- 7 Nisan 2021
- 87
- 191
- 13
- 29
Canim gitmeden once benim de aklimda deli sorualr vardi ustelik merkexleri arayip konusup ben sectim esim sen sec dedi kormuyordum hayal kirikligina ugrariz diye sonucta sadece whatsaptan gorusebiliyorsun hastaneyle . Kibris havaalaninda test yapiyorlar gynolife dan yetkili bi kisi bizi aracla aldi diger yerlerde nasil bilemiyorum . Karantina otelimiz gitmeden iki gun once belirliydi zaten gunes rezidans da kaldik bi gun sonra esimden sperm örnegi alindi benim de muayenem vardi murat bey rahim kalinligina bakti 12 bucuk cikti gayet guzel dedi E2 ve progesteron kan testi alindi ayni zamanda ben oksapar igne ve prolutex igne kullanmaya basladim coraspin ,estrofem , folbiol kullaniyordum zaten . Tekrardan otele gonderildik hastane araciyla zaten karantina oldugu i icin haricen cikmak yasak ... biz orada bir hafta kaldik sadece iki kez hastaneye ciktik 5. Gun transfer yapildi bir saat dinlendikten sonra tekrar otele geldik bir gun sonra dönuş yaptik . Ama yanina atistirmalik al saglikli atistirmik cikolata tarzi seyler almasan daha iyi olur ben kuru meyve ceviz tarzi seyler aldim tuzlu kraker falan al stresten mide bulantim oldu . Gnolifdan memnun kaldim bi sorun yasamadik cok sukur iletisimde falan ne zaman msj atsam sorum olsa hemen donus yaptilar doktor beyde cok cana yakindi umarim testim de pozotif cikar burada paylasicam zaten sonucu . Sana da bol sans diliyorum sormak istedigin naska soeun olursa seve seve cevaplarim hersey gonlunce olsun bu arada ne zaman gideceksin5.ci güne 6 cok iyiymis masallah.Rabbim yüzünü güldürsün Gynolife hastalari cok var burda. Nasil oralar karantina felan. Klinikten memnun kaldinmi cnm ilgi alaka nasildi? Bende oraya gidecegim.
Sagol cnm cok güzel aciklamissin. Memnun kalmana sevindim. Ben biraz ilgisiz buldugum icin sordum yani malesef iletisimde problemler yasiyorum.Aranmiyorum, ve mesajlarima cok gec cvp veriliyor. Kiminle iletisimdeydin?Canim gitmeden once benim de aklimda deli sorualr vardi ustelik merkexleri arayip konusup ben sectim esim sen sec dedi kormuyordum hayal kirikligina ugrariz diye sonucta sadece whatsaptan gorusebiliyorsun hastaneyle . Kibris havaalaninda test yapiyorlar gynolife dan yetkili bi kisi bizi aracla aldi diger yerlerde nasil bilemiyorum . Karantina otelimiz gitmeden iki gun once belirliydi zaten gunes rezidans da kaldik bi gun sonra esimden sperm örnegi alindi benim de muayenem vardi murat bey rahim kalinligina bakti 12 bucuk cikti gayet guzel dedi E2 ve progesteron kan testi alindi ayni zamanda ben oksapar igne ve prolutex igne kullanmaya basladim coraspin ,estrofem , folbiol kullaniyordum zaten . Tekrardan otele gonderildik hastane araciyla zaten karantina oldugu i icin haricen cikmak yasak ... biz orada bir hafta kaldik sadece iki kez hastaneye ciktik 5. Gun transfer yapildi bir saat dinlendikten sonra tekrar otele geldik bir gun sonra dönuş yaptik . Ama yanina atistirmalik al saglikli atistirmik cikolata tarzi seyler almasan daha iyi olur ben kuru meyve ceviz tarzi seyler aldim tuzlu kraker falan al stresten mide bulantim oldu . Gnolifdan memnun kaldim bi sorun yasamadik cok sukur iletisimde falan ne zaman msj atsam sorum olsa hemen donus yaptilar doktor beyde cok cana yakindi umarim testim de pozotif cikar burada paylasicam zaten sonucu . Sana da bol sans diliyorum sormak istedigin naska soeun olursa seve seve cevaplarim hersey gonlunce olsun bu arada ne zaman gideceksin
Sagol cnm cok güzel aciklamissin. Memnun kalmana sevindim. Ben biraz ilgisiz buldugum icin sordum yani malesef iletisimde problemler yasiyorum.Aranmiyorum, ve mesajlarima cok gec cvp veriliyor. Kiminle iletisimdeydin?
Valla benim sorum cokKlinikle iletisim pek olmadigi icin.
Otel ve klinik arasi olan transfere ücret aldimi klinik?
Benim cok tedirginliklerim var.Insallah bizlerde sorunsuz gider geliriz. Rabbim kimsenin emegini bos cikarmasin.
Kizlar bu sene bebis dolcak burasiRabbim gönlündekini hayirli etsin insallah Bizlerede umut olun
Cansu hanım çok iyidir canim bizde öyle bizi uçağa kadar yolcu etmişti hakkını ödeyemem ben enis bey ve murat beyle muhatap oluyorum aciksaci beyza nur arkadaşımın dediği gibi nurse cevap vermiyor maalesef bak bu benim ikinci tedavim olacak ben hala hemşire bulamadım gerçi dr murat bey ve enis bey surekli arayıp her şeyi cevapliyorlar zaten ulasim icinde cansu hanim yardımcı oluyor zaten. Insallah herşey hayırlı olur senin icinCanim danisman ceren hanimla gorştuk ilk basta butun sorularimin cevabini o verdi tedaviyr baslamaya orayla karar kilinca doktor beyle de gorusturduler rahim filmi cektirmemi istedi doktor cektirdim sonrasinda pandemi girdi uzadi baya bu pademi suresinde hafta da ceren hanim aradi yasaklarin gevsetilmesini beklediklerini hastanelere ozel izin cikmasini beklediklerini soyledi donör kriterlerimi belirtmem icin ayri bi kisi ile gorusme saglandi donor kriterimizi de belirttik bi kac gun icerisinde 5 tane donor bilgisi gonderildi bana isim soy isim haric fiziksel ozellikleri yaşı falan bu 5 tanenin icerisinden secmemiz istendi . Ama giriste yapilmasi gereken islemler falan hakkinda cansu hanimla iletisimdeydik sagolsun gece saat 11 e kadar bize cevap verdi eksiksiz işlemlerimiz yapildi gitmeden karantina ucreti yatirma bunun ciktisini almasi pcr testin yapilmasi esimin izin konusunda yardimci oldu
Süper fiat değişmemiş biz gecen senede 350 tl vermiştikCanim havaalanindan aldilar hastaneye getirip goturdular donus icin de havaalanina biraktilar 350 tl verdik
Insallah canim benim insallahSagol cnm cok güzel aciklamissin. Memnun kalmana sevindim. Ben biraz ilgisiz buldugum icin sordum yani malesef iletisimde problemler yasiyorum.Aranmiyorum, ve mesajlarima cok gec cvp veriliyor. Kiminle iletisimdeydin?
Valla benim sorum cokKlinikle iletisim pek olmadigi icin.
Otel ve klinik arasi olan transfere ücret aldimi klinik?
Benim cok tedirginliklerim var.Insallah bizlerde sorunsuz gider geliriz. Rabbim kimsenin emegini bos cikarmasin.
Kizlar bu sene bebis dolcak burasiRabbim gönlündekini hayirli etsin insallah Bizlerede umut olun
Kiz beni kimse aramiyorCansu hanım çok iyidir canim bizde öyle bizi uçağa kadar yolcu etmişti hakkını ödeyemem ben enis bey ve murat beyle muhatap oluyorum aciksaci beyza nur arkadaşımın dediği gibi nurse cevap vermiyor maalesef bak bu benim ikinci tedavim olacak ben hala hemşire bulamadım gerçi dr murat bey ve enis bey surekli arayıp her şeyi cevapliyorlar zaten ulasim icinde cansu hanim yardımcı oluyor zaten. Insallah herşey hayırlı olur senin icin
Ilk yumurta naklin tutmadi mi canimCansu hanım çok iyidir canim bizde öyle bizi uçağa kadar yolcu etmişti hakkını ödeyemem ben enis bey ve murat beyle muhatap oluyorum aciksaci beyza nur arkadaşımın dediği gibi nurse cevap vermiyor maalesef bak bu benim ikinci tedavim olacak ben hala hemşire bulamadım gerçi dr murat bey ve enis bey surekli arayıp her şeyi cevapliyorlar zaten ulasim icinde cansu hanim yardımcı oluyor zaten. Insallah herşey hayırlı olur senin icin
Siz de mi gynolifede karar kilmistiniz ilk baştaKiz beni kimse aramiyorbaska klinik arayip duruyor iyimisiniz felan diyor benim klinikte tik yok ben bu gidisle hic baslayamam klinikmi degissem kendi kendime gitcem bu gidisle
Benim hemşirem meltem hanim maral hemşire var orada tanistik oda cok tatli bi kadinCansu hanım çok iyidir canim bizde öyle bizi uçağa kadar yolcu etmişti hakkını ödeyemem ben enis bey ve murat beyle muhatap oluyorum aciksaci beyza nur arkadaşımın dediği gibi nurse cevap vermiyor maalesef bak bu benim ikinci tedavim olacak ben hala hemşire bulamadım gerçi dr murat bey ve enis bey surekli arayıp her şeyi cevapliyorlar zaten ulasim icinde cansu hanim yardımcı oluyor zaten. Insallah herşey hayırlı olur senin icin
Bende oranin hastasiyim ama bir türlü baslayamadim.Siz de mi gynolifede karar kilmistiniz ilk başta
Sen sanslisin cnmBenim hemşirem meltem hanim maral hemşire var orada tanistik oda cok tatli bi kadin
Gercekten iyimis bu fiyatCanim havaalanindan aldilar hastaneye getirip goturdular donus icin de havaalanina biraktilar 350 tl verdik
Tedaviye 4500 euro 500 euro dondurma ucretine verdik 4500 tl karantina ücretiGercekten iyimis bu fiyat
Tedavi ve dondurma ücretine ne kadar ödediniz
Iyiyim gunum uzanmakla geciyor esim annem surekli kalkma diyorlar her zaman uzanmakta cozum degil amaSen sanslisin cnmmasallah
Siz nasil bi tedavi gördunuz yumurta nakli miIyiyim gunum uzanmakla geciyor esim annem surekli kalkma diyorlar her zaman uzanmakta cozum degil ama
Siz gecen sene ne icin gitmistiniz yumurta donasyonu mu sonucunuz ne olduSüper fiat değişmemiş biz gecen senede 350 tl vermiştik
Ayni cnm benimde öyle benim sadece sizden ayri olarak esime tese yapilcak Tese+Donosyon :5000€ dediler.Benim ilk yumurta donosyonu olacak insallah güzel sonuclanir. Rabbim hepimizin yardimcisi olsunTedaviye 4500 euro 500 euro dondurma ucretine verdik 4500 tl karantina ücreti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?