Iste onlar suc olarak kabul etmiyorlar, bence de 8 tane cok az ben gorunce sok olmustum ama bu onlar icin normal bir durum(mus)Hangi merkezler onlar acaba 2. Yi hediye eden benim merkezim Unica ve 4. Yu hediye ediyorlar ancak bunu belirteyim onlar sperm kalitesi cok iyi olursa onu hediye ediyorlar. Bu is maddiyata donmus en cok buna uzuluyorum. 2. Denemede de 2 embriyo kalicak cunku garantileri bu sekilde. Bir de ben 3 donor arasindan sectim oyle bir opsiyon sundular bana. Aslinda detaylara bakinca cok iyiydi ama sonuc 0. bence yeniden gelelim diye yapilmis bir oyunun icinde gibiyim☹️ Elimizin mahkum oldugunu bildikleri icin ...sizler nasil emin oluyorsunuz ben nerede hata yaptim acaba😢
Nolursun üzülme,en azından içini ferah tut her şey yolunda,rahim ve sperm çok şükür
Merkezin ismini yalnış yaza bilirim ama bence pregnaydı
Benim fikrimi bilmek istesen onların hatalarını kabullendir
Nasıl yani ikincide dondurulmuş embriyo garantisi veriyorlar?
Demek ilkinde yumurta paylaşımı yapmışlar,senin gibi şansıza,kalitesiz yumurta denk gelene,ikincide donor yumurtasının tamını kullanıcaklar,onunçün eminler dondurulmuş embriyo kalıcak diye.
Eğer hatalarını kabul etmeseler ozaman merkezi burak derim
Allaha hevale et

Iste onlar suc olarak kabul etmiyorlar, bence de 8 tane cok az ben gorunce sok olmustum ama bu onlar icin normal bir durum(mus)Hangi merkezler onlar acaba 2. Yi hediye eden benim merkezim Unica ve 4. Yu hediye ediyorlar ancak bunu belirteyim onlar sperm kalitesi cok iyi olursa onu hediye ediyorlar. Bu is maddiyata donmus en cok buna uzuluyorum. 2. Denemede de 2 embriyo kalicak cunku garantileri bu sekilde. Bir de ben 3 donor arasindan sectim oyle bir opsiyon sundular bana. Aslinda detaylara bakinca cok iyiydi ama sonuc 0. bence yeniden gelelim diye yapilmis bir oyunun icinde gibiyim☹️ Elimizin mahkum oldugunu bildikleri icin ...sizler nasil emin oluyorsunuz ben nerede hata yaptim acaba😢
Birde unutmadan onuda sorum
Rahim hsg veya histeroskopi yapılmışmıydı tedavi öncesi?

Hosbuldum arkadasim❤️ Evet bunlar benim de elimde var. transfer hemen oncesi istenen bir tetkik oldu mu sizden? Rahim kalinligi-yumurta durumu disinda ben onu merak ediyorum.Ornegin ilaclari ayarlamak icin detayli bir E2 veya progestan degeri kandaki vs. yoksa oylesine mi veriliyor bu ilaclar ortalama bi deger seklinde.Amin insallah hepimizin yardimciisi olsun Allah insallah🤲🤲🐣
İnankı kaliteli bir embriyo içine girseydi hiç bir kontrole gerek yok
Buna inan

Canımsın,evet ikide birde kan verip hem damarlarını,vicududu,bebişleri germe
Hamileliğin tadını çıkar
Erken tutunmuşlar,anneyi burakmazlar korkma
Bu sağlıklı bir gebelik işaresi,benim tecrübeme güven
15 nisan kan ver sonra 17 nisan artışa bak sevin yine,sonra rahat rahat 7-10 günü bekle bebişlerine ilk ultrasyonda bak,ardından kalplerini dinle,sonra rahat bir gebiliğini sağlıklı doğumla kucağına al🤲
dr mehmet emin kaptan çok iyi hem insan olarak hem doktor olarak.Allah ondanda razı olsun
Ankarada yakın arkadaşıma ikiz (kız,erkek) evlatlarını kucağına almaya vesile oldu
Hemde ilk denemesinde
Hatırlıyorum oda o doktor hakında çok güzel konuşmuştu
British dr Hasan beyde çok iyi bir insan ve doktor
İnanın bu çok önemli
İlk insan olucak,sonra doktor
Biliyorsunuz benim ilk kıbrıstakı denemelerim çok kaba ve patavatsız kişi elinde oldu
Neyse eskiye dönmeyelim artık
Önümüze bakıcaz
Sen hamilesin ve kalbi güzel annesin
Bize bu mübarek günlerdedua etmeyi unutma
Bizde sana dua edicez
❤️❤️❤️❤️❤️
Etmemmi tum kalbimle rabbim nasip etsin buradaki tum arkadaslarima sanaaaaaaa yarabbimmm kimin duasi kabul olur bilinmez insallah bebeginin haberini bagira cagira vericeksin bizlerde swnin sevincinle sevinicez Aminn❣❣🤲🤲

Vallahi galiba biraz ters olmamiz gerekiyor kizlar klinige gidince, herseye evet demeyelim onca para vericezz.benim arkadas kavga bile etmis.Evet ikizlerine kavustu ama yapmadigi tartisma kalmamis orada. Daha ilk gün parayi istemisler ( tabi bizimki vermemis) sonra tedavi bitince rapor vermiyoruz demisler yapilan islemler icin. Benim arkadasin kocasi bagirmis kavga etmis iyi tamam demis ben simdi saglik bakanligina gidiyorum demis 🤭 sonra vermisler🤔
Vallahi benimkiler simdiden ilgisiz zaten oraya gidince neler olcak bilmiom..

Evet buna katiliyorum ben gercekten bu isin icinden cikamadim arkadasim🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Okadar yumurta garanti ediyolar tedaviden önce sonra 2/3 kaliyor.. ben artik inaniyorum paylastirildigina.
2/3 yumurta kendimde üretiyorum zorlasam devam etsem belki olur. Problem var diye donosyon yapalim diyoz onlarda fos cikiyor. Yazik vallahi bizleri düsünen yok😔Allahim isin ehli vicdanli doktorlarla karsilastirsin hepimiziiii

Kizlar yeni haberi okudunuznu kibris bakanlar kurulu pazartesi günü elektoronik bileklik uygulamasi basliyormus
Bileklik ile birlikte 3 günlük kapali turizmde baslayacakmis bu nedemek acaba ? Okuyan anlayan varmi

Vallahi galiba biraz ters olmamiz gerekiyor kizlar klinige gidince, herseye evet demeyelim onca para vericezz.benim arkadas kavga bile etmis.Evet ikizlerine kavustu ama yapmadigi tartisma kalmamis orada. Daha ilk gün parayi istemisler ( tabi bizimki vermemis) sonra tedavi bitince rapor vermiyoruz demisler yapilan islemler icin. Benim arkadasin kocasi bagirmis kavga etmis iyi tamam demis ben simdi saglik bakanligina gidiyorum demis 🤭 sonra vermisler🤔
Beyza bence şimdiden düşün bukada ilgisiz yere gidilir mi
Başkaların parası para senin paran kağatmı
Biraz sertliğini göster ciddiye alsınlar
Birde eşindende saklıyorsan,bide düşün eşin gidince tavırlarını görüp napar

Cok haklisin canim ben aksam esimle konusacagim. Karari onunla verecegim. Hayirlisi artik

06C9B0DC-A142-4C89-9060-247C5BC24EE7.webp

Nolursun üzülme,en azından içini ferah tut her şey yolunda,rahim ve sperm çok şükür
Merkezin ismini yalnış yaza bilirim ama bence pregnaydı
Benim fikrimi bilmek istesen onların hatalarını kabullendir
Nasıl yani ikincide dondurulmuş embriyo garantisi veriyorlar?
Demek ilkinde yumurta paylaşımı yapmışlar,senin gibi şansıza,kalitesiz yumurta denk gelene,ikincide donor yumurtasının tamını kullanıcaklar,onunçün eminler dondurulmuş embriyo kalıcak diye.
Eğer hatalarını kabul etmeseler ozaman merkezi burak derim
Allaha hevale et
Yok hayir sey demek istedim 2. Kere de baslasam tedaviye yine sadece 2/3 transfer garantisi varmis oyle yazmis koordinator.evet bir sekilde ustlerine gitmek lazim. masallah tok satici hepsi de burnundan kil aldirmiyorlar.

Okadar yumurta garanti ediyolar tedaviden önce sonra 2/3 kaliyor.. ben artik inaniyorum paylastirildigina.
2/3 yumurta kendimde üretiyorum zorlasam devam etsem belki olur. Problem var diye donosyon yapalim diyoz onlarda fos cikiyor. Yazik vallahi bizleri düsünen yok😔Allahim isin ehli vicdanli doktorlarla karsilastirsin hepimiziiii
Amin gercekten ben de boyle dusundum hangisinde daha az yipranirim diye dusunerek donasyon karari vermistim o da olmadi🤷🏻‍♀️

Herşeye evet demeyin benim gibi bisey söylediklerinde tamam demeyin sorgulayın. Soru sorduğunuzda cevap vermiyorlarsa benim gibi susup oturmayın cingar çıkarın. Yoksa hicbir şekilde ilgilenilmiyor. Biz para veriyoruz onlara onlar bize vermiyor.

Bu ilgisizlik nereye kadar gidecek böyle çok üzülüyorum beyzanurun yasadigi ilgisizliğin aynısını ilk tedavimde bende yaşadım hatırlıyorsun demi anlatmıştım sana. Ben şuan yumruğu masaya koydum eşim devreye girdi busefer azcik olsa herşeye tamam diyorlar şuan rabbime emanetiz.

Back
X