Benim de beklentim fazlaydı ilk gün 12 yumurta döllendi deyince ama öyle olmuyormuş.umarım 2 den fazla kalır.
Moralinizi boZmayin, bir tane saglikli embriyo olsun ve size gebelik versin umarim.
Siz gynolife turkiyedeki doktor referansi ile mi gitmistiniz?

Iptal olmuyor şekil a bir ben
Benim iptal oldu hatta ben demeden onlar iptal ettiler, sana yapılan büyük haksızlık olmuş, burdan görüştüğüm 1-2 arkadaşın da başına geldi onlara da yeni donörle tedaviye başladılar hiç bir ücret ödemeden, düşüncelerimi buraya yazmamın sebebi de bu, çok emek çok para veriyoruz, Kıbrıs’ta 10 dan fazla merkez var, Bakü var, Çek var Ukrayna var, bizler olmazsak bu kurumlar ayakta kalamaz, bunları yazmamın sebebi bu platforma yazan sayısı belli 3-5 ama okuyan yüzlerce bence ve merkez analizi yaparken buraya sonuçlarını yazan her arkadaşın merkez ismi, Blast embriyo sayısı, hamilelik ve doğumla sonuçlananların analizi yapmalarını nacizane tavsiye ederim. Hepinize sevgiler

Moralinizi boZmayin, bir tane saglikli embriyo olsun ve size gebelik versin umarim.
Siz gynolife turkiyedeki doktor referansi ile mi gitmistiniz?
Doktor refaransı ile değil biz tercih ettik inceeleyip ama beni takip eden doktorum biliyor donasyon yaptıracağımızı beni kendi doktorum hazırlayacak

Sizin niye iptal oldu donörle ilgili sorun mu vardı. Sizin yaptırdığınız merkez neresi

Canım inşallah sana tutunup büyüyen evladın olsun bu embriyolardan en az ikisi
Benim en son denememde 6 embriyo 5 güne geldi
İnşallah kalan 2 embriyom bana tutunurlar ve burakmazlar ben

Önemli ili faktör bu işte yumurta ve sperm
İkiside iyi olmalı

Haklısınız,ama malesef işin içinde olmadığımız için anlamıyoruz bu durumu
Eşlerin spermi iyiyse dondurulmuş yumurta veya az yumurta işleme giriyor

Çok güzel düşünce ve yüzde yüz katılıyorum

Önemli ili faktör bu işte yumurta ve sperm
İkiside iyi olmalı
Iyıde canım hanı en ıyı yumurta ve spermler secılıyor dıyorlar nasıl oluyorda 5.ci güne onca embrıyodan 2/3 embrıyo gıdıyor.Nadir tabıkıde fazla olanlar vardır .Şans galiba benım arkadasın 4tane vardı 6.gün .
Artık güvenmekten başka yapcak birşeyımız yok.
Bı kac kişiden duydum hic transfer olmayan bıle olmuş iptal olanlar felan. Allah yardımcımız olsun Rabbim vicdanlı doktorlarla karşilastırsın hepimizi

Negatif düşünme,ama ben bluemoon arkadaşın yazısına katılıyorum
Parayı baştan vermeyin
Hata özelden bazı arkadaşlar bana yazıyor bazı merkezler tedavinin başında para talep ediyor
Bence bu doğru değil
Hiç değilse yumurta toplamada paranın bir kısmı transferde öbir kısmı verilmeli

Benim arkadaşıda zorlamşlar ilk gün oraya gıttıgınde ücretı ödeyın dıye. Oda vermemiş transferden sonra vercegimi konuştum sizinle ve sizde kabul etmiştiniz telefonda demiş yalan sölemiş.Transfer günü vermiş.

Canım inşallah sana tutunup büyüyen evladın olsun bu embriyolardan en az ikisi
Benim en son denememde 6 embriyo 5 güne geldi
İnşallah kalan 2 embriyom bana tutunurlar ve burakmazlar ben
İnşallah bizimde kalır o kadar sizin içinde hayırlısı olur ve kalan 2 embiriyonuz sizinle birlikte olur ve kucağınıza alırsınız inşallahpazartesi belli olacak bakalım ne olacağı süreç çok uzun transferlede bitmiyor sürekli bişeyleri bekliyoruz kucağımıza alana kadar Allah hepimizin yardımcısı olsun

Çok teşekkür ederim bu güzel dileğiniz için
İnşallah pazartesi güzel haber alırsın
Ama 1 embriyo kalırsa,tedaviyi iptal et yeni donor iste

Çok teşekkür ederim bu güzel dileğiniz için
İnşallah pazartesi güzel haber alırsın
Ama 1 embriyo kalırsa,tedaviyi iptal et yeni donor iste
Bende teşekkürederim fikrinizi dikkate alacağım 1 tane kalırsa istemem biran önce pazertesi gelsin istiyorum yine haftasonu bu karışıklıkla geçiyor malesef

Bende teşekkürederim fikrinizi dikkate alacağım 1 tane kalırsa istemem biran önce pazertesi gelsin istiyorum yine haftasonu bu karışıklıkla geçiyor malesef
Kafan karışırsa eğer zaza kardesimin dediği gibi yeni donorle yola çık soru işaretleriyle transfere girme ben yaşadım onu şimdiki aklım olsaydı bilinçli olsaydım bir dakka ya derdim ben yeni donor istiyorum derdim nasip ikinci tedavime bak ben dolmuşlarımı almadım yeni donor istedim geç oldu ama içim rahat oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…