Somtik aslında eşini ikna edebilirsin bir kere daha yapmak için .. Çünkü sen zorunlu kapatmışşın bu durumu. Yani isteyerek değil.. Kendin karar vermelisin bu defteri kapatmaya. Çünkü bütün eziyeti çeken kadın. ilaç stress herşey.

Bende bel bağladım ve sonucu aldığımda eğer "negatif olursa" nasıl bir kriz geçiricem bilemiyorum işte bu noktada kendime acımak istemiyorum..Üsteik ben sıfırı tükettim. Bundan sonra ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum bir kere daha denemeliyim yoksa cidden çocuksuz bir kadın olmayı kabul edip hayatımı ona göre mi tanzim etmeliyim. Maddi durumunu bilemiyorum fakat bir kaç merkez daha var bu işleri yapan girit, ispanya falan.. Gerçekten bir kere daha denemeyi istemiyor musun?

Alınganım, hassasım , ağlamaklıyım, Aşağıda yazdığım bu cümlelere dayanamıyorum söyleyenlerin suratını cırmalamak istiyorum. haksızlık bu dedğim noktada çıkmaza giriyorum.

* Ayy canım bir kere birlikte olduk işte hamile kaldım..Hemde ilkinde !!
*Annelik mükemmel bir duygu yaşamalısn mutlaka !!
*Sen neren anlayacaksın ki ? çocuğun olsa anlardın !!
* Kısır mısın? aaa üzüldüm amaan boşver bir sürü yöntem var şimdi muhakkak hamile kalırsın.
*Hımm evet yine kürtaj olucam yaa doğum kontrol hapıyla gebe kaldım ben.

Ben aşırı mı tepki veriyorum?

ama çok pahalı bir uygulama
bu paralar bizim ülke şartlarımızda çok az insan için önemsiz.
çoğunluk için önemli paralar
birde zaman gerekli çalışanlar için.
böyle olmasa kolayca verilecek paralar olsa oluncaya kadar dener her kadın bence.
üç deneme demek bugün orta karar bir araba demek oldukça pahalı bir yöntem yani
çok çocuk diyen başbakanımız keşke sgk dan karşılasa :)))))

Bunu yapmak isteyen insanlar ne yapar eder bu parayı bulur , tıpkı benim gibi.. Aslında tekrar tekrar denemek işkenceye dönüşüyor negatif sonuçlarda işte. Çünkü Ümit işkenceyi uzatır. - Nietzsche . Ben bu uğrda 1 araba ve bir ev sattım)) ha vardı da satmışsın demeyin onlar 20 senelik çalışmamın ve gezmeyip harcamayıp biriktirdiğim paralardı. Yesemiydim diye düşünüyorum..

Canim inan bu annelik Oyle bir duygu ki yasamak icin neleri goze aliyoruz hepimiz.ama suda bir gercek pahali bir islem gebe kalinca hepsi unutulucak biliyorum ama iste olumsuz oluncada tekrar denemek icin para lazim ve ne yazikki cok az indirim yapiyorlar .

bu uygulamalardan tam 15kg aldım.ümitlerim hayallerim yok oldu.birde 50000tl.kabule gectim eşim ve ben kısırız.artık bunu kabul edince hamile görmek beni rahatsız etmıyor bebek görünce yüreğim sızlamıyor.hayatıma başka yönler vermeye calışıyorum.tabi bunlar dr. desteğiyle oluyor.bir daha piyangodan para cıkarsa.o zaman kocamı falan takmam.güzelim cok zor bi ihtimal benim bir daha denemem.anca tıp ilerler kök hücreden bi şeyler yaparlarsa.

yarın sabah sezeryana giriyorum. dualarınızla yanımda olacağınızı umut ediyorum.

Moonrose tebrik ediyorum bebeğin sağlıkla büyür inşallah . Yanilmiyorsam Forumda donasyon yolu ile gelen 2. Bebeğimiz:) hissettiklerini o kadar çok merak ediyorum ki bizimle paylaşırsan çok sevinirim... Benimde donasyonla ikiz kızlarım olacak... Hamileliğinin 27. Haftasindayim ve icimde fırtınalar kopuyor...kime benzeyecek , genetik bı hastalığı var mı ,dünyaya geldiklerinde ne hissedeceğim ..... Bı sürü şey ...cevaplarsan çok sevinirim...
Donasyonla karar vermiş olan arkadaslar belki ilk etapta pozitif sonuc almak tek istediğiniz ama sonrası bence daha zorlu bir süreç ...tabi ki hepimiz icin çok düşünülmüş ve zor bir karar ama hamileliğin ilerleyen dönemlerinde böyle karmaşık duygularla karsilasabilirsiniz ...hepimiz icin hayırlısı insallah...

:-( az mı indirim.. ? Orada bir çift ile tanıştım. onlar bayağı indirim almışlar konuştuk.. Tabii kimse yumurta donasyonu demiyor. Cinsiyet seçimi için geldik buraya diyor. Tabii kadın haklı nye desin ki fakat ödediği para yaptırdıkları işleme göre çok azdı. Dünde İrem ahnımla görüştüğümde 2. deneme için çok indirim yapıyoruz dedi fakat rakkam belirtmedi.

Allah bu yola başkoymuş herkesin yardımcısı olsun..

Önce eşine ve sana sağlık huzur ve aşk nasip etsin rabbim.

Hakkımızda herşeyin hayırlısı..

Merhaba, mesajını atlamışım kusura bakma geç cvp veriyorum.

Donmuşum yok 8 yumurta döllendi 4 ü iyi kalite olduğu söylendi.. ve onlarda transfer edildi. Çok dua etmişimdir allahım lütfen beni anne yap yoksa içimdeki çocuk sevgisini al at diye. Bu konudaki mücadeleni takdirle ve hayranlıkla karşılıorum.

Hangisi daha kötü bilemiyorum hamileliği yakalayıp kaybemek mi yoksa hiç yakalayamamak mı? Sanırım yakalayıp kaybettiğinde olacağına dair inancın güçleniyor savaş için daha güçlü bir ruh hali içinde oluyorsun .

Sağlıklı bir bebekle kucağın en kısa sürede dolar inşallah..

Canim ben ilk denememi dünya ıvf tüp bebek merkezinde denemiştim ikinci için 500euro indirim yapıyorlar. Diğer merkezler ne KADAR indirim yapıyorlar bilmiyorum canim

canım kusura bakma ben özelden mesaj atamam beceremem heralde. sorduklaına tek tek cevap vermeye calışayım. ilk gittiğimizde malpasta kaldık.cok güzelotel tavsiye ederim.ikincisinde ise onların ayarladığı pansiyonda kaldık.o da fena değildi.bana sorucak olursan cok paran varsa 5 yıldızlı otelde kal az varsa pansiyonda ama amac kendi adımıza biz o raya tatile gitmemiştik. 2 ve 3 de pansiyonda kaldık. ben yanımdaki hastalarla iletişim kumadım pek.korkudan malum.gelelim diğer soruna bana 2 tane emriyo sebepleri coğul gebelikten korkmaları imiş. ist.drbülent istemiş.bir daha asla onları görmek istemiyorum cok acı cektim ve isyan ettim.sana eğer yardım edebilirsem cok mutlu olurum.birde beni orda sinireden muhasebeci alkan vardı hamile kalmış gerine gerine geziyordu gectiğimiz aralık ayında oyle bir merkezde.hoşcaka canım

Canim sana yazdim ama gorrmedin sanirim.4 kez denedim yazmissin hepside donasyonmuydu .düşüklerinin nedeni eşinin sperminden kaynakli olabilir mi.yani sperm kaliteniz nasil.deneyimlerine dayanarak sence sorun neredeydi canım

Canim bülent bey senin doktorunmuyduda bülent bey istedi dediler.anlamadim . Birde kaç embriyo konulucagina hasta Ile doktorun karar vermesi gerekmez mi .ayni zamanda iki tane negatif sonucun varken az da olsa şansini artirmak adina embriyoyu daha fazla vermeleri gerekmezmiydi acaba canim seni uzmek istemem nacizane fikrim benim bu .off banada 3 embryo vermişlerdi.
Veee tabiki olumsuz oldu birde ben ilk donor ayarlandginda esimin isinden dolayi yetisemedik ve baska bir donor ayarlandi fakat transfer adetten22 gun sonra
Yapildi berk bey bunun basariyi etkilemiyceğini soylemişti.fakat benim doktorum rahim adet moduna gîrmîş olabilir dedi.olumuzluk karsiinda berk bey sadece sanssızlık dedi.bende şans olsa orda ne isim var.ben şunu beklerdim siz Anne olmadan sizi birakmiycaz tekrar deniycez deseydi. Bence basari asla tesadüf deyildir.şans hic deyil

bize kimse öncesinde kac tane koyucaklarını söylemediler.dr. bülent bey tr. en iyi doktorlarından.ama biliyormusunuz. ortağıymış dünyanın. bize ordaki taksici söylemişti

bize kimse öncesinde kac tane koyucaklarını söylemediler.dr. bülent bey tr. en iyi doktorlarından.ama biliyormusunuz. ortağıymış dünyanın. bize ordaki taksici söylemişti

Ever canim bizede sofor yani oranin servisi soyledi ortagi oldugunu Bize hatta istanbuldaysaniz bulent beye hazirlik icin gidebilirsiniz demislerdi

Eminim zorlu bir süreç.. Yani yaşamak isterim zorlu bu süreci fakat yumurta nakli olduğunu hatırlamamak en iyisidir sanırım.Fırtınalar ne olur kopmasın. Çünkü onu siz besliyorsunuz di mi? Hatırınıza getirmeyin yumurta naklini Evlatlık bebek almış bir yakınımın çocuuğu şu anda 17 yaşında ve inanmazsınız hem anneye hem babaya benziyor kendi çocukları gibi.. Allah sağlıkla çocukları kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.

Öncelikle donasyonla hamile kalan arkadaşlarıma sevinirken transferi olumsuz olanların duygularını ruh dünyasındaki çalkalanmaları anlamakla beraber çook üzülüyorum .
Tress seninle hemfikirim bence de fazla embriyo konulmalıydı üstelik embriyo donasyonu bu (Somtik için diyorum) valla şaştım kaldım. Rahimde durmaması ayrı bir durum onu ve sebeplerini tartışmıyorum bile kaldıki eşin spermlerinde problem varsa zaten spermmiyogram da anlaşılır öyle ya drlar yumurtanın içine spermi enjekte etmiyor mu? Zaten normal yoldan olsa orada işimiz ne? Demekki maharet bu yumurta sperm buluşmasını embriyolara dönüştürecek maharetli ellerde. Yaşın mı küçüktü 2 embriyo verdiler bilmiyorum Somtik ama zaten sadece 2 embriyo gelişmiş anladığım kadarıyla. Tutarsa zaten 1 tanesinin bile tutacağını cümle alem biliyoruz biliyoruz da tabii iyi bir hizmet almak da hepimizin hakkı. Burada hangi merkez olursa olsun itina göstermeli. Şimdi tüm merkezler hakkında bilgi edindim çoğunluğu embriyo transferi garantisi veriyor ama donörden istenilen adet yumurta elde edilemediği durumlar da olmuş hatta o zaman işlem ücreti (uçak bileti ve kalış hariç)
alınmıyormuş bunun yüzdesi azmış ama zaten kim ister bu piyangonun kendisine düşmesini? Ha bu arada şaka değil ciddi bir toplum sorumlusuyum ne olursa olsun haksızlığın cehaletin ve kurnazlığın, ben merkezliliğin, kendini bilmezliğin karşısındayım. Tüm merkezlerin de bu konuda sorumlu ve titiz çalıştıklarına inanmayı canı gönülden istiyorum. Yoksa yoksa kendileri bilir..... :)))

Sevgili Portakal, evet öyle..biz sanirm aralik sonuna gidecegiz, yeni yilin ilk haftasina kadar ordayiz..bencede sakin bir dönem olur, yilbasi araya girdigi icin.
evet bana zyklus umu donör ün zyklusuyla senchronise edilmesi icin dogum kontrol hapi - yasmin olabilir, baskasi da olabilirmis - kullanacaksin dediler, tam 21 gün kullarniyorsun bu hapi, sonra 2-3 gün icersinde adet görüyormusum. bu adet gördügüm anda iste donör de adet görüyor ve ignelerine donör basliyor.
sende mi dogus merkezine gidecektin ocak ayinda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…