Ayni cnm benimde öyle benim sadece sizden ayri olarak esime tese yapilcak Tese+Donosyon :5000€ dediler.Benim ilk yumurta donosyonu olacak insallah güzel sonuclanir. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Insallah canim insallah

Başari şansi %85 veriyorlar ama bende cok korkuyorum şuan hix bir belirtim yok biliyorum cok erken ama isnan yinede cok kaygilaniyo
Belirtilerin için erken canim bana murat bey 1 hafta sonra baslar demişti ama bazılarının erken başlıyor 3 günden sonrada olabiliyormus

Arasalar hemen baslicamda dönen arayan soran yok
Canim sen bi msj at cunku şuan tedavi jcin gelenlere kolaylik var en azindan normalde kendi vatandasi bile olsa ogrenci de olsa kibrisa gelen herkese 10 günluk karantina var ama hastanenin izni ile 7 gun kaliyorsun
Belirtilerin için erken canim bana murat bey 1 hafta sonra baslar demişti ama bazılarının erken başlıyor 3 günden sonrada olabiliyormus
Bana hic birsey demediler canim

Kizlar bu dijital erken gebelik testleri var mis hic kullananiniz oldu mu ben alip yapmayi dusunuyorum pazartesi 9 gun oluyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…