arkadaşım senin tamsorunun neydi düzenli adet görebiliyormusun.
Murta kalitesi iyi değ,l dediler
ben 3 tüpbebek denedim 4 aşılama yumurta kalitesi iyi değil dediler
ben estrofem başladım adetin 4.günündeyim ulturasan yaptım bugün
sence benim yolculuk ne zaman olur sen adetin kaçıncı günü gittin?

Ben Erken menepozum canim hic tüp deneyemedim genelde 14 15 gun transfer yapiliyor peki sen duzenli adet oluyormusun exrofem gunde. Kac tane aliyosun

merhaba Arkadasim;
Yazilarini okudum,gözden kacirdigim olursa kusura bakma lütfen.
Hosgeldin evine,tüm tedavin hayirli olsun bol sanslar dilyiorum.Dr.Firdevs hanim iyi bir doktor,ayni zamanda benimde transferimi yapmisti.memnun kaldim iyi bir hanim.uygurlu elleri vardir.Insallah emegin bosa gitmez.Aglama canim ,bu sitede herkes ayni durumu yasiyor.bende 4.kez ayni tedavyie basladim.Cok defa bos ellerim kaldi.Hamilleigi yaklayipta devam edemeyen katagorideyim.. Savasa devam diyorum. Güclu ol derim.Allahtan umut kesilmez. Donmuslarin varmi? kac embroyo kaldi ? kac adet transfer edildi cnm.Sabrin olursa,icinden gelirse yaz canim,paylas bizimle.
sevgilerimle.

Canim senin 4denemende Donasyon muydu sanirim bir cocugun var esinin sperm durumu neydi kacirmis olabilirim yazdiklarini afedersiiin

ben o merkeze 3 kere gittim 3dedebaşka hastalarla yanyanaydık,hatta bizi malpas otelden aynı taksiye bindirdiler. ben dönüşte kabul etmedim. orda cok fazla gizliliğe önem vermiyorlar. birde eşim ve benden testler istediler.her gittiğimizde.eşim son gittiğimizde yaptırmadı. zaten öylesine bakıyorlar.sonuncusu emriyo donasyonuydu bizim genetiğimizle alakası olmayacaktı.boşu boşuna kac kere test yaptırdım.

Canim Ben hic bir hastayla denk gelmedim hatta esimle cok sasirmistik Kimse yok diye bilmiyorum belkide yogun bir donem deyildi behim ilk denememde olmadi berk bey tamamen şanssizlik demisti.zaten bizde sans olsa ne isimiz var oralarda haksizmiyim birde aynen senin gibi banada ikinci denemenizde Sansiniz daha yuksek demisti.berk bey neye gore yuksek demişti anlamadim .o zamanda üzüntüden nasil daha yuksek diye sormamistim.şimdide boş bir bekleyisteyim esim ayni yerde yaptıralım diyor artık hayirlisi canim

Canim cok afedersiin gormedim cepten yazdiğim icin gozden kacirabiliyoru m.Elbette normal adet gorup gebe kalan çok kişi var bu işlemi sadece erkenmnepoz olanlar yaptirmiyor canim adet olanlarin ilacla yumurtalarini baskiliyorlar ve basari Sansi hepsinde ayni sadece ilaci hastanin durumuna gore ayarliyorlar.hatta adet olup yasindan dolayi tüp bebekle vakit gecirmemek icin bu yonteme basvuran hastalarda çogunlukta nedeni bu islemin genç kisilerden Alinan yumurtalardan dolayi basari sansinin daha yuksek olmasi .Theo arkadaşimizda normal adet oluyor sanirim insallah ondanda guzel haberler Alıcaz..Bize umut olucak

Moonrosedan haber alan varmı. doğum yapmış olması gerek..
şimdi minik meleğini koklayıp tatlı tatlı uyuyordur umarım..

merhaba bir kaç gündür yazamadım formada girip bakamadım farklı sıkıntılarım vardı zaten geldimi herşey üst üste gelir... neyse canım
ben sana boll bollll şans diliyorum herşey gönlünce olsun işallah moralini hep hemde hep yüksek tutmaya calış ve dua et bol bolll hayırlısını iste allahtan ...senin gidip gelmeni 4 gözle bekliyorum bize yol gösterecek çünkü herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmanı rica ediyorum donasyon işlemi ile ilgili ve dünya ıvf berk bey ile ilgili...
kalbini ferah tut herşey güzel olacak...

bende bu konu ile ilgili daha önce ayseviden dinlemiştim bütün hastaların birbirini gördüğünü ve hemsinin aynı oda içerisinde perdelerler bölünmüş sedyelerde yanyana yattığından bahsetmiş ve beğenmediğinden falan bahsetmişti daha sonra bir kişide daha okudum bu şekilde olduğunu yanda yatan hasta ile sohbet falan etmiş bir birlerinin adını öğrenmişler falan filan yani ben gitmeden önce merkezle bu konu hakkında konuşucam yani şans bu belli olmaz bir tanıdıklada denk gelebilirsin yani ben kendim acısından düşünüyorum eşimle ikimizden başka kimse bilmiyor ailem bile oraya gittiğinde biri ile karşılaşıyorsun bu kötü olur cok.hani bana cok düşük ihtimal diyeceksiniz biliyorum ama belli olmaz kızlar hayat bu ayrıca ben hep olmadık yerlerde olmadık insanlar görmekte üzerime yoktur eşimle sevgili iken gizli gizli gittiğimiz heryerde bir tanıdığa rastladık yaşadığım şehre 1100 km uzaklıkta bile inanın bir akrabamı gördüm pes demiştim artık kötü şans hiç belli olmaz yani..uzun lafın kısası konuşup hepsini en ince ayrıntısına kadar sorup söylücem benim gibi bu konuda kaygısı olan birileri varsa oda söyleyebilir sonuçta psikolojik olarakta rahat olmamız gerekiyor benim gibi bunu kendine stres yapabilecek olan kişiler söyleyebilir diye düşünüyorum...

inşallah gönlümüze göre olur.
git gide heyecanım artıyor.

ben okuduysan eğer adet oldum bugün 5.günü ilacıma da başladım önce 1 sonra sabah akşam olucak 13 yada 14 günü ulturason
sonra çağıracaklar sanırım bende tam ne zaman çağıracaklarını (eşimde bende çok heyecanlıyız.)

sayenizde ferah tutuyorum bunları konuşacak kimsem yok çünkü teşekkür ederim.

Sevgili moonrose bebeğini güle güle ve tüm maddi manevi sıkıntılardan endişelerden uzak, sevgi ve artan mutluluklarla dolu büyütmeni temenni ediyorum. Bebeğin sana ve ailene arzu ettiğin tüm güzellikleri getirsin! Bizi habersiz bırakma ne de olsa gönüllerde hep biziz ve hep biriz :)))

bende senin eşimin kurbanı oldum.o aynı merkez diye diretti.sanırım alışkanlıktan. olursa aynı yerdede olur dedi. bende 500euro indirime kandım. bana koya koya 2 emriyo koydular banada sonuncu trans verimde 80 lere varan şans verdiler

Sevgili Bebek ve Yusufzilan sanırım en yakın zamanda sizler gideceksiniz Aralık gibi. Bende Ocak gibi gitmek istiyorum ama henüz klinikle görüşmedim. Bu aralar pek giden yok gibi daha çok baharda kalabalık oluyor sanki. Yoğun olmayacağı için şanslıyız sanırım.
Bebek yasmin kullandığını yazmışsın sana neden yasmin verdiler.Doktorum bana yasminden hiç bahsetmemişti.Adet olduğunda gel 10-12 gün sonra seni Kıbrıs'a göndeririz demişti. 1 ay öncesinde yasmin kullanmam gerekecek mi acaba.
Sonuç bekleyen heyecanlı arkadaşlar sonuçlarınız konusunda en az sizler kadar heyecanlıyız...

Somtik selam, normal olarak seni çok ama çok iyi anlıyor ve içinde kopan fırtınaların hepsini adım gibi biliyorum.İkinci denemende yüzde 80 şans verdiler ve olmadı peki nasıl bir açıklama yaptılar ? Birde ne kadar indirim yaptılar ikinci transfer için?

bana hic bir acıklama yapmadılar.bende onlara olan kırgınlığımdan ne aradım ne sordum.500euro indirim.ben artık kapattım bu defterleri. eğer icinizden birine faydam dokunursa bu beni cok mutlu edicek.aynı şeyleri yaşadık. ben cok bel bağladım bu işlere sonucu böyle oldu.işte beni görün kararınızı ona göre verin. ben yanıldım siz yanılmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…