• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoş buldum sağ olun. Evet geçtiğiniz yolları çektiğiniz sıkıntıları biliyorum ve bu sefer maceranın mutlulukla sonuçlanacağına tüm kalbimle inanıyorum. Vereceğiniz bilgileri bekleyen bir hayli Kiev yolcusu var gibi. Toplanıp gitsek indirim yaparlar mı ki😊
Canımsın çok isterdim indirimi,ama eskilerde british için indirim aldım Allah şahidimdir yalvar yakar %15 indirim aldım
Sonrasında bu konuyla beni suçlayanlar bile çıktı
Onunçin bu defa bilgi vericem,ama indirim konusunu her kes kendisi konuşsun
Sizleri çok severim
Ama eskilerde kalbimi kıranlarda oldu 🌹

kıbrısın ücretlı olan herşeyını adamlar pakete koymuş konaklama ilac bile 😔 hatta kıbrısta bır tedavı fıyatına adamlar 2 garantı edıyor
İşte kıbrıs yol parası,karanti parası,pcr parası,taksiler parası,klinik parası,kliniğin ilave testlere ve işlemlere aldığı paralar,yutuğumuz tonla ilaçların parası bunların hepsi biotexcomun paket fiyatının içinde
Çok ilginç değilmi

İşte kıbrıs yol parası,karanti parası,pcr parası,taksiler parası,klinik parası,kliniğin ilave testlere ve işlemlere aldığı paralar,yutuğumuz tonla ilaçların parası bunların hepsi biotexcomun paket fiyatının içinde
Çok ilginç değilmi
Malesef kendi milletimiz düşünmuyorr bizi👍

Çok ilginç değilmi
Iste iki ulke arasindaki fark bu birileri para pesinde parami alayimda herturlu alirim derdinde digeride butun hersey icinde gercektendedigingibi ilginc.

Kızlar havaalanındayım gidiyorum😍
Bugün bir ukraynalı arkadaşımla konuştum,onun arkadaşının eşininde ukraynada tüp bebek merkezi varmış
Sormuş ona biotexcomu,çok sorumlu ve cidi bir merkez demiş
İçim ferahladı
Dua edin kızlat❤️

Eklentiler

• F99A587C-D850-4CF4-AF2F-2A270F29E0AD.webp
    F99A587C-D850-4CF4-AF2F-2A270F29E0AD.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 121
Bugün bir ukraynalı arkadaşımla konuştum,onun arkadaşının eşininde ukraynada tüp bebek merkezi varmış
İçim ferahladı
Dua edin kızlat❤️
Dualarimiz seninle canim benim hadi insallah guzel haberlerle dön. 🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤

İçim ferahladı
Dua edin kızlat❤️
Hayirli yolculuklar allaha emanet ol canim🙏🙏🙏🙏🙏🙏

İçim ferahladı
Dua edin kızlat❤️
Ayyy keşke bende gelseydim🤭🤭 nasıl heycanlıyım vallaha haber ver bizee Rabbimmm yolunuzu acık etsin hayırlı haberlerını beklıyoruzz Allaha emanetsinizzz🙏🙏🥰

Back
X