Yok artıkPeki ya sectiklerimizin burun estetigi felan varsa dikkat ediliyormu acaba buna
Matofini insülin direnci için bana da vermişlerdi 1.5 aydın kullanmıyorum int zayıflatıyor diye okumuştum kaç zamandır kullanıyorum 1kilo zayıfladımEvet içerik metformin(glucophage,matofin) şeker hastalarına ve insulin direncinde kullanan ilaç.ama bu bana olan tedavi,hem kilom fazla hem insulin direncim far
Benim durumumda doktor kullanmamı istediMatofini insülin direnci için bana da vermişlerdi 1.5 aydın kullanmıyorum int zayıflatıyor diye okumuştum kaç zamandır kullanıyorum 1kilo zayıfladımrahimi de kalınlaştırıyor mu
Bir o eksiktiEvet yaa bide aşi pasaportu gundemde .. ucuslar aşi pasaportu olmadan olmayacakmis gorusmedeler netlesmedi ...
Hakketten ya nedır bu gecen sene nasip olmadı ıptal oldu bu senede yapmasınlar böle şeylerBir o eksikti
Cok sanslisinizzzBen dusseldorfdayim bende öyle bi skinti yok karantina yok burda cok ucus yapiyorum turkiyeye her iki uc ayda bir karantina yok testin varsa
Allah korusun hepimiz gidecegimiz yerlere su gibi gidip su gibi gelelim zaten pandemi cok gerdi herseyi.Allah zorumuzu kolaylastirsin insaallahHakketten ya nedır bu gecen sene nasip olmadı ıptal oldu bu senede yapmasınlar böle şeylerben gıdemde kapasınlar orda kalırım
Evet tr den gelince oyle ama karantina 14 gunse eger 5. Gun test de yaptirsan cikamaiyorsunKız 5. Ci günü test yapılıormus negatıfse cıkıyormussun karantınadan. Tr den gelen kuzenım öyle yapmıs.
Kiev yumurta garantisiyle sohbete oturmuyor
Canim 1000 euro trans ucretiymis sadece 450 euro eger kabul ederlerse hala bekliyorum embriyo glue ucreti pcr masrafi alicaz dediler sonra ucak biletleri karsilama konaklama birde test ucreti varmis onu anlamadim ne testi hepsi toplam 4500 oluyor bizim gynolife odeyecegimiz para buAnım anlamadım sana indirim yapmadılarmı
4500 eu neymiş?
Ya her yeri estetikliyseYok artık
Allah bana bir uzun burun kız versin gerisini ben hall ederim
İlacda ıcınde demı o paranınCanim 1000 euro trans ucretiymis sadece 450 euro eger kabul ederlerse hala bekliyorum embriyo glue ucreti pcr masrafi alicaz dediler sonra ucak biletleri karsilama konaklama birde test ucreti varmis onu anlamadim ne testi hepsi toplam 4500 oluyor bizim gynolife odeyecegimiz para bu
Buna katiliyorum iyi bir embiriyo herturlu tutunurKiev yumurta garantisiyle sohbete oturmuyor
Direk sohbeti embriyo üzerinde götürüyorlar
Mesela benim rahim çokta iyi değil,düşüklerim var,eşimde sperm sayısı düşük
Elena Mihaylovna bunu dedi,iyi embriyo kel endometriyumda bile tutunur ve gelişiyor
Off ya bu neCanim 1000 euro trans ucretiymis sadece 450 euro eger kabul ederlerse hala bekliyorum embriyo glue ucreti pcr masrafi alicaz dediler sonra ucak biletleri karsilama konaklama birde test ucreti varmis onu anlamadim ne testi hepsi toplam 4500 oluyor bizim gynolife odeyecegimiz para bu
Yok ilaclari biz kendimiz burdan alicaz canim enus bey ben sizetedaviden once ilaclari whatsuptan atarim alirsiniz kibrista cok pahali ordan alin dedi canimİlacda ıcınde demı o paranın
Sade kızlar hepsi kızzzİlacda ıcınde demı o paranın
AmiiinnnnnnAllah korusun hepimiz gidecegimiz yerlere su gibi gidip su gibi gelelim zaten pandemi cok gerdi herseyi.Allah zorumuzu kolaylastirsin insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?