Off ya bu neCanim 1000 euro trans ucretiymis sadece 450 euro eger kabul ederlerse hala bekliyorum embriyo glue ucreti pcr masrafi alicaz dediler sonra ucak biletleri karsilama konaklama birde test ucreti varmis onu anlamadim ne testi hepsi toplam 4500 oluyor bizim gynolife odeyecegimiz para bu
Yok ilaclari biz kendimiz burdan alicaz canim enus bey ben sizetedaviden once ilaclari whatsuptan atarim alirsiniz kibrista cok pahali ordan alin dedi canimİlacda ıcınde demı o paranın
Sade kızlar hepsi kızzzİlacda ıcınde demı o paranın
AmiiinnnnnnAllah korusun hepimiz gidecegimiz yerlere su gibi gidip su gibi gelelim zaten pandemi cok gerdi herseyi.Allah zorumuzu kolaylastirsin insaallah
Merkezi kapatcak herhallde parasi olanSade kızlar hepsi kızzz
Parası olan napıcak donasyonda
Vay beeYok ilaclari biz kendimiz burdan alicaz canim enus bey ben sizetedaviden once ilaclari whatsuptan atarim alirsiniz kibrista cok pahali ordan alin dedi canim
Enis bey hemşiremi?Yok ilaclari biz kendimiz burdan alicaz canim enus bey ben sizetedaviden once ilaclari whatsuptan atarim alirsiniz kibrista cok pahali ordan alin dedi canim
Aynen ole benim adam ates püskürüyorOff ya bu ne
Yüz astardan pahalı oldu
Bana hemsire vermedilerEnis bey hemşiremi?
Bildiğim kadarıyla adam kliniğin koordinatoru
O herşeyEnis bey hemşiremi?
Bildiğim kadarıyla adam kliniğin koordinatoru
Offff sesli güldümBana hemsire vermedilerhemsire cevap yazmiyor dedim gerek yok bana yazin dedi ben cevaplarim koskoca merkezde bana hemsire yok basa cikamadilar hemsireler benle benim yeni hemsirem e nis bey adamin bilmedigi yok bos zamanlarinda herhalde bu isi yapiyor yakinda doktorla transfere girerse sasirmayin
Allah aşkına bu kadarıda yok artıkBana hemsire vermedilerhemsire cevap yazmiyor dedim gerek yok bana yazin dedi ben cevaplarim koskoca merkezde bana hemsire yok basa cikamadilar hemsireler benle benim yeni hemsirem e nis bey adamin bilmedigi yok bos zamanlarinda herhalde bu isi yapiyor yakinda doktorla transfere girerse sasirmayin
O herşeyben düşündüm gidersem zahar transferımede o girer
Kız ben delırıyodum artık agladım evın ıcınde kackez. Resmen kendımı zorla tedavıye kabul ettirmeye calısıuodumAllah aşkına bu kadarıda yok artık
Canim gercekten adam herseye kosusturuyor . bana hemsireye gerek yok dedi yaa adammm biz hemsireyle sorun yasadigimiz icin ben gittigimde adam her yerdeydi kan alinmisti benden bir baktim kan almada oturuyor daha sonra klinik resepsiyonunda telefonlara bakarken gordumAllah aşkına bu kadarıda yok artık
Maalesef oyle paraya doymuslarKız ben delırıyodum artık agladım evın ıcınde kackez. Resmen kendımı zorla tedavıye kabul ettirmeye calısıuodumbenım adama anlattım sonra dedı senın paran cok galiba paraya doyulmuş malesef
OffCanim gercekten adam herseye kosusturuyor . bana hemsireye gerek yok dedi yaa adammm biz hemsireyle sorun yasadigimiz icin ben gittigimde adam her yerdeydi kan alinmisti benden bir baktim kan almada oturuyor daha sonra klinik resepsiyonunda telefonlara bakarken gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?