• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben işk defa geçen sene yazmıştım buraya ama bütüüün formu geçen sene baştan sona okumuştum bı yüzden az çok biliyorum hikayelerinizi.Ve inanın hiçbirinizi tanımıyorum ve muhtemelen de ömrümde hiç görmiycem ama sizin yaşadıklarınızı okurken hepsini içimde hissettim 💖💖İlk Kieve gideceğim dediğinizde bu sefer olacak gibi bir his doğdu içime size yemin ediyorum ve gerçekten bu sefer enerjiniz de bir başka bakın çok çok iyi tanımıyorum geçen sene okuduklarımın da çoğunu unuttum ama aldığım enerji bu yönde Allah gönlünüze göre versin İnşallah kızınızla birlikte dönersiniz evinize🙏🙏🙏🙏🙏💖💖💖
kız birde içine hem tutup hemde kızmı doğuyor allahım içinin güzelliğini duysunda hayırlsıyla nasip etsin zazama ve tüm isteyenlere :D

Kizlar hepinize rabbim guzel haberler almayi nasip etsin.insallah 10.gun kan testinde 721 cikti.insallah haftaya kesyide gorur doktor.bi sorun cikmaz.hepinizden Allah razi olsun....rabbimm yar ve yardimcimiz olsun 🤲🤲👶👶ted. Baslayacak arkadaslarima bol bol dua ediyorum insallah hersey yolunda gitsin iyi mujdeli haberler olsun

Gözün aydın olsun canım ikizlerimiz geliyor :KK5:

kizlar herkese hayirli cumalar😉 güzel haberler devam etsin insallah💗 bir sorum olcakti transferbyaptirmis olanlara progesteron haricinde tedavilerinizde ne kullandiniz. Bana doktorum ikinci transfer icin progesteron yerine baska bir ilac kullanmayi onerdi, ismini tam hatirlayamiyorum suanda. Acaba kullanan oldu mu diye merak ettim? 🥰

Kizlar hepinize rabbim guzel haberler almayi nasip etsin.insallah 10.gun kan testinde 721 cikti.insallah haftaya kesyide gorur doktor.bi sorun cikmaz.hepinizden Allah razi olsun....rabbimm yar ve yardimcimiz olsun 🤲🤲👶👶ted. Baslayacak arkadaslarima bol bol dua ediyorum insallah hersey yolunda gitsin iyi mujdeli haberler olsun
Canım benim gözün aydın bu haberleri alınca bize de umut olur valla nasıl heyecanlanıyorum anlatamam

Çok güzel bir değer
İnşallah değerli,akıllı iki evladını kucağına al❤️🥰

Zazamm en sonunda bende basip gitcem kiewee gercekten kibris beni coook yoruyorr. Senin güzel haberlerini bekliyoruz🙏❤️
Ayy beyzacım keşke gitseydin benimle
Sıkılmazdık orda😂
Bugün korona testlesimizin cevabını aldık QR kodlu hem türk hem ingilis dilinde(negatif)
Andrey watsaptan bana ve eşime sağlık sığortası ve çıkış iznini attı
Onlarıda fotokopiden çıkartık
Heyecan beni boğuyor
Ama içimde okadar umut var ki
İnşallah umutlarım çöp olmaz🤲🤲🤲

Ben işk defa geçen sene yazmıştım buraya ama bütüüün formu geçen sene baştan sona okumuştum bı yüzden az çok biliyorum hikayelerinizi.Ve inanın hiçbirinizi tanımıyorum ve muhtemelen de ömrümde hiç görmiycem ama sizin yaşadıklarınızı okurken hepsini içimde hissettim 💖💖İlk Kieve gideceğim dediğinizde bu sefer olacak gibi bir his doğdu içime size yemin ediyorum ve gerçekten bu sefer enerjiniz de bir başka bakın çok çok iyi tanımıyorum geçen sene okuduklarımın da çoğunu unuttum ama aldığım enerji bu yönde Allah gönlünüze göre versin İnşallah kızınızla birlikte dönersiniz evinize🙏🙏🙏🙏🙏💖💖💖
Caaan gözlerim doldinşallah güzem umut ve mutlu sonla size umut olum🙏🏻

Ayy beyzacım keşke gitseydin benimle
Sıkılmazdık orda😂
Bugün korona testlesimizin cevabını aldık QR kodlu hem türk hem ingilis dilinde(negatif)
Andrey watsaptan bana ve eşime sağlık sığortası ve çıkış iznini attı
Onlarıda fotokopiden çıkartık
Heyecan beni boğuyor
Ama içimde okadar umut var ki
İnşallah umutlarım çöp olmaz🤲🤲🤲
Valla ben gidiyomisim gibi heycanlaniyorum🤭 hayirlisiyla gidin dönün insallah Bir kiz bir erkek yegen istiyoruz❤️👶👶 Allahin izniylee insallah❤️

Back
X