Geçensene gittim olumsuz oldu ilk tedavim canim maalesefSiz gecen sene ne icin gitmistiniz yumurta donasyonu mu sonucunuz ne oldu
keyfine bak yorma kendini .Iyiyim gunum uzanmakla geciyor esim annem surekli kalkma diyorlar her zaman uzanmakta cozum degil ama
Insallah canim insallahAyni cnm benimde öyle benim sadece sizden ayri olarak esime tese yapilcak Tese+Donosyon :5000€ dediler.Benim ilk yumurta donosyonu olacak insallah güzel sonuclanir. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Hangi merkeze gitmistiniz cok üzuldum rabbim insalah bu defa gonlunuze gore verirGeçensene gittim olumsuz oldu ilk tedavim canim maalesef
Insallah canim ne zaman gideceksinAyni cnm benimde öyle benim sadece sizden ayri olarak esime tese yapilcak Tese+Donosyon :5000€ dediler.Benim ilk yumurta donosyonu olacak insallah güzel sonuclanir. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Ben gynolifte tedavi görüyorum ve biliyormusun o meltem hanım ve maral hemşireyi bir kere girişte gördüm merhabaligim bile yokHangi merkeze gitmistiniz cok üzuldum rabbim insalah bu defa gonlunuze gore verir
Insallah canim ❤keyfine bak yorma kendini .Allahin izniyle seninde sevincini yasiyacagiz
Arasalar hemen baslicamda dönen arayan soran yokInsallah canim ne zaman gideceksin
Amin canim aminHangi merkeze gitmistiniz cok üzuldum rabbim insalah bu defa gonlunuze gore verir
Yumurta donasyonuydu canim ben ikinci tedavime sıfırdan başlıycamSiz gecen sene ne icin gitmistiniz yumurta donasyonu mu sonucunuz ne oldu
Bilmiyorum canim doktor pek saglikli bulmuyor mus bazi merkezler 3 embriyo yapiyorlar diye biliyorumGynolife neden 3 embriyo transfer etmiyor
Dondurmak icin yumurta kalmamismiydi arkadasim malum masrafli bi tedaviYumurta donasyonuydu canim ben ikinci tedavime sıfırdan başlıycam
Başari şansi %85 veriyorlar ama bende cok korkuyorum şuan hix bir belirtim yok biliyorum cok erken ama isnan yinede cok kaygilaniyoGeçensene gittim olumsuz oldu ilk tedavim canim maalesef
Canim sen bi msj at cunku şuan tedavi jcin gelenlere kolaylik var en azindan normalde kendi vatandasi bile olsa ogrenci de olsa kibrisa gelen herkese 10 günluk karantina var ama hastanenin izni ile 7 gun kaliyorsun islem icin hastaneden de cikiyorsunArasalar hemen baslicamda dönen arayan soran yok
Belirtilerin için erken canim bana murat bey 1 hafta sonra baslar demişti ama bazılarının erken başlıyor 3 günden sonrada olabiliyormusBaşari şansi %85 veriyorlar ama bende cok korkuyorum şuan hix bir belirtim yok biliyorum cok erken ama isnan yinede cok kaygilaniyo
Canim sen bi msj at cunku şuan tedavi jcin gelenlere kolaylik var en azindan normalde kendi vatandasi bile olsa ogrenci de olsa kibrisa gelen herkese 10 günluk karantina var ama hastanenin izni ile 7 gun kaliyorsunArasalar hemen baslicamda dönen arayan soran yok
Bana hic birsey demediler canimBelirtilerin için erken canim bana murat bey 1 hafta sonra baslar demişti ama bazılarının erken başlıyor 3 günden sonrada olabiliyormus
Canim sen bi msj at cunku şuan tedavi jcin gelenlere kolaylik var en azindan normalde kendi vatandasi bile olsa ogrenci de olsa kibrisa gelen herkese 10 günluk karantina var ama hastanenin izni ile 7
Peki neden olmadigina dair doktor bi aciklama yapti miYumurta donasyonuydu canim ben ikinci tedavime sıfırdan başlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?