❤Ne güzel anlatın canım kardeşim
Rabbim tez bir zaman senin güzel haberini duymaya nasip etsin
Dört gözle,dualarla bekliyoruz
Allah herkesten razı olsun.BurdKi kızlari takib ediyorum bende.Yani bisiy kullandimmi derken ilaç anlamındaysa adetimin 2. Gunu estrofem 2mg coraspin ve folbiol kullanmaya başladım.coraspin ile folbiol dozu hep aynı kaldı. Burda muayne olduktan sonra (3 günde bir gibi) muayne sonucunu bildirdim her muayenede estofemin dozunu değiştirdiler.(muayne olmam gereken tarihleri merkez soyledi )31.inde yani adetin kaçıncı gününe denk geldi bilmiyorum ama biz 30 unda ilk oraya gittiğimiz gündü bir gün sonra beni muayne ettikten sonra progestan hap lutinus hap ama fitil olarak kullandım birde antibiyotik veriler prednol verdiler (4 gün kullanicaksin dedi doktor) progesteron ve lutinus hala devam.hatta saatler çok önemli 6 saatte bi biri bi biri kullanılacak aman saati kaçırma dedi doktor çok tembihledi bende saat kurdum hala o saatlerde alıyorum..islem öncesi bi iyne yaptilar progestan iynesi bilmiyorum depot iyne dedi hemşire.islem bittikten sonra doktor bi fitil koydu ama adını bilmiyorum.masada 20 dak.yatirdilar.sonra odaya aldılar.ordada 1.5 2 saat kadar yatakta yatırdılar.somra kalktım.cleksan diye bi iyne başladılar göbekten.onuda hala kullanıyorum.aspirin ve folbiol de devam ediyorum.bukadar ayrıntılı yazıyorum çünkü bende buradaki kızların yazdıkları ile ufakta olsa bi bilgi sahibi oldum.sdi 10. Gun bekliyoruz zamanda geçmiyor ayın 15 inde tahlil vericemAllah razi olsun ne deguzel ayrıntılı anlatmissinjz ilk defa detayli anladim ins rast gitsin de guzel haberlerinizi de alalim oncesinde birşeyler kullandiniz mi neler yaptiniz
Rabbim yüzünü güldürsün cnmAllah herkesten razı olsun.BurdKi kızlari takib ediyorum bende.Yani bisiy kullandimmi derken ilaç anlamındaysa adetimin 2. Gunu estrofem 2mg coraspin ve folbiol kullanmaya başladım.coraspin ile folbiol dozu hep aynı kaldı. Burda muayne olduktan sonra (3 günde bir gibi) muayne sonucunu bildirdim her muayenede estofemin dozunu değiştirdiler.(muayne olmam gereken tarihleri merkez soyledi )31.inde yani adetin kaçıncı gününe denk geldi bilmiyorum ama biz 30 unda ilk oraya gittiğimiz gündü bir gün sonra beni muayne ettikten sonra progestan hap lutinus hap ama fitil olarak kullandım birde antibiyotik veriler prednol verdiler (4 gün kullanicaksin dedi doktor) progesteron ve lutinus hala devam.hatta saatler çok önemli 6 saatte bi biri bi biri kullanılacak aman saati kaçırma dedi doktor çok tembihledi bende saat kurdum hala o saatlerde alıyorum..islem öncesi bi iyne yaptilar progestan iynesi bilmiyorum depot iyne dedi hemşire.islem bittikten sonra doktor bi fitil koydu ama adını bilmiyorum.masada 20 dak.yatirdilar.sonra odaya aldılar.ordada 1.5 2 saat kadar yatakta yatırdılar.somra kalktım.cleksan diye bi iyne başladılar göbekten.onuda hala kullanıyorum.aspirin ve folbiol de devam ediyorum.bukadar ayrıntılı yazıyorum çünkü bende buradaki kızların yazdıkları ile ufakta olsa bi bilgi sahibi oldum.sdi 10. Gun bekliyoruz zamanda geçmiyor ayın 15 inde tahlil vericembenim ilk donasyon denemem eğer olmazsa ikincisini yaptiricak maddi imkanım yok zaten.bunu bile 4 yıldır yaptırmak icin bekledim sayılır.herseyin hayırlısı arkadaşım dilerimki hepimizim isteyenler ki bir kız bu sitenin bu sayfasindaysa eğer benim gibi anne olmak isteği icin burdadir ,bunu okuyan tüm arkadaşlarıma Allah anne olmayı nasip etsin. Evlât ları olanlarada Allah uzun ömürler versin sağlıkla....Amin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah, dualarımız seninleBugun transfer yapıldı.kizlar.dualarinizi esirgemeyin.mubarek ramazan ayi öncesi rabbim hepimize evlatlar nasib etsin
Eğer imkanınız varsa ımpryl diye vitamin hapı var bide proxeed diye suya atılan ilaç var sperm üretimine iyi geliyorBen simdi korktum adama gidene kadar keciboynuzu icireyim
Sonucunuzda güzel olur inşallahAllah herkesten razı olsun.BurdKi kızlari takib ediyorum bende.Yani bisiy kullandimmi derken ilaç anlamındaysa adetimin 2. Gunu estrofem 2mg coraspin ve folbiol kullanmaya başladım.coraspin ile folbiol dozu hep aynı kaldı. Burda muayne olduktan sonra (3 günde bir gibi) muayne sonucunu bildirdim her muayenede estofemin dozunu değiştirdiler.(muayne olmam gereken tarihleri merkez soyledi )31.inde yani adetin kaçıncı gününe denk geldi bilmiyorum ama biz 30 unda ilk oraya gittiğimiz gündü bir gün sonra beni muayne ettikten sonra progestan hap lutinus hap ama fitil olarak kullandım birde antibiyotik veriler prednol verdiler (4 gün kullanicaksin dedi doktor) progesteron ve lutinus hala devam.hatta saatler çok önemli 6 saatte bi biri bi biri kullanılacak aman saati kaçırma dedi doktor çok tembihledi bende saat kurdum hala o saatlerde alıyorum..islem öncesi bi iyne yaptilar progestan iynesi bilmiyorum depot iyne dedi hemşire.islem bittikten sonra doktor bi fitil koydu ama adını bilmiyorum.masada 20 dak.yatirdilar.sonra odaya aldılar.ordada 1.5 2 saat kadar yatakta yatırdılar.somra kalktım.cleksan diye bi iyne başladılar göbekten.onuda hala kullanıyorum.aspirin ve folbiol de devam ediyorum.bukadar ayrıntılı yazıyorum çünkü bende buradaki kızların yazdıkları ile ufakta olsa bi bilgi sahibi oldum.sdi 10. Gun bekliyoruz zamanda geçmiyor ayın 15 inde tahlil vericembenim ilk donasyon denemem eğer olmazsa ikincisini yaptiricak maddi imkanım yok zaten.bunu bile 4 yıldır yaptırmak icin bekledim sayılır.herseyin hayırlısı arkadaşım dilerimki hepimizim isteyenler ki bir kız bu sitenin bu sayfasindaysa eğer benim gibi anne olmak isteği icin burdadir ,bunu okuyan tüm arkadaşlarıma Allah anne olmayı nasip etsin. Evlât ları olanlarada Allah uzun ömürler versin sağlıkla....Amin
benm sprem donayonu onuda sölim 17 yumurtadan 11 sağlıklı emriyo elde ettler 3. güne kaliteli 6 emriyo kalmıştı doktor 5 günü bekleyelim dediğinde iki tane sağlıklı bir tanede dondurmaya gerek olmicak derecede emriyo vardı yani onu sil şimdi. ben 2 tane sağlıklı kaldı istemiyorum tekrar yapın desem adam benden para almicakmıydı5.gune 2 tane kalmis embriyo oldugu zaman merkeze kabul etmedigimizi soylersek sil bastan ucret odemeden yeni bir donorle baslarlar mi?
Boyle bir durumda nasil bir yol izlemek gerekiyorz
kız ne yavaşı ne güzel işte kmsyasalda gerilerdi sonucun tutmuş maşllllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh alllah yüzüne bakmış kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzKizlar daha öncede yazmıştım
7.gun 16
9.gun 28
11.gun 48
14.gun 194
16.gun 375 çıktı artış hala yavaş tedirginligim geçmek bilmiyor.tecrubesi olanlar yazabilir mi
Değerlerim nasıl.
ben 95liyim işte bacı sprem donsayonu onuda sölim son güne 2 tane kailteli kaldı onuda yazı turayla koyduyduk2 tane 5AA olsa yeterli mi?bana 2 cok az geliyor 20 li yaslar icin.
Genelde donasyon yapanlar 5.gune kac embriyonuz gitmisti..
Seni görünce kiz kardesim geliyor aklima aranizda 10 gün varkız ne yavaşı ne güzel işte kmsyasalda gerilerdi sonucun tutmuş maşllllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh alllah yüzüne bakmış kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Başkalarının değerleri bu günlerde çok yüksek oyuzden düşecek diye korkuyorum.kız ne yavaşı ne güzel işte kmsyasalda gerilerdi sonucun tutmuş maşllllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh alllah yüzüne bakmış kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Korkma cnm birsey olmaz allahin izniyle bu mubarek aylarda rabbim yüzünü güldürsünBaşkalarının değerleri bu günlerde çok yüksek oyuzden düşecek diye korkuyorum.
Pozitif aldigimdam beri korkularım bitmedi .Korkma cnm birsey olmaz allahin izniyle bu mubarek aylarda rabbim yüzünü güldürsün
canım benim yumurta takibimi yapan doktor ayrı ücret almadı hatta ben norlade 120 olan randevu ücretini devlet destek fonundan yararlandığım için 15 tl ödedim oda bir kere ödedim 10 gün içinde gidince ücretsiz ya her iki güne bir gittim yattım atala adam da tek tek her iki güne bir ilgilendi çokmu şanslıymışım be n yav maşallh maşllah kendimeBenim Türkiye de yumurta takibimi yapacak olan klinik 3 bin tl istedi.. maksimum 4 kere gideceğim ona daSadece muayene ücreti 600. Normalde 4 kere muayeneye gidiyormuşum gibi hesaplasalar 2400 yapar ama işte yumurta takibi olunca otomatik üstüne fiyat söylüyorlar. O yüzden 600 normal gibi geldi bana
ayyyyyyyy inşalllah bacım allahım hepimizn yavrusuna nefes versin ses versin. isteyen herkese bu duyguyu yaşama izin versin. allah yardımcımız olsun. kimsenin arkasından aht ettirmesin... bir gün arada dolmuşta aglıyorum sessisz sesiz yanımda kadın ne oldu filan die girdi yabancı ya içim dökldü bir anda eşimin durumu anlattım tabi ozaman yeni tese olmuş nasıl rahatladım kadına diyorum ki ölsek evinin önnden 10 gün çadır bekletenimiz olmicak felan neyse kadın teselli etti beni baya yaşı var ama ha. üzülme dedi şimödi yenisin alışıyorsun nasıl alışım abla dedim kadın dedi bak ben alıştım. ayyy dert yandığım kadın ömrünün neredeyse yarısını bu derde adamış dilimi ısırdım o an sus ddim özgül allahım verdiği senin istediğinle olmuyor. hangi yolla olursa olsun can verildikçe rızkı oldukça çoğlıyor insan allhım bize bu yolları nasip etti. hamdolsun ki böyle şansımız var allahım hepşmize hayırlı yollarla evlat sahibi etsin. ne dim allah kardeşinede sağlık verisn can versin yavrunada nefes versin.Seni görünce kiz kardesim geliyor aklima aranizda 10 gün varbelki ayni güne dogum yaparsiniz cifte bayram yapcam 2 yigen birden hee
sen yavruna sarıl duymadığı halde konuş onunla bırakmasın seni bak bruda nonem die bi kader arkadaşım var benim allhım 4. denemesinde 2 ymurta verdi ikiside emriyo oldu. üçüncü güne biri çıktı biraz daraldı yüreği. umudunu yitirir gibi oldu kız o topu topu iki tane oluşan yumurtişlerden biri tutunduya anasına. bırakmadı. burdayım anne dedi canlı kanlıyım. bak tutunuyorum dedi. içindeyim. canını kanını emicem dogana kadar karnında, doğduktan sonra kucağında, bir ömürde sırtından inmicem dedi. allahım nefes versin hepimizin kine hayırlı rızk versin. sen karnını her tutuğun da duanı eksik etme her kelimende şükürünü dile getir. her elini karnına koyduduğunda allahım rızk ver yavruma nefes ver evladıma de oda seni duyar allhın izniyle bırakmaz yakanı. inaşlllahhhhhhhhhhhhhhhhhhh değerinde iyi ha bu arada benim ilk sonucu aldığımda doktor çok küçük ama tutunmuş dedi tabi sağlık ocagında kadın ay nasıl sevindim nasıl tüp hocam diyom bu tüp tüp. kadında sevindi nasıl bir görsen bekle sabır et bir iki güne bir daha baktır dedi az bir artış var sa korkma daha bırakmaz dedi ama aynıysa yada düşüyorsa geciktirme dış gebelik dedi. bizimki iki katı olmamıştı ama azıcıkta olsa artıydı şükür elhamdulilahBaşkalarının değerleri bu günlerde çok yüksek oyuzden düşecek diye korkuyorum.
yeni başladı kız dur daha D:Pozitif aldigimdam beri korkularım bitmedi .
Amin canim cok dogru rabbim nasip etsin yeterkiayyyyyyyy inşalllah bacım allahım hepimizn yavrusuna nefes versin ses versin. isteyen herkese bu duyguyu yaşama izin versin. allah yardımcımız olsun. kimsenin arkasından aht ettirmesin... bir gün arada dolmuşta aglıyorum sessisz sesiz yanımda kadın ne oldu filan die girdi yabancı ya içim dökldü bir anda eşimin durumu anlattım tabi ozaman yeni tese olmuş nasıl rahatladım kadına diyorum ki ölsek evinin önnden 10 gün çadır bekletenimiz olmicak felan neyse kadın teselli etti beni baya yaşı var ama ha. üzülme dedi şimödi yenisin alışıyorsun nasıl alışım abla dedim kadın dedi bak ben alıştım. ayyy dert yandığım kadın ömrünün neredeyse yarısını bu derde adamış dilimi ısırdım o an sus ddim özgül allahım verdiği senin istediğinle olmuyor. hangi yolla olursa olsun can verildikçe rızkı oldukça çoğlıyor insan allhım bize bu yolları nasip etti. hamdolsun ki böyle şansımız var allahım hepşmize hayırlı yollarla evlat sahibi etsin. ne dim allah kardeşinede sağlık verisn can versin yavrunada nefes versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?