Canm annem iyi ki o varMerhaba Arkadaşım,
Aile baskısını günümüzde çoğu hem cinsimiz maalesef yaşıyor. Ben de yaşadım ama aşık olmadığım birisiyle de sırf toplum baskısından kurtulmak maksatlı evliliği tercih etmedim. Empati kurarsak; aslında aileler de haklı çocuklarının güzel günlerine, iyi bir aile kurduklarına, kendileri hayattayken tanıklık etmek istiyorlar hatta biraz ilerisine taşıyıp anne baba olarak görev adlediyorlar. Ancak her şeyde olduğu gibi bu işler de nasip kısmet işidir.
Küçük bir tavsiye; annenizin söylediklerine fazla takılmayın, içindekileri varsın dile getirsin dirayetle anlayışla karşılayın. Akabinde güzel bir kahve çikolata keyfiyle neşe içinde sonlandırın. Canınızı sıkıp takmaya değmez.. Hayat kısa, Annenizle birlikte olmanın keyfini çıkarın. Siz daha çok gençsiniz, kim bilir ne güzel fırsatlar insanlar karşınıza çıkacak. Değmez bu güzel günlerin birlikte tadını çıkarın. Ertelemeyin. Zamanı gelince her şey olur.
Gelelim size konulan erken menepoz tanısına; bilim bu konuda güzel çözümler üretmiş durumda. Dert edip kendinizi üzmeyin, stres yapmayın. Doktorunuzun tespitlerini dikkate alıp en kısa zamanda çözüme odaklanın, iyice araştırın ve sizin için en iyisini seçin.
Bu forumda tecrübe sahibi olan arkadaşlarım da eminim deneyimleri ile sizin sürecinize katkıda bulunacaklardır.
Dilerim her şey gönlünüzce olur :)
Merhaba, biz pandeminin ilk günleriydi sanırım fiyat görüşmesini yapalı, 4000 dolar. Simdi artış olmuş olabilir.Merhaba batumda yumurta donasyon ücreti nedir. Bilginiz var mı
Çook teşekkür ederim arkadaşım. İnşallah sen de mutlu haberler verirsin ve buradaki herkes..Gerçekten çok büyük şans canım rabbim devamını da güzel eylesin inşaallah canım senin mutlu haberini bekliyorum
AmiiinÇook teşekkür ederim arkadaşım. İnşallah sen de mutlu haberler verirsin ve buradaki herkes..Kimse hayal kırıklığına uğramasın.
Hayirli olsun canimGrubumuz pek sessizlestiNasilsiniz kizlarcim kader ortaklarim var mi gelisme? Ben de ukraynaya yazdim bakalim beklemedeyim. Ukraynada bulusalim
Evet canim aynen oyle. Sen nerede yaptiracakrin acaba?Hayirli olsun canimPascalya bitisinde hareketlenir
Bende ukrayna ile gorusuyorum canim.Bazi sorularimin cevap bulmasini bekliyorum .Pascalya sonrasi.Evet canim aynen oyle. Sen nerede yaptiracakrin acaba?
Cok güzelBende ukrayna ile gorusuyorum canim.Bazi sorularimin cevap bulmasini bekliyorum .Pascalya sonrasi.
Ben 11 mayıs ultrasonumu bekliyorumGrubumuz pek sessizlestiNasilsiniz kizlarcim kader ortaklarim var mi gelisme? Ben de ukraynaya yazdim bakalim beklemedeyim. Ukraynada bulusalim
Hayirli olsun insallah hersey sugibi aksin .hersey guzel olsunBende ukrayna ile gorusuyorum canim.Bazi sorularimin cevap bulmasini bekliyorum .Pascalya sonrasi.
Hadi canim hayirlisi olsunBende biletciyi aradim haber bekliyombana direk ucus bul aktarmasiz dedim sesi cikmadi halen
Ben 11 mayıs ultrasonumu bekliyorum
Aminnn canim hepimizin yüzü gülsün insallahhhhhCanlarim insallah bebislerinizle dönün kurban oldugum rabbim hepinizin yüzünü güldürsün insallah soyle sayfamiz bebis haberleriyle dolsun.hepinizi seviyorum sekerler.
AminnnnCanlarim insallah bebislerinizle dönün kurban oldugum rabbim hepinizin yüzünü güldürsün insallah soyle sayfamiz bebis haberleriyle dolsun.hepinizi seviyorum sekerler.
Ben 11 mayıs ultrasonumu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?