Canım ben daha bilgilerimi yazmadım çünkü hep telden nete giriyorum o yüzden uzun mailler yazmak zor oluyor bir ara bilgisayarı açıp bilgilerimi göndereceğim .

evet önce 2 kese görmüştü sonra 1 gördü .. çarşamba yada perşembe tekrar gidicem.. bakam ne görcez. ben iki hissediyorum nedense

insallah insallah darisi bizlere :) sizler yazdikca öyle icim kipir kipir oluyor.......aralik sonu gelsede gitsem kibrisa diye.................... :)

insallah insallah darisi bizlere :) sizler yazdikca öyle icim kipir kipir oluyor.......aralik sonu gelsede gitsem kibrisa diye.................... :)

ben adet oldum 1 aralık bugün 4.günüm estrofem başladım
13-14 günü ultrason sonra çağırabilirler sence
tabi benim tahmin sadece sen hangi aşamadasın

ben adet oldum 1 aralık bugün 4.günüm estrofem başladım
13-14 günü ultrason sonra çağırabilirler sence

senden naber
sana birde birşey sorucam donör ile ilgili göz rengi saç rengi boyu bunlarla ilgili bilgi verdilermi?

Çok mutluyum erken ama olsun zamanın tadını çıkarmayı atladım sonuca odaklanınca .. )))))))) Ay içim kıpırtadı.. Anisha saooolll ...

beklediklerin inşallah seninledirler.AMİN

ben şimdi adet oldum ve beni heyecan sardı theo adetin kaçıncı günü gittin arkadaşım transfere ve kaç gün kaldın?

Yusufzilan süreç başladı demek. Hayırlı olsun. İnşallah pozitif olsun. Bebek senin de birşey kalmAmış. yıllar geçti bu yolda, ayı mı bitiremeyeceğiz :) hemen gelecek göreceksin :)

HİT Mağusa' da...

bebek cim trese de sordum
donör ile ilgili saç göz rengi boyu ile ilgili bilgi birazda olsa verdiler mi?

Selam canim, evet sac renig, göz rengi, kilo, boy, sag/sol el mi kullaniyor, egitim seviyesi bunlarin bilgilerini verdiler. birde kardesi varmi, anne-babasinin sac rengi, göz rengi vs. yani bir nevi aile agaci yollamislar

benim asama su: 13 aralik en son yasmin hapini icicem, sanirim 2-3 gün sonra adet basliycak benim, ve basladiktan sonra bana tarih vericekler. normalde sanirim adet basladiktan 10-11 gün sonra kibria cagiriyorlar..sendedemi öyle olucak? sende mi firdevs hanimdaydin?

Yusufzilan süreç başladı demek. Hayırlı olsun. İnşallah pozitif olsun. Bebek senin de birşey kalmAmış. yıllar geçti bu yolda, ayı mı bitiremeyeceğiz :) hemen gelecek göreceksin :)

sagol canim.......aynen öyle..surda ne kaldi, iste sanki günler gecmiyor :) aslinda cok da isim var evde, bu ara birde 20. aralikda tasiniyoruz :) yani yeni eve gecip sanirim 3-4 gün sonra esyalari yerlestirmeden ucacagiz kibrisa :)) ama olsun, isler kalsin diyorum, önemli degil.........cünkü ancak o zaman is yerinden izin alabilidim....

ALLAH senin bebeğinde sağlıkla gelsin kucağına
rüzgarselin ben inanamıyorum bile gebe olabileceğimi nebileyim 10 yıla giriyorum bebeksiz ve gebe olamamak kolay değil
o yüzden inanmak

arkadaşım adetin kaçıncı günü gidiliyor?

İşleri boşver canım nasılsa bi şekilde hallolur. yeni evin sana şans getirsin. Hep güzel anılarınız olsun inşallah. Pozitifi bekliyoruz :)

ayrıca bilgi veremiyoruz dediler.
Bende şu açıdan merak ediyorum benim kriterlerime yakınmıdır acaba diye umarım sende öyle merak ediyorsundur.

telefonda olduğu içinmi acaba?

benim bildigime göre adet basladiktan yaklasik 10-11 gün sonra gidiliyor..cünkü normal tüp bebekde de mesela bendde genel olarak 11/12 gün yumurta toplaniyordu. bizlerde iste yumurtalar donörden toplanmadan bir gün önce mutlaka kibris da olmamiz gerekki, yumurta toplandigi gün döllenme islemi yapilsin..

Tabii ki inanıyorsun. İnanmasan, umud etmesen denemezdin ki :) meryem duasını tavsiye ederim. 40 gün aralıksız. Bu sefer olacak inşallah :)

ayrıca bilgi veremiyoruz dediler.
Bende şu açıdan merak ediyorum benim kriterlerime yakınmıdır acaba diye umarım sende öyle merak ediyorsundur.

telefonda olduğu içinmi acaba?

aynen hemde nasil merak ediyorum, kac kere tekrar email yazdim ben, biraz olsun bana tip olarak andirsin diye...yani merak etmeyin diyolar, baska birsey degil, artik güvenmekten baska caremiz yok iste..

sana email olarak yollamadilarmi donörün bilgilerini??

Canim berk beyin kliniğinde dönor hakkinda pek bilgi vermiyorlar Ben hemsireye çok israr etmistim.hemsirede üniversite mezunu bir cocuğu olduğunu söylemişti.canim seni heycanla bekliyorum benimde cocuksuz .10yıl oldu ne KADAR benziyoruz.sen gitt arkandan Ben geliyorum canim.merkez cok temiz calısanlar çok güler yüzlü ayni zamanda kimseyle karşılasmıyorsun.yani başka hastalarla denk gelmiyorsun en azindan Ben denk gelmedim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…