Ben dusseldorfdayim bende öyle bi skinti yok karantina yok burda cok ucus yapiyorum turkiyeye her iki uc ayda bir karantina yok testin varsa

Anım anlamadım sana indirim yapmadılarmı
4500 eu neymiş?

Bu sefer olcak canım inşallahhhh

Peki ya sectiklerimizin burun estetigi felan varsa dikkat ediliyormu acaba buna

Metformin ilacin ham maddesi midir?
Bu endo inceligi icin faydali olan seyleri merak ediyorum
Evet içerik metformin(glucophage,matofin) şeker hastalarına ve insulin direncinde kullanan ilaç.ama bu bana olan tedavi,hem kilom fazla hem insulin direncim far

Evet içerik metformin(glucophage,matofin) şeker hastalarına ve insulin direncinde kullanan ilaç.ama bu bana olan tedavi,hem kilom fazla hem insulin direncim far
Matofini insülin direnci için bana da vermişlerdi 1.5 aydın kullanmıyorum int zayıflatıyor diye okumuştum kaç zamandır kullanıyorum 1kilo zayıfladım rahimi de kalınlaştırıyor mu

Hakketten ya nedır bu gecen sene nasip olmadı ıptal oldu bu senede yapmasınlar böle şeyler ben gıdemde kapasınlar orda kalırım
Allah korusun hepimiz gidecegimiz yerlere su gibi gidip su gibi gelelim zaten pandemi cok gerdi herseyi.Allah zorumuzu kolaylastirsin insaallah

kievde embriyo garantisi var mi Z Zaza74 arkadasim?
Kiev yumurta garantisiyle sohbete oturmuyor
Direk sohbeti embriyo üzerinde götürüyorlar
Mesela benim rahim çokta iyi değil,düşüklerim var,eşimde sperm sayısı düşük
Elena Mihaylovna bunu dedi,iyi embriyo kel endometriyumda bile tutunur ve gelişiyor

Anım anlamadım sana indirim yapmadılarmı
4500 eu neymiş?
Canim 1000 euro trans ucretiymis sadece 450 euro eger kabul ederlerse hala bekliyorum embriyo glue ucreti pcr masrafi alicaz dediler sonra ucak biletleri karsilama konaklama birde test ucreti varmis onu anlamadim ne testi hepsi toplam 4500 oluyor bizim gynolife odeyecegimiz para bu

İlacda ıcınde demı o paranın

Buna katiliyorum iyi bir embiriyo herturlu tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…