bana hic bir acıklama yapmadılar.bende onlara olan kırgınlığımdan ne aradım ne sordum.500euro indirim.ben artık kapattım bu defterleri. eğer icinizden birine faydam dokunursa bu beni cok mutlu edicek.aynı şeyleri yaşadık. ben cok bel bağladım bu işlere sonucu böyle oldu.işte beni görün kararınızı ona göre verin. ben yanıldım siz yanılmayın.
ama çok pahalı bir uygulama
bu paralar bizim ülke şartlarımızda çok az insan için önemsiz.
çoğunluk için önemli paralar
birde zaman gerekli çalışanlar için.
böyle olmasa kolayca verilecek paralar olsa oluncaya kadar dener her kadın bence.
üç deneme demek bugün orta karar bir araba demek oldukça pahalı bir yöntem yani
çok çocuk diyen başbakanımız keşke sgk dan karşılasa :)))))
yarın sabah sezeryana giriyorum. dualarınızla yanımda olacağınızı umut ediyorum.
Canim inan bu annelik Oyle bir duygu ki yasamak icin neleri goze aliyoruz hepimiz.ama suda bir gercek pahali bir islem gebe kalinca hepsi unutulucak biliyorum ama iste olumsuz oluncada tekrar denemek icin para lazim ve ne yazikki cok az indirim yapiyorlar .
bu uygulamalardan tam 15kg aldım.ümitlerim hayallerim yok oldu.birde 50000tl.kabule gectim eşim ve ben kısırız.artık bunu kabul edince hamile görmek beni rahatsız etmıyor bebek görünce yüreğim sızlamıyor.hayatıma başka yönler vermeye calışıyorum.tabi bunlar dr. desteğiyle oluyor.bir daha piyangodan para cıkarsa.o zaman kocamı falan takmam.güzelim cok zor bi ihtimal benim bir daha denemem.anca tıp ilerler kök hücreden bi şeyler yaparlarsa.
merhaba Arkadasim;
Yazilarini okudum,gözden kacirdigim olursa kusura bakma lütfen.
Hosgeldin evine,tüm tedavin hayirli olsun bol sanslar dilyiorum.Dr.Firdevs hanim iyi bir doktor,ayni zamanda benimde transferimi yapmisti.memnun kaldim iyi bir hanim.uygurlu elleri vardir.Insallah emegin bosa gitmez.Aglama canim ,bu sitede herkes ayni durumu yasiyor.bende 4.kez ayni tedavyie basladim.Cok defa bos ellerim kaldi.Hamilleigi yaklayipta devam edemeyen katagorideyim.. Savasa devam diyorum. Güclu ol derim.Allahtan umut kesilmez. Donmuslarin varmi? kac embroyo kaldi ? kac adet transfer edildi cnm.Sabrin olursa,icinden gelirse yaz canim,paylas bizimle.
sevgilerimle.
bize kimse öncesinde kac tane koyucaklarını söylemediler.dr. bülent bey tr. en iyi doktorlarından.ama biliyormusunuz. ortağıymış dünyanın. bize ordaki taksici söylemişti
Moonrose tebrik ediyorum bebeğin sağlıkla büyür inşallah . Yanilmiyorsam Forumda donasyon yolu ile gelen 2. Bebeğimiz:) hissettiklerini o kadar çok merak ediyorum ki bizimle paylaşırsan çok sevinirim... Benimde donasyonla ikiz kızlarım olacak... Hamileliğinin 27. Haftasindayim ve icimde fırtınalar kopuyor...kime benzeyecek , genetik bı hastalığı var mı ,dünyaya geldiklerinde ne hissedeceğim ..... Bı sürü şey ...cevaplarsan çok sevinirim...
Donasyonla karar vermiş olan arkadaslar belki ilk etapta pozitif sonuc almak tek istediğiniz ama sonrası bence daha zorlu bir süreç ...tabi ki hepimiz icin çok düşünülmüş ve zor bir karar ama hamileliğin ilerleyen dönemlerinde böyle karmaşık duygularla karsilasabilirsiniz ...hepimiz icin hayırlısı insallah...
Sevgili Bebek ve Yusufzilan sanırım en yakın zamanda sizler gideceksiniz Aralık gibi. Bende Ocak gibi gitmek istiyorum ama henüz klinikle görüşmedim. Bu aralar pek giden yok gibi daha çok baharda kalabalık oluyor sanki. Yoğun olmayacağı için şanslıyız sanırım.
Bebek yasmin kullandığını yazmışsın sana neden yasmin verdiler.Doktorum bana yasminden hiç bahsetmemişti.Adet olduğunda gel 10-12 gün sonra seni Kıbrıs'a göndeririz demişti. 1 ay öncesinde yasmin kullanmam gerekecek mi acaba.
Sonuç bekleyen heyecanlı arkadaşlar sonuçlarınız konusunda en az sizler kadar heyecanlıyız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?