anlamadın zayen sorun ukraynalıların çok güzel olması ben bildiğin yörüğüm çekik gözlü yuvalrlak yüzlü elmacık kemikli onlar sarışın, beyaz sülün gibiler ukrayna köylğsğnünyermek anlamında değil ben çekik gözlü foto seçerim bana kocaman gözleri maviş birini seçerler yanarım

Kızlar karantına süresinde tedavınız bıterse karantınanın sonuna kadar beklemek zorunlulugu yokmus. Yani eger tedavin 3/5 güne bittiyse özel izinle dönüş yapıyorsunuz.
Ama fazla kalıyorsan karantınada kalmak zorundaymısız.

Ben de British ile görüştüm
10 günlük karantina ücreti alınıyormuş ancak dönmek istenirse 10 gün kalma zorunluluğu yokmuş.

Buarada 10 gun karantina tedaviye gşdenler için yokmuş Kıbrısta artık, haberiniz olsun kızlar
Bahar canım bugünde british Dr hasan beyle konuştum,o iki embriyolarına şans ver dedi
Kafam iyice çorba oldu
Eğer bir gün içinde transfer olup döne bilsem iyi olurdu

Enis bey bana 10 gün karantına var dedı ücretliymiş. Sadece tedavı günleri klınık izinli alabılcek dedı.
Vallah bana hasan beyde öyle dedi
10 gün karantina parasını ödüyorsun bir gün git gel yapa biliyorsun
Artık anlamadım bu işten

inşallah bebişin sana benzem

Ben de British ile görüştüm
10 günlük karantina ücreti alınıyormuş ancak dönmek istenirse 10 gün kalma zorunluluğu yokmuş.
Bende bugün Hasan beyle konuştuğumda öyle anladım
Mesela bir günlük gidip dönsem karantina parası ödemem şartmı?
Hasan bey kıbrıs aksanıyla konuşuyor bira anlayamadım

Bende bugün Hasan beyle konuştuğumda öyle anladım
Mesela bir günlük gidip dönsem karantina parası ödemem şartmı?
Hasan bey kıbrıs aksanıyla konuşuyor bira anlayamadım
Bana da britishden söyledikleri devlet 10 günlük karantina ücretini peşin alıyormuş ama erken dönmek istersen dönebiliyormuşsun. İşlemler için merkez seni alıp bırakıyor tekrar. Ancak işin erken biterse Türkiye’ye dönebiliyorsun ama kıbrısda dolaşmak istersen 10 günlük karantinanın bitmesi gerekiyormuş. Kıbrıs aksanı bazen anlaşılması zor oluyor ama bazen çok sevimli oluyor

Buarada 10 gun karantina tedaviye gşdenler için yokmuş Kıbrısta artık, haberiniz olsun kızlar
10 gunparasini odemek kaydiyla ozel izinle cikilip merkeze gidiliyor ve 10 gun kalmadan daha kisa surede Adadan cikis yapabiliyorsunuz olarak anladim
3050 lirayi pesin almamalri cok mantiksz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…