canim berk beyin kliniğinde dönor hakkinda pek bilgi vermiyorlar ben hemsireye çok israr etmistim.hemsirede üniversite mezunu bir cocuğu olduğunu söylemişti.canim seni heycanla bekliyorum benimde cocuksuz .10yıl oldu ne kadar benziyoruz.sen gitt arkandan ben geliyorum canim.merkez cok temiz calısanlar çok güler yüzlü ayni zamanda kimseyle karşılasmıyorsun.yani başka hastalarla denk gelmiyorsun en azindan ben denk gelmedim canim
Kıbrıstan döndüm. İşlem gerçekleşti. Tam ransfer günü endometriım kanamaya başladı. İçerdeki kalınlık 13 mm bulmuştu. Transfer yapıldı. 4 ebiryo kondu. biri 10 hücreli diğerleri 8 hücreli. Transferden sonra Fridevs hanım bu akşam kanama olmazsa kesin hamilesininz dedi. Ve neyazıkki çok olmamak la birlikte kanama oldu. Otelde sinir krizi geçirdim . Eşim beni sakinleştrmek için taklalar attı. Estrofemi yükselltik kan kesildi. Şu an istanbuldayım olacağına dair olan inancım yok oldu ama pek kocama bahetmiyorum çok üzülüyor çünkü. Nerden çıktı bu kanama bilmiyorum. Bu dünyadai bebek sınavım bitmemş sanırım. Bunları yazarkende ağlıyorum.
Allah herşeyin hayırlısını versin. Fridevs hanım sıcak ve iyi bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim. Allah hepinizin yardımcısı olsun.
ben erken menepozum canim hic tüp deneyemedim genelde 14 15 gun transfer yapiliyor peki sen duzenli adet oluyormusun exrofem gunde. Kac tane aliyosun
ben erken menepozum canim hic tüp deneyemedim genelde 14 15 gun transfer yapiliyor peki sen duzenli adet oluyormusun exrofem gunde. Kac tane aliyosun
Canim senin 4denemende Donasyon muydu sanirim bir cocugun var esinin sperm durumu neydi kacirmis olabilirim yazdiklarini afedersiiin[/QUEN SON BİŞEY SORMUŞTUM
DÖNMEDİN BANA
Canim berk beyin kliniğinde dönor hakkinda pek bilgi vermiyorlar Ben hemsireye çok israr etmistim.hemsirede üniversite mezunu bir cocuğu olduğunu söylemişti.canim seni heycanla bekliyorum benimde cocuksuz .10yıl oldu ne KADAR benziyoruz.sen gitt arkandan Ben geliyorum canim.merkez cok temiz calısanlar çok güler yüzlü ayni zamanda kimseyle karşılasmıyorsun.yani başka hastalarla denk gelmiyorsun en azindan Ben denk gelmedim canim
ben o merkeze 3 kere gittim 3dedebaşka hastalarla yanyanaydık,hatta bizi malpas otelden aynı taksiye bindirdiler. ben dönüşte kabul etmedim. orda cok fazla gizliliğe önem vermiyorlar. birde eşim ve benden testler istediler.her gittiğimizde.eşim son gittiğimizde yaptırmadı. zaten öylesine bakıyorlar.sonuncusu emriyo donasyonuydu bizim genetiğimizle alakası olmayacaktı.boşu boşuna kac kere test yaptırdım.
Canim cok afedersiin gormedim cepten yazdiğim icin gozden kacirabiliyoru m.Elbette normal adet gorup gebe kalan çok kişi var bu işlemi sadece erkenmnepoz olanlar yaptirmiyor canim adet olanlarin ilacla yumurtalarini baskiliyorlar ve basari Sansi hepsinde ayni sadece ilaci hastanin durumuna gore ayarliyorlar.hatta adet olup yasindan dolayi tüp bebekle vakit gecirmemek icin bu yonteme basvuran hastalarda çogunlukta nedeni bu islemin genç kisilerden Alinan yumurtalardan dolayi basari sansinin daha yuksek olmasi .Theo arkadaşimizda normal adet oluyor sanirim insallah ondanda guzel haberler Alıcaz..Bize umut olucak
merhaba bir kaç gündür yazamadım formada girip bakamadım farklı sıkıntılarım vardı zaten geldimi herşey üst üste gelir... neyse canım
ben sana boll bollll şans diliyorum herşey gönlünce olsun işallah moralini hep hemde hep yüksek tutmaya calış ve dua et bol bolll hayırlısını iste allahtan ...senin gidip gelmeni 4 gözle bekliyorum bize yol gösterecek çünkü herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmanı rica ediyorum donasyon işlemi ile ilgili ve dünya ıvf berk bey ile ilgili...
kalbini ferah tut herşey güzel olacak...
bende senin eşimin kurbanı oldum.o aynı merkez diye diretti.sanırım alışkanlıktan. olursa aynı yerdede olur dedi. bende 500euro indirime kandım. bana koya koya 2 emriyo koydular banada sonuncu trans verimde 80 lere varan şans verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?