TR deki doktorun karsı degilse donasyona bana göre demek lazım. Ben mesela erken menopozdum ona göre İlaç verdiler

Ön tedavi tr de adetle başlar 2 günü i Kıbrısa gidecegin tarihe kadar sürer
TR deki doktorun karsı degilse donasyona bana göre demek lazım. Ben mesela erken menopozdum ona göre İlaç verdiler
Bende söylenmesi taraftariyim ama nerden bilcemki karsimi degilmi benim düsüncem tüp bebek yapan bir dr a ön tedaviye baslamak. Benimde problemim buyuk yani endometriose hastasiyim bir problem olsun istemem.Kibristaki doktorum ile görüsme ayarlayacagim belki tr de gitcegim yerde yönlendirecegi bir doktor vardir

Bence de söyle . Bana 1 doktor karsı gelmişti Bende başka doktora gittim. Tr de gitsen bile para konusunda anlaş çünkü bu durumdan maddı olarak faydalanmaya calışan olabiliyor.

Canim ilk tedavim De gynolife anlaşmalı bir doktora gitmiştim kolay olmuştu takibini yapıp enis beyi doktor arıyordu sonra sonra ilgisiz olmaya başladı doktor hatta biliyomusun ben tedaviye gideceğim günü bile sormadı ben ona rağmen aramıştım sonra gynolife tekrar ara haber dediler olumsuz olduğunu söyledim doktora bana dediki napayım benim sorunummu dedi bana ben şuan kendi doktorumla çalışıyorum. Oyu bir doktorla çalışmak lazım senin kontrollerini iyi bir doktorla yaptır canim hem için rahat olur. Gynolife bulunduğun yerde bir doktorla anlaşmalı oluyor zaten . Ben şuan kendi doktorumla daha rahatım çok degistirdim çünkü bazısı donasyon duyunca kabul etmediler çok mağdur oldum budurumda şimdiki doktorumla 8 yıldır çalışıyorum ben kendisine beni takip edermisiniz bile demedim tup bebek dememle beraber kibrisami gideceksin dedi seve seve kabul etti ve tesadüfe hakkı dr murat beyin kibrista arkadasiymis doktorum kibrisli hersey tesaduf oldu. Insallah takibini iyi bir bot doktor yapar canim. Ve herşey mükemmel olur

Bence de söyle . Bana 1 doktor karsı gelmişti Bende başka doktora gittim. Tr de gitsen bile para konusunda anlaş çünkü bu durumdan maddı olarak faydalanmaya calışan olabiliyor.
Ben çok çekmiştim beni başka yere yönlendirme kadar donasyon yaptıracağını duyan çoğu doktor beni tedavi etmemişti keşke saklasaydım dediğim zamanlar çok oldu. Doğru doktoru bulduğunda çekinmiyorsun.

Vay basıma gelenler ben nasıl bulcam ıyı doktor. Murat beye sorcam belkı yardımcı olur yanı bulamazsam mecbur kıbrısda yaptırcam . Esim bugun istersen gıt tr de basla ön tedavıye ı dedı hem ailenle gecırırsın dedı hemde tedavı baslarsın dedı.aslında cok mantıklı, ama önerılcek bır dr yoksa tabıkı gitmem. Bakalım hayırlısı pazartesı günü dr ıle görüsmek ıstedıgımı yazacagım ınsallah döner

Benım muayene param bosuna gitmişti prof a ve bana cıktı vermesi lazımdı ulstasyondan baktıgı halde vermedi. Bende gitmedim bi daha. Hala diyorum ılac dozları farklı oluyor doktor bilmeli donasyonu. Bilmeyen bi doktor bana 1 ya da 2 estrofem kullanacaksın dedi bilen 4 ya da 6. Kıbrıstan bilmese olur diyorlar ama bence olmaz. Merkezın önerdiği doktor olmamalı bana göre. Cok zor işler Allah yardımcınız olsun

Amin canim benim âmin.cok şükür rabbim e bu çektiğim sıkıntıların sonucu doğru doktorumu bulmama vesile oldu bunada şükür rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Murat bey yönlendiriyor orda bir doktora bakarsın seni yönlendirdikleri doktorun nasıl birisi ilgisi nasıl diye çünkü her doktor aynı olmuyor bakarsın sen çok memnun kalırsın yonlerdigi doktordan. Ben sanssizlardandim maalesef çok mağdur oldum bunu murat beyde söyledim zaten şuan o doktorla çalışmıyorlar. Rabbim herzaman yardımcın olsun.

Siz adet olunca artık tedaviye başlayacaksınız
Eğer nerde olucağınızı söyleseniz yardımcı olurduk doktorla
İstanbul,ankara tanıdık doktorlar var

Neden merkezin önerdiği Dr olmamalı sizce? Merkezin önerdiği doktorlar nasıl? Deneyiminiz var mı? Kendimiz mi bulmalıyız?

Neden merkezin önerdiği Dr olmamalı sizce? Merkezin önerdiği doktorlar nasıl? Deneyiminiz var mı? Kendimiz mi bulmalıyız?
Benden fazla para almaya çalıştı. Ya da kımı merkez indirim Yapmayız dedi benım doktora gitmezsen . Ya sans meselesimi desem bilemedim. Ben kendım buldum.

Hanımlar ben hiç anlamadım sizi, neden merkez size doktor önersin ki. Ben iki deneme yaptım hiç bir doktora donasyon yaptıracağımı söylemedim. Onlar sadece kontrol ediyorlar ve merkezin sizlerden talep ettiği bilgileri veriyorlar. İlac kullanımını zaten merkez bildiriyor. Ben ilk kez duyuyorum böyle bir durumu. Hatta ikinci tedavimde doktora dondurulmuş embriyom var onun için transfer hazırlığı yapıyorum demiştim. Yine de donasyon demedim. İyi bir doktora denk gelmek lazım, benim şansıma da iyisi denk geldi. Hamile kaldıktan sonra donasyon olduğunu söyledim ve kullandığım ilaçları gösterdim hiç karışmadı ve merkez ne diyorsa onu yapın dedi. Yıllardır gittiğim tanıdığım güvendiğim bir doktor ve hastane. Böylesi daha doğru geliyor bana, bilgiler daha net ve doğru oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…